Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2009 22:57 - ВЛУДЯВАЩО!!!
Автор: vmir Категория: Други   
Прочетен: 7915 Коментари: 43 Гласове:
0

Последна промяна: 03.02.2009 09:16


        Дни преди отвличането на автобуса София-Варнастана ясно, че българския съд е оправдал извършителите на зверското убийство на българския студент Мартин Борилски в Париж. Няма да говоря за случая, само ще спомена, че много институции във Франция – местни и национални, следствени, правораздавателни, министерства и самия     Президент Саркози са запознати със случая, положили са необходимите усилия и са ДОКАЗАЛИ по категоричен начин самоличността на извършителите. Независимо от тези доказателства и от десетилетната работа на съда по делото, преди броени дни убийците са оправдани за пореден път от българския съд.

       Искам да обърна внимание на крайно неприятното впечатление, което оставят във всеки непредубеден преките или косвени съучастници на убийците, заслепени от собствената си власт и недосегаемост. Струва ми се дори, че самия български съд вече е дал солидни основания съответните му служители да бъдат подведени под отговорност за съучастничество чрез укриване на доказателства по престъплението. И цялото това укривателство е намерило убежище зад редица перфидни или смехотворни лъжи, изграждащи тезата, че Франция оказва грубо вмешателство върху работата на българския съд!

       След като разбрах, че мастити фигури на българската правораздавателна система начело с министъра на правосъдието на Република България са автори или поддръжници на това твърдение, намирам за целесъобразно да им отправя следното предложение:

       Уважаели господа магистрати и властимащи, известно ми е и съм бил свидетел на редица подобни кампании срещу европейски и международни институции, програми или страни. Всички тези кампании плашеха българите с това, че външни сили и чужди държави искат да ни унищожат, поробят или унижат. Но не видях нито един случай автор на някоя от тези кампании да се е опитал да докаже тезите си, а всички използваха заблудата и страха в които са въвели останалите, за да си запазят или осигурят лични позиции и облаги. В други случаи, същите бързо забравяха “патриотичнитеси акции и не пропускаха случай да се присламчат към онези, срещу които са насъсквали останалите.

       Апелирам към вас – оневинителите на обвиняемите най-любезно: Моля този път, докажете не само на думи, но и на практика патриотизма си, като официално се ангажирате с твърдението, че България е обект на неоснователни нападки или подценяване, а случая “Мартин Борилски” се използва за злепоставяне на страната ни. Случаят ви предоставя пълна възможност да докажете патриотизма си, защото според твърденията на оневинените, Мартин Борилски е бил  убит от французи, на които и те са станали жертви, а от позицията ви излиза, че и България е жертва на предубедеността на Франция, която крие своите убийци. Докажете, не в българския съд, който е в ръцете ви, а във френския съд, че обвинените са набедени, набедена е и България! Изчистете петното от страната ни, че България е рай за престъпници и злодеи! В противен случай ще продължа да мисля, че сте съучастници на убийците и подлежите на наказателно преследване за укривателство. Ако това е така, намирам присъствието ви в съдебната система за влудяващо с абсурда да ми се удържат данъци за заплати на престъпници, които да раздават правосъдие.

......................

p.s.  “Eдно на 15 трилиона”, освен всичко друго, в случая значи, че трябва да имаме 15 трилиона делено на 10 милиарда (населението на земята) = 1500 планети напълно идентични с нашата Земя, за да се роди на някоя от тези планети някой, който да има идентичен генетичен материал с този на Желязков, да долети точно на нашата планета, да кацне точно в Париж и да убие Мартин Борилски, ние да не подозираме за гнусното му деяние и да живеем със заблуждението, че Желязков е истинския убиец!

