Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2009 09:26 - ПАРТИЯТА, С КОЯТО ЩЕ ПРЕОБРАЗЯ СВЕТА
Автор: vmir Категория: Други   
Прочетен: 12490 Коментари: 93 Гласове:
0

Последна промяна: 26.05.2009 23:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

      Животът ми е подчинен на обществено отговорен замисълimage. Подготвям идеалната политическа партия. Тази, която ще се справи с всички проблеми и ще преобрази радикално света. В която хората ще се обичат като братя и любовници едновременно и никой няма да зловиди на никого, ревността ще бъде непозната, а всеки ще бъде готов да даде живота си за съпартиеца в беда. Това ще бъде най-яката партия, в която девизът на тримата мускетари: “Един за всички, всички за един!ще отеква ежедневно в сърцата на милиони. Това ще бъде партията без финансови проблеми, напротив - самата тя ще решава финансовите проблеми на другите, срещу почетното си дялово участие, дарено й от сърце за услугата й, разбира се. Първо – на малки еднолични фирми и местни борси, после – на корпорации, банки, фондове, национални институции, транснационални концерни, а накрая – реабилитиране и възстановяване на обявените за зловредни тръстове, монополи и премахване на всички предразсъдъци и ограничения пред бизнеса на всеки, който докаже лоялността си към идеите и принципите на партията. Така, за един период от време, постепенно ще бъдат възкресени, възродени и възстановени всички създадени и използвани някога в човешката история методи, начини и средства за решаване на стопански, търговски и обществено значими проблеми.

      И, както подхожда на една идеална партия, дейността ще се развива почти незабележимо, без много усилия и излишни затруднения, защото ще работят не членовете на партията, а балъците наоколо. 

     

      Мисия на партията:

      Разкрепостяване до пълна реализация на любовта ще бъде мисията на моята партия.

      Всичко това ще стане гениално просто – партията ще приеме за свой основен двигателен ресурс най-несъкрушимата сила,  позната на човечеството – любовта. Любовта ще тече непрекъснато под всички възможни форми между членовете и членките на партията. Интимността и задушевността ще бъдат издигнати в култ и поощрявани по всички възможни начини, а това ще предотврати изтичането на важна партийна информация към любопитните. Партиините ръководители ще бъдат обучени да се грижат за постоянната живителна циркулация на любовта в поверения им ресор,  регион, ниво или звено. Ще бъдат инструктирани да обгрижват с особено внимание журналистките, неудовлетворени от състоянието на мъжкия фактор в страната и носещи в себе си заряда на унищожителното недоволство от равнището на мъжката потентност. Ще бъде издаден нарочен справочник с фрази за посрещане на обичайната им раздразнителност с разбираща усмивка и убедително уверение, че партията работи за издигане на мъжката потентност над световното равнище.

     

      Тактически цели:

  1. Да се издигне обществения престиж, статутът и професионалната реализация на индивидите продаващи любов, независимо от пола и възрастта им.
  2. Да се разкрие зловредното въздействие, да се разобличат и поставят на полагащото им се място всички онези индивиди, които откланят вниманието, мислите и чувствата от любовта, като ги потискат и насочват към знания и ограничения от какъвто и да било вид.
  3. За реализиране на предходните тактически цели, ще бъдат подготвени инструктори, които ще обучат съпартийците да се надсмиват над всяка идея и опит за решаване на проблем със знания, и да разкриват досадата, скуката, отегчението и заслуженото отвращение от четенето на книги, справочна и юридическа литература, закони, правилници и да се задушава в зародиш всяко намерение или желание за създаването на подобни ретроградни инструменти за псевдорешаване на проблеми.
  4. Да се преобрази коренно вербалната комуникация, като за целта лексиката бъде в максимално възможна степен заменена от фонетика под формата на любовни звуци, възклицания, пърхащи или ритмични шумове, както и  периодични сладострастни стенания.  Българският, английския, френския, немския, испанския, италианския и всеки друг от западните езици да бъдат снети от употреба в партията като доказано неефективни средства за комуникация, а разбирателството да се осъществява на езика на любовта, жестомимичния начин на размяна на послания в допълнение с предварително уточнени между съпартийците знаци като почесване на определено място, брой намигвания, имитация на тикове и всички други целесъобразни движения.
  5. Законодателната инициатива да бъде забранена за партийните членове или заменена със законопроекти срещу задължителността на официциалните езици, законите и правилниците, на които да бъдат възложени  само препоръчителни, тълкувателни или спомагателни функции.

 

      Възприемането на горните тактически цели ще издигне влиянието на замислената от мен партия и ще привлече огромен ресурс от недооценени и недолюбвани в други партии хора, а също и такива, домогващи се с вдъхновяваща упоритост до известност и влияние, като ще им създаде условия за пълна реализация, без да изисква от тях почти някакви усилия, лишения или самокритичност. Защото мисията на партията ще се реализира толкова по-пълноценно, колкото по-вдъхновено и упорито новопридошлите плюят и пакостят на опонентите си, на партиите, организациите и държавата, че не са ги дооценили преди това. Така замисляната от мен партия ще укрепва, ще трупа влияние и мощ, докато не стане толкова могъща, че да преобрази света.

 

      Моля, подпомагайте ме в епохалното ми начинание и аз ще ви отговоря с безрезервната си любов и безгранична сексуална потентност! Дайте шанс на България да има в мое лице един политически колос от световна величина! Обичам ви!

image
.....


Тагове:   партия,


Гласувай:
0



1. анонимен - Хаха, добрий день, не може т’ва да стане, брат ми!:)))
21.05.2009 11:20
Чудесен финал, в който декларираш безгранична потентност, признак на цветущо здраве, честито!Точно ме сещаш, че четох одеве, днес се навършват 370 години от смъртта на Кампанела, ей такъв един прозаичен монах, увлечен по магиите, астрологията и философиите на човешкото разбирателство, мир, любов и добруване... Дори захвърлен от светата инквизиция за десетилетия в тъмна килия не спира да мечтае за това, написва светлата си утопична класика за един перфектен град на слънцето, където хората се подчиняват на законите на вселенското свободомислие и справедливост...Е, не кой да е, а самият гений на злата политическа интрига и конспирация, сивият кардинал Ришельо подпомага освобождаването му, покровителства и издава трудовете му! Тц, Воймир, и ние те обичаме, но се страхуваме, сигурно веднага ще си заподозрян за комунистическа манипулация от мрачните политически сили и всеки опит за реализиране на добрите ти земни намерения, най-вероятно ще бъде превърнат в неземна оргия за редовите ти последователи, а ти захвърлен в будоара си от кръвожадната "опозиция", лишен от право на ласки доживот! Дано греша, но такиви мисли ми минаха през умната главица, докато те четох! Знаеш, че съм ти подръжка, но ще изляза от сянка, само ако организираш референдум под мотото: Колко струва любовта?
Със съответните цени, да удовлетвориш всички страни, за да съм спокойна, че идеята ти не идва от средните векове!И, че няма лъжа, няма измама, любовта е сложена прозрачно на народната политическа трапеза!