 

БЛОГ НА БОРИЛСКИ, КЛИКНИ!!!


http://mediapool.bg/show/?storyid=148289 - актуалното положение

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=322716 - актуално, оневиняването

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=323688 - актуално, малко пояснения

http://www.bulfax.com/?q=node/229494  - оневиняване 2008 и списък публикации

http://www.lex.bg/bg/news/view/7100/comments/submit - многогодишни разтакавания

http://bglog.net/BGLog/26027  - подписки

http://bulgaria.actualno.com/news_103625.html - версията на обвиняемите

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=maked&Number=1949659921&page=0&view=collapsed&sb=5&part=  - по-подробно

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bovari - Напълно заставам зад всяка твоя дума!
30.01.2009 23:32
Доколкото зная всяко решение на българския съд започва с обръщението " В името на народа " .... и всеки ден се обезличаваме като народ с тези необосновани, неаргументирани решения. Слушайки за този случай, си казах защо преди да назначат съдии и прокурори не им провеждат изпит по "мъжество"!!! Колкото и трудна да е правната материя, още по-трудно се оказва изграждането на характер. Колко самоотвода, колко бягство от отговорност, колко безхарактерност и безхаберие...Съдът се отказва да раздава право-съдие, а след това се учудваме, че хората започват да се саморазправят... всичко е свързано.
Поздрави!
цитирай
2. vmir - Привет, Бовари!
30.01.2009 23:50
Съгласен съм, права си, за съжаление!
Благодаря ти!
цитирай
3. bizcocho - Направо съм потресена! Отвращавам ...
31.01.2009 00:17
Направо съм потресена! Отвращавам се от някакви недорасляци от блог пространството,а то къде по-високо нивото е по ниско и нагло.
Наистина са дадени нелепи твърдения и обяснения при положение,че са и хвърчащи,без доказателства...това от ниво,като съдът...направо е за невярване!
Не,не мисли,че казвам,че е за невярване на думите ти!Те съвсем са се разгащили и правят народа на посмещище.
Ама тва направо си плаче за нещо по-раздрусващо отвън!
Направо съм потресена от прочетеното тук.