Благодаря, много готин и оригинален постинг!:)))
цитирай
2. vmir - Благодаря, Виши!
21.05.2009 12:04
Ще те призная за истинска поддръжка, ако ми станеш заместничка в партията. Верно, че има и рискове, ама нали сме патриоти, колко му е да се жертваме за благото на народа. Референдуми за любовта ще направиме колкото искаш, но трябва първо да вземем властта. Ако се наложи, ще предприемем курс на въоръжено завземане на властта – България има много перфектно подготвени специалисти по този въпрос, ще ги включим срещу процент след завземането на властта, така ще бъдат заинтересовани да ни помагат още от сега.
цитирай
3. анонимен - Абе, подгласничка звучи по-подходящо за мен...
21.05.2009 12:55
Не ставам за революции много, много, понеже съм доста неориентирана политически, признавам си веднага, че не ме и влече...Но виж, логистично винаги бих помогнала всяка любовна "диктатура" за хора с подходящата култура. Затова дай да си разделим малко приоритетите, че ти ще да си човекът на действието!

От мен хляб за дамите:

http://vishna2.hit.bg/loversandwich.gif

От теб зрелища за мъжете:

http://vishna2.hit.bg/1100.jpg

Гарнирани с много любов и завоалираната ми дейност, както виждаш, вече е започнала, с това атакувам смело и безотговорно точка 4 от тактическите ти цели, като призовавам дамите да разкрепостят периодичните сладострастни стенания, а мъжете пърхането по време на почесването. Препоръчвам и звук "...мМмМмМмМм..."!
Всичко това с мисъл за бъдеща полза от придобитите така умения!:)))
цитирай
4. анонимен - А да те питам от какво беше вдъхновен този ти постинг,
21.05.2009 13:54
защото ако изключа тънката, умела ирония, може да бъде тълкуван и доста сериозно...
цитирай
5. vmir - Виши, не питай, душко!
21.05.2009 14:20
Очаян съм, че народа не проявява интерес към една толкова епохална възможност и отказва да пресътвори в дело най-великата и човеколюбива партия в политическата история на човечеството.

Другото правилно ти се е сторило, даже си мисля, че май са ни изпреварили, абе, Виши, тоя щурав народ сигурно се е набутал вече там и затова ни обръща гръб... Тюх, да му се не види, пак не остана кого да ръководим...

Да не би пък да съм объркал нещо в описанието на прекрасната партия? Или да съм казал нещо в повече? Малей, Виши, измисли го и че те праим заместник-министър-председател като земем един път таа пуста власт!
цитирай
6. vmir - И министерство ще ти харижя. По бедствията и авариите.
21.05.2009 15:08
Само ще повтаряш, че са взети всички мерки, пък който е слаб в главата и як в краката, да търчи да проверява!

Още екстри искаш ли?
цитирай
7. vmir - А, щях да забравя. Ако искаш само в парламената да си,
21.05.2009 15:18
ще поръчам правилник, който да забранява присъствието в ти в парламента. Ми то не може така, хем подгласничка на Любовта, хем да си губиш времето за глупости... Една посланичка на Любовта трябва да е волна и свободна като птичка... Който те види, да му пораснат крилца и да му се прииска да лети, да лети, да лети, по цял ден и цяла нощ да лети из безкрайната шир и всеки да онемява от възторг и да се засрами от безочливото си желание да те пита какво правиш там...
цитирай
8. анонимен - Ти пък сега, мразим да мислим, че си образуваме проблеми!
21.05.2009 15:23
И друг път съм ти казвала, че трудно те коментирам, казал си всичко, и то по сложен начин. На мен ми дай по-проста народопсихология.Такива изрази, като от рода на тези дето си разменят амебите, че умножението се извършва най-добре чрез деление... ми идват в повече!:)))
Виж в какво противоречие изпадаме, любовта обича голо дупе, обаче ти като й закачи двата пищова, българското у мен веднага изкрещя, че се досети...дай нещо по-сладкодумно и обаятелно, знаме някакво, да почерпим пример отнякъде...Ама ядец, аз не познавам нито един журналист, нямам връзка в медия, аз съм по други работи експерт, най-вече от непубличния сектор, и то във всякакъв смисъл!;)))
цитирай
9. vmir - Ми, Виши, то не може хем да си в политическия авангард на света,
21.05.2009 15:38
хем пък всичко да е по готов пример ясно. Я виж ко праи конкуренцията:

"Нито една партия няма този дълбинен, интимен, фундаментален контакт с избирателите си", подчерта Доган.

Подобни интимни слова звучаха и във вторник, когато в Джебел дясната ръка на Доган – Лютви Местан, заяви, че ДПС е единствената партия, която се разбира с избирателите си без думи, защото говори с тях на езика на любовта.

Още по-разпалено се изказа депутатът Ремзи Осман, който живописно изрази отношението си към „Атака“ по следния начин:

„Пука ми на оная работа какво ще каже Волен!"