цитирай
4. vmir - bizcocho, да самозабравили са се!
31.01.2009 00:22
А да дам ли линкове?
цитирай
5. bizcocho - Давай!Май ще ти отделя таз нощ на ...
31.01.2009 00:38
Давай!Май ще ти отделя таз нощ на теб.
цитирай
6. vmir - Дадох няколко линка. Само не намерих изказването на министъра ни,
31.01.2009 01:05
че оказвали натиск върху съда ни.
цитирай
7. bizcocho - Благодаря ти! Определено твоето ...
31.01.2009 01:10
Благодаря ти! Определено твоето блог пространство ще е на вниманието ми тази вечер!
цитирай
8. vmir - bizcocho, благодаря ти, въпреки, че ми се иска да е на вниманието
31.01.2009 01:17
на онези, които ни правят да изглеждаме жалки, сякаш не им плащаме ние заплатите...
цитирай
9. bizcocho - Изчетох всичко и съвсем онемях и от ...
31.01.2009 04:13
Изчетох всичко и съвсем онемях и от посредственоста на правосъдието,а и от тъпоумието на коментиралите в единия линк!Подписах се разбира се за справедлива присъда и както казах и там:Дано ако се произнесе във Френция присъда "виновни"да се поиска и разследване и съд на международно ниво за занимаващите се по случая български "правораздаващи"!
цитирай
10. yuliya2006 - ПОНЯКОГА СИ МИСЛЯ ДАЛИ Е ИМАЛО ПР...
31.01.2009 08:48
ПОНЯКОГА СИ МИСЛЯ ДАЛИ Е ИМАЛО ПРАВОСЪДИЕ В БЪЛГАРИЯ
ПРЕДИ ДЕВЕТИ, ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА И ХИЛЯДИ ГИ НЯМА... КОЙ ПРАВ КОЙ КРИВ
СЛЕД ДЕВЕТИ В ИМЕТО НА НАРОДА, ХИЛЯДИ ГИ НЯМА, КОЙ ПРАВ КОЙ КРИВ
ДНЕС КАТО ЛАТИНСКА АМЕРИКА ВЕЧЕ НЕ ЗНАЕШ КОЙ ПРАВ КОЙ КРИВ УБИЙЦИ -ПОЛИТИЦИ, ГЛАВОРЕЗИ И ПЕДОФИЛИ ПРОСТО ИЗВЪН ИГРАТА И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ТЪРСЯТ НЯКОЯ ИЗВЕСНА ФИГУРА И ГО РАЗНАСЯТ КАТО ЗНАМЕ ЗА УЖ СПРАВЕДЛИВОСТ
НАИВЕН НАРОД СМЕ БЪЛГАРИТЕ И МОЖЕ ДА СИ ИГРАЕШ С НЕГО КАТО СЪС СТАДО
ЕДИН ВЕЛИК ФИЛМ "КОЗИЯ РОГ" ПОКАЗВА ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН НО ТОЙ ВОДИ ...
СПОМНЯМ СИ ДУМИТЕ НА ШЕФА НА АНГЛИйСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ ЧЕ АКО ЖИВЕЕ У НАС И ПОСТРАДА НЯКОЙ ОТ СЕМЕЙСТВОТО КАКВО ЩЕ НАПРАВИ
ТОЙ КАЗА ЧЕ ПРОСТО НЯМА ДА ТЪРСИ ПРАВОСЪДИЕ ЩЕ ОТИДЕ И ЩЕ ГО ГРЪМНЕ
ДРЕВНИЯ ЗАКОН ЗЪБ ЗА ЗЪБ
С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
11. krotalka - За кокошка - няма прошка, за милиони - няма закони!
31.01.2009 10:52
Само че в случя не са милиони, а човешки живот!
Това не е правораздаване, това е БЕЗОБРАЗИЕ!
Ядосвам се на медиите. Защо раздухват до истерия случая с отвлечения автобус, а за това много по-важно и значимо дело, споменават бегло, в информативен тон?! Дело да се влачи осем годин... Явно са разчитали да мине в забвение, друга разумна причина не откривам, при толкова събрани неопровержими улики!
Само наивници могат да имат вяра в българския съд! Аз не вярвам в него. Не вярват и в Европа.
Рибата се вмирисва от главата. Тази стара мъдрост е валидна в случая. И за слепеца е ясно, че съда е подкупен.
цитирай
12. vmir - Bizcocho, обърни внимание, че “eдно на 15 трилиона” в случая значи,
31.01.2009 11:05
че трябва да имаме 15 трилиона делено на 10 милиарда = 1500 планети напълно идентични с нашата Земя, за да се роди на някоя от тези планети някой, който да има идентичен генетичен материал с този на Желязков, да долети точно на нашата планета, да кацне точно в Париж и да убие Мартин Борилски!
цитирай
13. vmir - Да, Кроти, за съжаление така е и затова освирепяваме от ужас,
31.01.2009 11:21
че няма кой да ни чуе за нищо... Ти поне си в Германия, а аз съм изпитал отблизо епидемичното разпространение на този произвол, загнездването му навсякъде и мутренското му нагло самочувствие.
цитирай
14. vmir - Привет, Yuliya2006, имаш много сериозни основания да си мислиш така!
31.01.2009 11:33
Затова трябва да има магистрати, осъдени за съучастничество в престъпления чрез прикриване на доказателства!