Видя ли, хората се разбират без думи, само на езика на любовта, а ти като най-върл душманин ме притискаш за още и още обяснения! :(((
цитирай
10. анонимен - Волна и свободна птичка, чудесно!:)))
21.05.2009 15:41
И когато се уморя, да дойде мама да ме прибере...модел "7Е7 Дриймлайнър"!:)))
За да включим и всяка земна и небесна любов...
цитирай
11. анонимен - Да, така е, обаче ако не говорим, макар и тихо, рискуваме да правим много грешки!
21.05.2009 15:47
Виж какви става с герба:
http://www.dnes.bg/article.php?id=71267
и сега съм заета да откривам десетте разлики...
Малее, колко ли пари ще се похарчат нахалост още, трябвало сега да се сменят милиони визитки,бланки, и много други атрибути на властта!
Осторожно, много осторожно в предложенията Воймир!
цитирай
12. vmir - Ето, виждаш ли как започваш да се досещаш!!!
21.05.2009 15:51
Между, впрочем, защо ли бъдещите ни симпатизанти и избиратели според теб продължават да мълчат? Нима още не сме успели да ги убедим в сериозността на намеренията ни?
Как е възможно да им предлагаме гукане на езика на любовта, а те да мълчат като свине в кочини? Безобразие! Ето, виждаш ли сега защо не можем да се оправиме...
цитирай
13. vmir - Колкото до герба, когато дойдем на власт ще го решим от раз.
21.05.2009 16:06
Вместо постоянно да отстраняваме грешки по него, заменяме го с един гол х*й и решаваме въпроса завинаги. Някои пуритани може да се сецнат от яд, и това ще бъде изключително целесъобразно, че нали решихме да ги разкараме такива нещастни дърдорковци, дето само ни развалят любовното настроение...

цитирай
14. анонимен - Мале, мале, к'ви са тия еретични приказки???
21.05.2009 16:27
Ще видиш ти като ни натирят с герба по голо из ледовете при ескимосите, да си ядем сурово, ферментно и разни морски червеи...Като остареем, сами да си ходим при белите мечки, че да сме били полезни всекиму...и хич няма да ти е до това, да се ползваш от висшето им приятелство да се "смееш" с жените им!На ти любов тогава!:)))
цитирай
15. vmir - Е, чак пък като остареем. Дотогава я камилата, я камиларя.
21.05.2009 16:42
Пък и нали дотогава ще натръшкаме несъгласните - кой сецнат, кой изритан, друг - намразен, кой с инсултче от яд, кой с инфарктче, кой смогнал да гушне веднага букетчето, кой не успял и останал сгърчен да си спомня кога е бил против нас! Ето таквизи ми ти сладки спомени ще сгряват сетните ни дни при ескимосите, а кажи сега, ама честно, не си ли заслужава, м?
цитирай
16. анонимен - Е, да, то с теб човек няма как да не вярва, че си вярва!:)
21.05.2009 16:52
Надеждата крепи всеки корабокрушенец!:)
цитирай
17. vmir - Важното е да им вземем здравето. Да им бръкнем в мозъците!
21.05.2009 17:16
Да ги разтреперим от чувство за безсилие. Да ги гътнем от яд. Какво по-лесно - казваме им да емигрират ако не ни харесват, че тъй де, бай Тошо като покани турците да си ходят в Турция, да не би да имаше по-голяма подкрепа от нас? А виждаш ли сега каква любов ни свързва с всички - и нали президента наш, правителството наше, царът - и той наш, какво им остава на другите, освен да треперат от яд и да се гътат от безсилие? Ония се махат, и всичко си остава за нас - кеф!


цитирай
18. анонимен - Ох, дигнАх температура, същински пожар днес при теб!
21.05.2009 18:18
От тези любовни огнени искри,
ще си запалиш чергичката ти!
Но сърце ми от пожар се не бои,
спами и при тебе бойно си виси!
Ни бълхи, ни страх го лови,
същински Гюро Михайлов, нали?!


Днес нямам поетичен пост!:)))
цитирай
19. rummi - vmir, Je t'aime!
21.05.2009 18:42
I love you! Люблю тебя! Обичам те!

и тебе, и партията, и членовете й!


цитирай
20. vmir - О, Виши...
21.05.2009 19:30
Всичко отдавна гори, сам Гюро Михайлов също пламти,
но за знамето родно дава младост и живот не щади.
На друговерец път прави и на разбойник прощава дори,
че поръчал е Левски под знамето да бъдем вси братя добри.

Но продажник безсрамен от знамето иска да прави пари,
с друговереца далавера спретват и разбойника включват дори,
и докат Гюро гори, онези се хиллят ехидно и му викат “умри,
а не ни ли харесваш, от таз страна се навън изнеси”.
цитирай
21. vmir - Руми, и ние те обичаме!
21.05.2009 19:33
Добре дошла!
цитирай
22. hara73 - приемат ли се
21.05.2009 19:56
все още членове в таз невероятно добра партия :-))) или вече сме закъснели:-(((,че днес не стигна времето да прочета цялта програмка на партията и нямаше как на сляпо да я подкрепям, сега вече съм сигурна с две ръце за ...
цитирай
23. vmir - Хара, с теб се любим почти колкото и с Руми, а докато има
21.05.2009 20:14
любов, не може да има въпрепятстван прием. Добре дошла, чувствай се у дома си. :)))
цитирай
24. gothic - Като гледам...
21.05.2009 20:36
партия по мой вкус ;)
цитирай
25. vmir - Важни съобщения:
21.05.2009 20:37
1. Програмата на партията е отворена, подлежи на уточнения.

2. Философията на партията още не е избистрена и стои въпросът за уточняването й в съответствие с приемливи стратегически цели, които засега са напълно неизвестни.

3. Всички предложения ще бъдат приветствани и обсъдени.

Благодаря за вниманието.
цитирай
26. vmir - Готик, добре дошъл, чувствай се у дома в нестройните и свободно разпръснати необхватни вълни на партийната любов!
21.05.2009 20:41
цитирай
27. анонимен - И аз ви обичам, ей, дами и господа!:)
21.05.2009 21:03
Воймир, това за философията е един изключително щекотлив въпрос...Като знам колко са разнообразни теченията, откъде да почерпим опит?! Абе тая дума почерпим, много я употребявам, ще ме извиниш професионална деформация, явно...;)
Та, на въпроса, накъде да насочим любовта за да защитим народните интереси, като всичко е толкова относително, казва Айнщайн, не, всичко е в стомаха, пък според Маркс. Не, в главата - мъдрия Соломон, не сте прави - в секса, според чичо Фройд, в сърцето е - Христос и т.н...виж колко е всестранно това всичко, ама моля избягвай крайъгълните отговори ;)
Браво за стихчето!


цитирай
28. hara73 - ами знаех си
21.05.2009 21:13
аз, че съм щастливка, но чак сега осъзнах защо точно тове е естественото ми състояние :-))) приета съм за редови член в най-готината по възможност партия :-)))
цитирай
29. анонимен - Goljama klopka
21.05.2009 21:32
za michki e postinga ti. Imach klienti. Vijda se.
цитирай
30. rummi - много съжалявам,
21.05.2009 21:48
че писах на езици. исках да се изразя с междуметия, но...

надявам се да не ме изключите, защото изкам да се включа в избистрянето на философията. много ме бива.
цитирай
31. vmir - Hara, точно така е, това е най-готината и с най-голям потенциал партия,
21.05.2009 22:17
защото сме стъпили на най-голямата сила, за която граници и пречки няма и не може да има. Дори факта, че се разбираме и без думи е достатъчен. А представяш ли си, ако почнем да използваме и думи...
цитирай
32. vmir - Руми, може да сме най-готината партия, но не сме фанатици и не отричаме нуждата от езици
21.05.2009 22:23
извън политиката. Благодаря за напомнянето, че партийната философия се нуждае от изясняване с междуметия, ако може и с възклицания ще е още по-целесъобразно...
цитирай
33. vmir - 29. ано, ти да не би да завиждаш?
21.05.2009 22:24

цитирай
34. gothic - vmir,
21.05.2009 23:18
много са си стройни вълните...Гледам, в тях има и единици от екипажа на полета...Жалко само че двете инопланетянки, с които се забавлявах на онова парти, отказаха да ни придружат. Биха се влели прекрасно в стройните фаланги на партията и биха й придали вселенвски привкус, ама...патриотки девойките :)))
цитирай
35. vmir - Готик, мен ако питаш, проблема ни е какво да правим с любовта,
21.05.2009 23:47
като е толкова мощна, че и без думи ще изкърти всичко, което застане на пътя й. За инопланетянките недей да съжаляваш, че ако инопланетяните научат, може да ни се види тясна майката - Земя.
цитирай
36. cindy - Изключително ценно!
22.05.2009 00:18
Карл Маркс ряпа да яде!
Още повече, че си попаднал на точното място и в точното време.
Любовта ще спаси света!
Що ли не го е опазила досега се чудя?
Причината навярно е в липсата на точната платформа, която ни предоставяш!
Дълбок поклон!!!!!!!
:)))))
цитирай
37. vmir - Cindy, благодаря за признанието и за пиара.
22.05.2009 01:14
Имаш министерски пост когато вземем властта. Ти ще уточниш кое точно министерство и ще си го получиш когато стана премиер. Нека на четири очи да ти призная, че основната заслуга не е моя, но правя възможното да уточним нещата, защото историята няма да ни чака. Скромната ми заслуга е главно в нотификацията на вербализацията, защото, колкото и да е важно за една партия на любовта да избягва писмената нотификация, без нея няма как да се репродуцират и мултиплицират успехите й, нали се сещаш?
цитирай
38. vmir - ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:
22.05.2009 01:31
Обявява се конкурс за име на партията (извинявам се, че съм пропуснал тази немаловажна подробност).
Награда - по избор или предпочитание, с препоръка поста да не се иска за роднина над трето коляно, тъй като административният капацитет на страната е недостатъчен за удовлетворяване на всички желания (Извинявам се за неудобството).
цитирай
39. gothic - Предложение
22.05.2009 06:28
НЛС(Т)
цитирай
40. анонимен - Добро утро!:)
22.05.2009 06:37
Гот, нищо не се разбира, аз предлагам ПЛС !
Партия на любовта Сандвич... по-късно, след закуска С-то мога да го сменя с някоя муза!;)
цитирай
41. cefulesteven - Такава партия липсва:)))) ...
22.05.2009 07:49
Такава партия липсва:))))

Имате още един кандидат член, много способен, който ще работи денонощно за каузата.
цитирай
42. vmir - Готик, трябва да разкриеш абревиатурата да видим какво стои зад нея...
22.05.2009 07:54
цитирай
43. vmir - Виши, нека да изчакаме Готика да ни светне, ако замисъла му не е да ни държи във
22.05.2009 07:58
вечно неведение. Добро утро г-жо бъдещ Вицепремиер! :)
цитирай
44. vmir - Привет, Стефане!
22.05.2009 08:02
Ти пък, ако дойдеш, направо ти харизвам Министерството на Културата. Отсега виждам как ще ти залепне на формата... :)))

цитирай
45. inamay - Добро утро, Воймир!
22.05.2009 08:14
Сърцето ми на муза не можа да издържи и ми поиска включване... поне с едно изказване. Ще разрешиш ли?!
Защо ми се струва, че заглавието на твоята партия си скрил в последните си, тезисните редове: "Безрезервна Любов и Безгранична Сексуална Потентност". Страхувам се, обаче, че ще възникнат неволни грешки, свързани с абревиатурата на друга партия, носителка на част от буквеното съкращение от твоята и затова предлагам да стои накрая едно "тс" (тесни специалисти) или "шс" (шумни страсти). Малко раничко ми е за закътани любовни съкращения, но в по-прибрани с тъмнината нощни часове, ти обещавам да отметна от тялото на думите завивката и те желателно да оживеят в помощ на новосъздадената партия.
В очакване да съм по достойнство забелязана муза, сърдечни поздрави от нея... inamay :)))
цитирай
46. vmir - А някой да знае мераклия за МВР?
22.05.2009 08:21
Готик, земаш ли Меерето,
аде че да попълниме кабинето!

Засега глей тоз възхитителен пример на патриотизъм:

http://www.dnes.bg/article.php?id=71283

и ще искам негова снимка да виси и вдъхновява първо таксиджиите, а после ще намерим аналогични примери и във всяка друга професия.

Чи как инак, бе ей? Туй Българията да не им е на Къна Фурната, чи и таксиметър шъ му искат на нашенеца... Ай сиктир, бе! Казал съм и ще повторя - на когото не му харесва - вън! А такиви префърцунести кат тез белгийки хич да не ми стъпват в любимата родина.