Приятен уикенд!
цитирай
15. vmir - Zabavnata, добрата новина е, че имаме правораздавателна система.
31.01.2009 11:43
Лошата новина е, че в повечето случаи тази правораздавателна система е по-неадекватна и от пиян каубой.
Приятен уикенд! :(
цитирай
16. bizcocho - Прочетох допълнението ти вмир. И из ...
31.01.2009 11:47
Прочетох допълнението ти вмир.И из линковете имаше някъде обяснено какъв е възможния процент на съвпадение точно на двамата заподозрени с такъв на друг човек.
Кроти,то пак са си милиони,де.Я виж кой е тати!То това половин семейство във Франция по "здравословни "причини,говньо в един от най-скъпо струващите за семестър университет...кой знае още какво..това да не са чисти милионо от капчиците пот на тати в правораздаването:)Че сега е поизгубил..поизгубил е. Нали трябва да се отчете по системата. Това осем години да се гледа дело за убийство...то самия факт на дълготрайноста е достатъчен да замирише на корупция.На принципа"ще пожужат,пожужат пък ще спрат и ще се изскажем спокойно и "справедливо".
цитирай
17. bizcocho - И още нещо което забелязах вмир. ...
31.01.2009 11:51
И още нещо което забелязах вмир.Единия подаден линк ме пообърка.Незнам кой е правил страницата и с каква цел,но има гласуване, уж по скала,ама никъде не се описва принципа на таз скала и кое на кое съответства,както не ми стана много ясно за какво точно се гласува.Възможно е и да бях твърде уморена.Това не е художествено произведение и изисква по голяма степен на натоварване на мисъл,а и материала си е обемист.
цитирай
18. gothic - zabavnata, и в най-евтиния кауб...
31.01.2009 12:02
zabavnata, и в най-евтиния каубойски филм правдата побеждава накрая. Гнусна държава!!! Но това тука е държавна политика!!! Спомнете си, при разкритията на ОЛАФ за злоупотребите какво се случи. Правителството нареди ДАНС да разследва ОЛАФ, а не посочените в доклада лица и фирми. Това е! В този случай се получава същото...И като че ли по-големите престъпници са не убийците, а правосъдната ни система воглаве с министъра. Защото те убиват СПРАВЕДЛИВОСТТА. Надявам се, че много скоро те ще са подсъдими....
цитирай
19. vmir - bizcocho, разбирам, затова и аз се въздържах от гласуване,
31.01.2009 12:02
въпреки, че дадох линковете за интересуващите се. Просто намерих исканията за несъответстващи на сериозността на проблема. Арогантното самочувствие на съдиите не ме вълнува, вълнува ме докога ще се подстрекава в България пишман-патриотизма, за да се осигурява неприкосновеността на някои...
цитирай
20. krotalka - И аз не гласувах...
31.01.2009 12:27
Съдиите се смятат за недосегаеми! Смятат, че след като се разпореждат със законите така, както им е удобно, те не важат за тях?! Това е което най-много ме дразни.
Интересно ми е какво ново ще измислят, за да отвлекат вниманието на хората от себе си...Склонна съм да се съглася с автора на тоя постинг
http://toross.blog.bg/viewpost.php?id=283806
цитирай
21. bizcocho - А мен ме вълнува, защото те са част от ...
31.01.2009 13:17
А мен ме вълнува,защото те са част от една порочностна система на манипулиране на мисленето и разсипване на психиката на достойния човек в тази държава.
цитирай
22. gothic - да, Кроти. . . напълно съм съгласен и ...
31.01.2009 13:35
да, Кроти...напълно съм съгласен и аз. но това не е нещо ново...
цитирай
23. vmir - bizcocho, разбирам те, и на мен не ми е съвсем безразлично,
31.01.2009 13:36
но се опитвам да опазя силите си за оценка на делата им.
цитирай
24. vmir - Кроти, прочетох го внимателно, изглежда достоверно,
31.01.2009 13:42
не изключвам такава възможност, която само на пръв поглед отрича моето предположение. Блажев очевидно е чувствителен, все пак, и няма как да не му се е насъбирало - добър бонус за някои, нали?
цитирай
25. viki11 - ТОЗИ СЛУЧАЙ МЕ ВЛУДЯВА. ПРАВ СИ, ...
31.01.2009 14:50
ТОЗИ СЛУЧАЙ МЕ ВЛУДЯВА.

ПРАВ СИ, УДЪРЖАТ НИ ДАНЪЦИ ЗА ЗАПЛАТИ НА ПРЕСТЪПНИЦИ.