Шъ направа Родината страна на Любовта. А както е казал апостол Павел: "Любовта не търси своето, любовта всичко изтърпява". Кви са тез намусени и недоклатени белгиики, м?
Я, веднага да се подготви едно орденче "Стара Планина" за таксиджийчето и да му се връчи с държавни почести... Ааааа!
цитирай
47. vmir - Добре дошла, Ина!
22.05.2009 08:41
О, музо моя,
Безгранична Сексуална Потентност = БСП
ме кара да възкликна, че совите не са това, което са.

За теб специално ще построя Министерство на Вдъхновението и ако откажеш да го оглавиш, ще те чакам в него на среднощни заседания...

Приятен ден засега...
цитирай
48. анонимен - Чудесно, чудесно...Ина, привет!:)))
22.05.2009 08:42
Аз още го мисля това С...
Воймир, не знаеш какви неща открих за сандвича в гуглито, ами тази дума имала универсално приложение, дори и в ... но се върнах бързичко към стихчетата на С-то:

Сам не е добре,
и сама не е добре,
но сам и сама,
сами на саме,
това вече е добре

Отивам да мисля още, а предлагам наистина всички да сме равни, във властта на любовта, и никакви такива привилегии и "активни борци" !!!

Малко музика за добро настроение:

http://www.vbox7.com/play:a75f3b10
цитирай
49. vmir - Благодаря, Виши!
22.05.2009 08:53
Не мога да пренебрегна изискванията на един бъдещ вицепремиер... пък и стихчето си го бива.
Явно ще оправяме партията в крачка...
цитирай
50. cindy - ПЛС е хубаво
22.05.2009 09:34
и няма защо да го сменяш, музата съм аз! :))))
цитирай
51. inamay - ...
22.05.2009 09:35
Благодаря, Воймир! Мисля, че започвам да ставам нескромна - приемам предложения за вдъхновение, а министерство цяло - прилича ми на цяло състояние... Не, не, макар материално... представих си го вдъхновено: кабинет, компютър, нет, сонет... "мм, да, ах, грешка! недей така! там запетаята ще пречи за разбирането на идеята... ооо, точно е! като по мярка пасва и като страст предизборна е тази страница върху таблото за онагледяване във фоаето..."
Воймир, не мислиш ли, че с предложението си към мен да оглавя министерство и то на вдъхновението, си слагаш таралеж (от пръв път познай къде)? Дори табелките по вратите на кабинетите ще се стекат от удоволствие... но за да разбереш защо, ще добавя, че е време да обявиш и конкурс за програмен език (сиреч, на какъв език ще се говори в партията...) Подушвам, че ще кандидатствам за патент на азбуката му.
Виши, здравей! Най-вдъхновено влях високи Страсти в "С" на Готиковата абревиатура (Неудовлетворени Любовни Страсти - Тежко ни).
Стоя след сладък сън,
сънувам още слънцето,
от слабините
на сребърната синева,
съблякла утрото,
изтекло
по този цвят -
сок от салкъм
върху слонова кост кожа...
Ммм, изчезвам, че ще се разСтопя.
Безгранично вдъхновение! Обичам ви!
цитирай
52. vmir - Cindy, Това Партия на Любовните Страсти ли е?
22.05.2009 10:49
Никак не е зле!!! Оценявам устрема ти, но за съжаление, мястото за муза отпреди час не е вече вакантно. Иначе се вдъхновявам от решителността ти и сериозно смятам, че без музи сме за никъде и с развитието и разширяването на партията, всяка муза ще заеме своето достойно място в нея, а на първо място след разширението ще бъдеш ти.
цитирай
53. vmir - Привет, Ина!
22.05.2009 10:57
Ето, че демонстрираш концептуално мислене и действие! Програмен език с конкурс е чудесно решение, само се чудя след като езика явно ще бъде ударния инструмент, гарантиращ ефикасността на партията, дали не трябва засега да запазим в тайна разработката му, защото още не знаем със сигурност как биха го използвали враговете ни, ако попадне в ръцете им на този начален етап.
цитирай
54. cindy - vmir,
22.05.2009 11:43
ми ти си бил голям сухар, без да ми се сърдиш :)
Партия на любовта тръгнал да основава и йок само една муза! Класикът Мечо Пух е казал "Колкото повече, толкова повече!"
За един час вече трябва да си успял с разширението и да си заема полагащото ми се музино място! :)))))
цитирай
55. inamay - ...
22.05.2009 12:01
Ех, Воймир, ако започнем още в началото да бием тъпаните за отбой, ако врагове страхуват мислите ни, как ще поведем след себе си последователи? Разбирам, виждам, че вдъхновените ми думи спряха даже вицепремиера… Може би дори и партията на любовта ще премине под знамената на "закрити врата" и "парламентарно-законодателна (за Избрани) скука"… А както виждам, като идеално копие на държавата, в която се полагат основите на нова партия, започват и претенциите за първенство, за места, по-близо до пиедестала на трибуната…
Ех… а искаме да правим Партия Любов… Такава партия не става с разпореждане, а с чувства и усещане…
цитирай
56. vmir - Cindy, нали ти запазих място, моля те, имай търпение поне да вземем властта един път.
22.05.2009 12:14
За целта трябва да сме привлекателни пред избирателите, а къде ти привлекателност, ако ти ме разобличаваш като сухар, а аз теб - като властолюбка.
Иначе Мечо Пух е между любимите ми титани на мъсълта... :))))
цитирай
57. vmir - Никакъв отбой, Ина! Ето как успешно напипа липсващата стратегическа цел -
22.05.2009 12:28
Точно така, поздравления, ето това ни трябваше - политика тип "закрити врата"!!!
Браво, това се казва удар в десятката - откъде накъде Сульо и Пульо ще коментират нашата политика?! От днес нататък ще правим истинската си политика в пълна секретност (не, че досега някой я е видял или чул де, ама с това правило поне ще легализираме нелегалността й).

А който се оплаква, че нямаме политика, ще го караме да я чувства и усеща, докато или ни хареса, или си признае, че си е безчувствен чукундур по рождение и ген...
цитирай
58. анонимен - Скъпи дами, тук съм, обаче нещо ме примързЕ, все пак е петък!
22.05.2009 13:07
Така съм виснала тук от два дена, останаха ми сили само за междуметия ... засега! Воймир раздай по един мокър пешкир, че е и жега, и да продължаваме със законотворчеството!:)))
цитирай
59. vmir - Виши, аз не само по пешкир ще раздам, ами и ще си подсуша вицето,
22.05.2009 13:40
ама да не забравяме, че вече каквото правим, ще го правим на закрити врати. Иначе току - виж взели политиката ни за изблик на натрупана сексуална енергия, а междуметията и възклицанията - за някакви банални прояви на забежки от политиката.
Върви после пояснявай, че ние правим политика поемайки и изпускайки въздух. :(((
цитирай
60. анонимен - Благодаря, Воймир, всякакви правила трябва да обсъждаме,
22.05.2009 13:56
Мечо Пух е прав, а ние да се надяваме, че корупционните механизми няма да си намерят вратичка ...
цитирай
61. vmir - Сакън, Виши, каква корупция?
22.05.2009 14:29
Не може да допуснем такова нещо, където всичко е любов. За да не допускаме меркантилни попълзновения, парите няма да ги броим, а ще ги теглим на кантар... Таман няма да говорим за пари, а за мерки и теглилки...
цитирай
62. gothic - Меверето го взимам
22.05.2009 14:33
а абревиатурата е като във стария лаф Нек се Любят Сърцата (Телата) - това в скобите е от мен :))))
цитирай
63. vmir - Евала, Готик! А да ти е честито! Успешно министерстване!
22.05.2009 14:45
Ама бива си го нашето таксиджийче, нали? Ами тъй, де, вместо да се поинтересуват каква мощ е успяло да събере в някакво си панталонче, те тръгнали да го задничат за таксиметър, сякаш не знаят за нашите дарби тука! Ама безкултурие! Баси цициите, нямам думи! Тоя не орден "Стара Планина" само, ами и да го направим доживотен почетен член на партията наша заслужава! :)
цитирай
64. inamay - ...
22.05.2009 21:51
Не ги разбирам тия работи, Воймир, ама "Добър вечер". Може да съм поет, но отговорността, която съм поела, чувствам. Каква е тя такава тая партия, щом жегата от първи ден натръшка ръководството?! Ако и в Любовта така я караме... егати партията... а за потентността изобщо да не споменаваме.
Останете си със здраве! Отивам да броя щурците по изсвирените ноти и ще римувам тях, като използвам популярен, ползван от статистиката метод... ще съпоставям бройката щурци с отправените към звездите погледи на сам-самите много по земята хора, напразно и тази нощ гадали, аджеба, ще ли го бъде този слух, за Любовна някъде си партия...
Лека ви вечер! Поздрави!
цитирай
65. vmir - Привет, Ина!
22.05.2009 23:02
Неправилно си решила, че жегата ни е натръшкала, само ни е ангажирала малко повече. Разбирам нетърпението ти, обаче нали знаеш, за бързата работа ... .
Освен това, тук става дума за Любов и работа, а както казва апостол Павел в обръщението си до коринтяните: „Ако говоря с човешки и ангелски езици, а любов нямам, аз съм станал мед, що не звънти, или кимвал, що не дрънка”

Отделно знаеш, че работата не е заек да избяга.
А апостол Павел направо го казва: “Любовта дълго търпи и е милостива, любовта … не се гордее,
…, не търси своето, не се раздразнява, … всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи”.

Приятна вечер, Ина! :)))
цитирай
66. inamay - ...
22.05.2009 23:22
Благодаря за урока по Любов, Воймир!
Не напразно носиш името Командир!
Лека нощ! :)
цитирай
67. vmir - Благодаря ти за търпението, Ина!
22.05.2009 23:29
Лека нощ! :)
цитирай
68. анонимен - Привет от мен на всички музи и съпартийци!:)
23.05.2009 10:07
Супер идеи сте дали, а и Готик е разкрил загадката, но трябаше да се сетя аз, че ще е подобна възхвала...

Воймир, хубав и забавен се получи постинга ти, благодаря ти!:)
От много глава не боли, затова и аз ще се присъединя с няколко мисли за любовта, за да ни е спокоен и поучителен, както казва Ина, уикенда:

"Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго.Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш"
Дж.Бари

"Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов"
Х.Хайне

"Любовта е второто Слънце на света"
Дж. Чапман

"Любовта е мъдростта на глупака и безразсъдството на мъдреца"
С. Джонсън


"Любовта е онова нещо, което кара жената да пее, докато мие пода, след като съпругът й е минал с калните си ботуши"
Анонимен
Айде, бе ... !:)))

Хубав уикенд за всички!:)

http://www.misli.hit.bg/neruda.html


цитирай
69. vmir - Благодаря, Виши!
23.05.2009 13:10
(Ето това е до си имаш вице на място!) На мен в момента не ми е много до любовна партийна дейност, защото терена наоколо подлежи на разчистване и подреждане. Мъка!!! : ((((
Благодаря още един път и приятен уикенд!
цитирай
70. анонимен - Не бъди тъжен!:)
23.05.2009 15:33
Така е то през уикендите:

Който е на работа, да си я върши:
http://vishna4.hit.bg/Cowboy.gif

Който има да чисти, също:
http://vishna4.hit.bg/07.gif

Който си има жена, да си я обича:
http://vishna4.hit.bg/37.gif

Да не забравяме, че нашата партия любовна е виртуална и никогаж няма да допуснем в нея противоречие с реалността, нито пък какъвто и да било конфликт в интереса:

http://vishna4.hit.bg/005.gif

Ох, няма кой да напише и стихче, всички сме заети явно !:)))
цитирай
71. inamay - ...
23.05.2009 20:11
Здравейте, съпартийци! В навечерието сме. На ден, от който е останало поне едно - това, с което пишем. И нека то да бъде за любов, а не, за да се плюем в навечерия на други дни, които предстоят и ще се изразяват с вот!
Вън пак вали...
От слънцето
е пълно с прах
във въздуха
и тъй запалено гори,
че пари вятъра
да бяга босо
и по заспиващите клони
да разбърква
виковете на листа.
Звучи нескромно, но пък е от сърце... за vishna! :)
Спокойна вечер!
Аз хуквам - ще сядам на трапезата да релаксирам, че утре пак къде?! Изненадааа... на работа съм! Тъкмо ще украся с присъствието си на поет деня на прозаичната за всеки думичка "ремонти".
С Любов и Вдъхновение към дръзновено боядисване, изшкурване, зачукване, почистване! (За всички недоумяващо отворили очи, работя в сферата, обслужваща ремонтите :) Ама държа да агитирам за любовта на партията (май поразместих думите) безспирно! Да живее... писмеността! Бъдете честити!
:)))

цитирай
72. vmir - Ей, Виши, почваш да ме съмняваш да не би да си се прицелила
24.05.2009 03:04
в председателското място на партията, сакън, не си го давам!