ОТДАНА СМЕ ЖЕРТВИ НА ТОВА ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ. ДАНО ЕВРОПА НИ СПАСИ.

И ... СМЯТАШ ЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТЕ ЧУЕ?

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ РЕАЛНО?

ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ. ДОРИ БЕЗ СЪД. ИНАЧЕ НЯМА КРАЙ. И ТО ЖИВОТ НА МАГИСТРАТИТЕ СЪЩО, КОИТО УКРИВАТ УБИЕЦА!

СТИГА С ТЕЗИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, ДОКАТО ТЕ НИ МАЧКАТ.
МЕН ЛИЧНО МЕ Е ГНУС ОТ ТОВА, КОЕТО ПРАВИ БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА ПО ТОВА ДЕЛО.

ВМЕШАТЕЛСТВО НА ФРАНЦИЯ.
АМИ ДАЙ ТОГАВА ДА СЕ ИЗНЕСЕМ ВСИЧКИ ВЪВ ФРАНЦИЯ, АЗ ИСКАМ ДА МИ СЕ МЕСИ ТАКАВА СИЛА!
цитирай
26. bizcocho - Чета коментара на вики и си мисля за ...
31.01.2009 15:39
Чета коментара на вики и си мисля за снощното ми предположение, в един от коментарийте ми ,в единия от форумите.
Това/нейната/е най-очакваната и нормална реакция на един човек,ако продължават съдебните несправедливости!
Око за око,зъб за зъб,без съд и присъда. Не вярвам углавяващите страната ни да си нямат на понятие какво би станало тогава! То не че не е и започнало с това саморазправяне из групировките. Това беззаконие довежда до все по-ширеща се безнаказано престъпност! Когато тя стане начин на живот и на обикновения човек/немафиота/ Бог да ни е на помощ,докато не се намери някой да гръмне в правилната посока и такъв,който да преобрази политика и справедливост у нас,които не са си и неразривно свързани за този етап.А би трябвало за Темида да има много по-високи критерий и изисквания за качества в даден човек,отколкото към която и да е друга административна единица!
цитирай
27. vmir - Привет, Вики! Нямаме различия! Не вярвам в саморазправата като начин за оправяне на държавата,
31.01.2009 16:14
въпреки, че като лично дело сигурно е далеч по-ефективна от мърлявата обществена защита в момента. Затова и бих ти отговорил, че не ми допадат призивите за саморазправа, от които биха били потърпевши само по-чувствителни хора като Блажев, като теб, мен, или хора без връзка с настроенията ни, а който иска да ни убеди в това, нека да си прецени силите, да си планира, организира и раздаде собственото правосъдие, ще спомогне с нещо и срещу наглата недосегаемост на самозабравилите се. Поздрави!
цитирай
28. vmir - Bizcocho, да, наистина съществува и тази опасност да превърнем живота си в джунгла,
31.01.2009 16:17
в която оцеляват не най-смелите, най-умните, най-достойните, а най-приспособимите и техните способности да станат тавана на нашите житейски стремежи и въжделения.
цитирай
29. tini4 - vmir, няколко пъти чета постинга ти...
01.02.2009 00:34
... и коментарите! И понеже исках да се укроти гневът ми, към това безобразие - не намирах думи!!!
И прости ми липсата на вяра, че нещо ще е наред у нас или свързано с нас... Отчаяна съм от масово ширещото се безхаберие! От малодушието, за което не случайно пуснах постинг... Недосегаемостта на властимащите и порочната система на всички нива пълнят работното ми място с хора, отказващи да приемат случващото се... Работя в болница и виждам последиците от беззаконието в държавата ни! Не мога дори да пиша свързано - скоро не бях изпадала в такова състояние на безсилие и потрес...
Поздрави!
цитирай
30. feq - Актуално, Воймир!
01.02.2009 00:46
Парадоксите продължават...
И крадците викат: "Дръжте крадеца!"
И Темида отново си затваря очите, а везните и плачат за нови...
Народа псува, но кой ли го чува?
Докога...
И защо?
Просветление... НЯМА!
цитирай
31. primavera - Привет,
01.02.2009 02:02
Избягвам да чета подобни теми, още по-малко да ги коментирам. Всички вие сте ужасени от това, което виждате наоколо си. Аз и още 17 мои колеги, даващи работа на над 100 работници, сме жертва на същото това правосъдие. ТРИМА ОТ ТЕЗИ КОЛЕГИ, ПОЧИНАХА, ДВАМА НА ПО 45-46 ГОДИНИ ОТ ИНСУЛТ И ЕДИН НА 53 ОТ РАК. Всичко това от притеснение за разрушеният ни бизнес и оставащите семейства без препитание след 8 годишно главоблъскане и блудстването на един Софийски кмет със съдебната система.
Комплименти за позицията ти!
цитирай
32. monna1 - Да, напълно подкрепям к.29..
01.02.2009 15:04
...дотам я докарахме, за съжаление. А съдебната ни система не е мръднала от байтошово време, едни и същи се мотат до пенсия, хвърлиха червените книжки, но пак работят с промитите си мозъци и малко четат, ама много малко, просто си подмятат един на друг делата и си ги решават на приятелски начала..какви закони..??!
цитирай
33. vmir - tini4, и аз съм гневен, знам, че си права.
01.02.2009 15:52
:(((
цитирай
34. vmir - Феичке, докогато личните ни дрязги и различия станат по-малко важни от общите ни беди.
01.02.2009 15:53
цитирай
35. vmir - Primavera, жестоко е да се човъркат старите рани, но само ако причините за нови наранявания са отстранени.
01.02.2009 16:00
Не виждам подобно нещо, обратното – наглостта е още по-безочлива, защото е останала ненаказана и се е почувствала недосегаема!
цитирай
36. vmir - Krizt, можем да се досещаме колко са случаите, които не са били известни на посланик, чужд вътрешен министър и президент!
01.02.2009 16:07
цитирай
37. анонимен - сърце
01.02.2009 16:12
Време е да се прекъсне тази анархия и закостенелост в съда.Родствености,пари,приятелства...това не е кръчма,а институция за справедливост,но хората,които работят там не ги устройва да го разберат.
цитирай
38. vmir - Monna1, не само посредственост и некадърност, но и корумпираност!
01.02.2009 16:12
В този случай е напълно очевидно, че проблема е в самия съд! Мога само да извикам:

1. ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО!

2. СЪД ЗА СЪДИИТЕ ЗАРАДИ СЪУЧАСТНИЧЕСТВО В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ЧРЕЗ ИГНОРИРАНЕ НА ВАЖНИ ЕКСПЕРТИЗИ ПО СЛУЧАЯ!
цитирай
39. vmir - 39. анонимен, няма да поискат да го разберат, щом досега не са пожелали!
01.02.2009 16:18
Но трябва да покажем на управляващите, че ние го разбираме! Защото ние им плащаме за правосъдие, а получаваме подигравки и гавра с правосъдието!
цитирай
40. bizcocho - погледни линка
02.02.2009 21:30
http://borilski.blog.bg/viewpost.php?id=285649
цитирай
41. bizcocho - и тези
02.02.2009 21:33
http://borilski.blog.bg/viewpost.php?id=285643

http://borilski.blog.bg/viewpost.php?id=285644

http://borilski.blog.bg/viewpost.php?id=285648

http://borilski.blog.bg/viewpost.php?id=285654

http://borilski.blog.bg/viewpost.php?id=285655
цитирай
42. анонимен - old navy online coupons codes
29.07.2011 00:53
tteeeswijasGpT [url=http://oldnavycouponsinstore405.tumblr.com/post/8038634327/old-navy-coupons-could-help-you-save-a-lot-of-money]old navy coupons in store[/url] dfoolelResl
цитирай
43. анонимен - xanax
01.09.2011 22:03
became alert to your blog through google, and found that it is truly informative.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4098975
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54884
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930