Но не мога да не изкажа удовлетворение от целесъобразната ти и уместна предпразнична партийна дейност!

Чудесно, Чудесно, Виши! Даже много добре!

p.s. Поздравления, аз съм много добре! Напредвам!
цитирай
73. vmir - Привет, Ина!
24.05.2009 03:17
Честит празник на любовта към писмеността и буквите!

Ако съм на мястото работодателя ти, вероятно ще ти плащам на четиристишие, и ще назнача други хора за боядисването, шкуренето и зачукването. От теб ще очаквам да им рецитираш схиховете си, а мога да наема и цяла бригада и после да делим печалбата.
цитирай
74. inamay - Привет, Воймир!
24.05.2009 07:29
Честит празник!
Най-българският - дал ни писменост, най-неизтляващият с времето - защото е на всички хора в спомените от училище и младост (а значи и с Любов, нали?!), най-чаканият - заради узряването на черешите и предвещаване на лятото с ваканциите, отпуските може би, а може би заради топлината нощем под липите...
А иначе започвам да обмислям как да повдигна нивото на финансовото състояние на своето семейство (впечатлена съм и много вдъхновена от твоите "ако") ... Най-вероятно ще наблегна на подобряване обслужването на ремонт-предприелите клиенти, като раздам VIP карти за места на тротоарното пространство, улицата, близките дървета... защото започвам предизборната агитация на партията, а тя е съпроводена и с моята изява на поет с китара. Хем работодателят ми сит с повече оборот, хем на мен се увеличила заплатата от набъбването на моя процент, хем толкова голяма маса почитатели и бъдещи най-дейни труженици-съпартийци ще се съберат под... Аааа, да те попитам, Воймир, това партията на Любовта ще ли да си има знаме?! Какво ще да се вее на върха на нейната централа?! Да вземете да си помислите с вицето, защото не лежи в програмата, която тъй задълбочено препрочетох.
Хайде, от мен беше това - началото на този ден! Сега отивам да се трудя и да провождам тезисите за любов сред масите поне с усмивка!
Усмивка и нас, съпартийци и приятели! :)))
цитирай
75. vmir - Честит най-светъл празник и привет!
24.05.2009 12:33

Много уместни констатации правиш Ина! Точно! Мда, атрибутите на властта, въпреки, че вече предложих нещо за герба, трябва да се обмислят много внимателно, а превдид покоряването на света, което планираме, може би трябва да предвидим и възможността за тяхното последователно развитие и актуализация. Необходимо ни е е принципно решение на въпроса – доколко явни да бъдат тези атрибути, или ще си останат нашата най-интимна и дълбоко скрита любовна партийна тайна. С отчитане особеностите на настоящия исторически етап от съществуването на НЛС, към настоящия момент засега предлагам само химна, който нататък при сериозна нужда можем и да сменим, но поне за момента си изглежда доста на място:

http://vbox7.com/play:6124e463

Весел празник! :)))
цитирай
76. анонимен - Привет от мен и честит светъл празник!
24.05.2009 18:41
Ина, страхотна си, и добре, че прочетох твоето прекрасно творение, защото за химна на НЛС/Т/ май ще ми трябва преводач...не разбрах освен компреса, какво още я очаква шефката в офиса й, ма те на нея ли й викаха гъци, гъци...благодаря, Воймир, изкърти ме с тоя клип!:)
Любовта има много лица, трябва да приемем и това, щом е качено с такъв ентусиазъм в нета!
Ето още нещо за други твои поданици, Воймир, като подправка към настроението:

http://vbox7.com/play:aa1e4edb

Весел празник!
цитирай
77. vmir - Благодаря, Виши!
24.05.2009 20:21
Страхотно приятно любовно ежедневие си ни дала на филмчето.
Обаче, моля те, не прави намеци, че съм някакъв вид султан с поданици, защото аз съм модерен партиен лидер с визия и проекции в бъдещето!

Обичам ви, обичайте ме и вие, и да не знаете никакви човешки езици, дори да не сте в състояние да кажете нещо повече от междуметие, възклицание, стон, или просто псувня, аз ще ви абонирам за всяка необходима ви човешка мъдрост, защото ше ви я подшушна на езика на любовта... ГЪЦИ, ГЪЦИ, ГЪЦИ!!!
цитирай
78. анонимен - Воймир, нема намеци, а респект към героите от клипчето ти!:)
24.05.2009 21:57
Нъл и те са граждани на тази волна или неволна държава...а ако повториш още няколко пъти това гъци, гъци, гъци...ще стане едно такова умилително и любовно за всички : мало и голямо, и ако на другите подейства така, ще сме на път да се навържем в "свързани лица"... под мъдрото ти и умело лидерстване после да оплескаме нещата ... и да напием и бебоците виртуални /то за другите ясно/, ей, и да те питат само:
Кой каза : Наздраве!:)))
Благодаря и приятна вечер!
цитирай
79. inamay - ... Здравейте!
24.05.2009 22:09
Виши, изглежда толкова любов съм усетила от този "химн", че съм заспала безмеждуметно и без стон... Сега дори щурчето чувам да ми пее в ухото ГЪЦИ, ГЪЦИ... Воймир нали е о.з. командир, а днес модерен лидер с визия на командир, брилянтно води тактиката на любовната, с бъдеще, партия... Та, минавам днес покрай областната централа на една партия с ГЕРБ отпред... народ, народ, по анцузи, развели надпартийни знамена, мобилизирано, мобилно, с някого говорят най-открито. Воймир, евала ти слагам за тънката нишка, по която водиш към новото достойно за света ни бъдеще в любов. Ми то какво е туй, на партията с ГЕРБ-а, то всичките им атрибути виснали на показ... Правилно, Воймир, ще си ги пазим нашите, с коланчета ще вържем гащите и актуално, повече конспиративно, ще развиваме на партията си напредъка!
Хайде, и не забравяйте, че и нощта е празник... та се обичайте!... И мен, и мен! :)
цитирай
80. vmir - Да, Виши, граждани са, и то какви – на бъдещето, разбира се!
24.05.2009 23:51
И членове на най-гъвкавата и повратлива партия – НЛС, на невероятните любовни стойки, в която неграмотни прописват, стругари получават власт над националната култура, философи поставят банкерите в малкото си джобче, а доказани ментарджии на дребно се преобразяват в политически титани. Та, кой, аджеба каза: Наздраве, Виши!
цитирай
81. vmir - Привет, Ина!
24.05.2009 23:53
Ето, че след преобразяването на хората, щурчетата и те запяха “Гъци, гъци, гуше, гуше ...”, ах, свири, щурче... романтика, романтика... обичаме те, обичаме те....
Лека нощ, Ина! :)
цитирай
82. vmir - Добро утро и привет на всички от партията, която ще преобрази света!
25.05.2009 09:55
Приканвам всички хора по света да станат членове на партията ми, защото единствено в нея ще намерят истинска любов, хармония, разбирателство и като скромен бонус - решение на проблемите си. Ако не вярватe, пуснете си химна на нашата партия и ще се уверите, че призива ми не е популистки трик.

http://vbox7.com/play:6124e463

Химна илюстрира как скромното тривиално ежедневие се поставя в услуга на любовта, която носи нашата партия. Култовата фраза: “Ако искаш мила компреса, аз ще ти направя, со мангеса...” олицетворява сакралната същина на нашия революционен бизнес-подход в решаването на трудните проблеми на съвременния трудов човек втъкан съвършено в пълнокръвна симбиоза с корпорацията на бъдещето. Съчетанието “со мангеса” означава “каквото поискаш” и проектира в бъдещето не само неограничените от предразсъдъци възможности на партията, но и неразрушимото ни пребъдващо органично културно, емоционално и интелектуално единство с братския ромски етнос.

Успешна седмица!
цитирай
83. vmir - Неустоимото “ГЪЦИ, ГЪЦИ, ГЪЦИ, ГЪЦИ, ГЪЦИ, ГЪЦИ БЕЕЕЕЕЕЕ, ГУШЕ, ГУШЕ, ГУШЕ, ГУШЕ, ГУШЕ, ГУШЕ, ГУШЕ БЕЕЕЕЕ....”
25.05.2009 11:31
от своя страна олицетворява любовната хармония между членовене и членките на НЛС/Т/, която е несъкрушима и неуязвима за попълзновенията на лицемерните и лигави ухажвания на зализани типове, които полагат неимоверни усилия да ласкаят и превъзнасят женските екземпляри, както и да ги предразполагат към опасни откровения, а понякога дори и към цели разговори.

Същото това “Гъци”, което индивидите с изхабени емоции отправят единствено към свинете си, разкрива и прелестното очарование, но най-вече великодушие и богатство на женската душа, която дава пълна свобода на мераклията да подхожда към нея с пълния потенциал на въображението и разперени криле на фантазията си, без да го травматизира с излишни мнителности, съмнения и нормативи....

http://vbox7.com/play:6124e463
цитирай
84. анонимен - Ха ха, ама не си го качил в поста си, нали... :)))
25.05.2009 12:46
Полезни разяснения си дал, благодаря и за превода, обаче нали само ще танцувате с нас, и няма хич да ни бийти?
Че знам ли тез криле на фантазията как ще поискат да пляскат, то има толкова много смисли тази дума, би ли бил така добър да уточниш?
Добро е предизвикателството ти, чийто международен ден е на 30 май. Предлагам да помислиш за един постинг, може и в този, ти ще решиш, но нека всеки любим съпартиец да си донесе весел атрибут/щом така ще го наричаме/ или аксесоар в прослава на любовта!Да видим наистина докъде може да се разгърне фантазията ни!:)
Хубав ден, Воймир!
цитирай
85. vmir - Чи как ша ва бийми, кът слушъти, ма Виши?
25.05.2009 14:03
Нъл сми сирьозни и ша прайм любоф, ми не вуйни, ма Виши?
Ма кой туй на 30 ма, м?
цитирай
86. анонимен - Ми не знам, потърси нещо в гуглито!
25.05.2009 14:38
30 май е 150-ият ден в годината според григорианския календар (151-и през високосна). Остават 215 дни до края на годината...
Нямам идея какво точно се прави, но да кажем, че ще правим някакъв спорт и гуше, гуше ето така:

Мъжете съпартийци могат да засукват мустак в засада:

http://vishna4.hit.bg/43.gif

Жените съпартийки да отвърнат подобаващо, за да ви е още по-забавно на някои ;):

http://vishna4.hit.bg/03.gif

Да живее НЛС/Т/
:)))
цитирай
87. vmir - Виши,
25.05.2009 17:02
току – що съобщиха по радиото, че българите и зимбабвийците сме най-големите песимисти от около 200 нации, първи по оптимизъм били ирландците и датчаните, та в тази връзка може би не вярвам засадата която ми предлагаш на първата картинка да успее, далеч по-привлекателна ми изглежда перспективата да използвам амбразурата по много по-приятен начин от подпирането на пушка. Иначе втората с котето и плъха си е суперготина, обаче като се сетих, че не сме уточнили политиката на ползване на конвенционалните писмени езици и за да не стана нарушител на решението да преминем към езика на любовта, не посмях да прочета нататък от първия ред за 30-ти май в гуглето, където пишеше, че тогава е изгорена на клада Жана Дарк. Та ето виждаш защо имам малки колебания сега за играта на котката с плъха и проекцията й в бъдещия 30-ти май.

И, о, - да - Да живее НЛС/T/!!!

Долу всички други мошеници! Ние ще покажем на света да види какво значи партия!!!

Насам народе, продаваме изгодно любов на килограм!
цитирай
88. анонимен - Е, ти водиш, аз само те следвам ... по нюх!
25.05.2009 19:21
Знаеш, че веднага мога да обърна настроението, според постингът и датата. А в уикипедия за всеки ден е отбелязано за какво да е радост, за какво горест! Към Орлеанската дева изпитвам огромен респект и заслужава да бъде почетена нейната непорочна сила, чиято смърт само я възхвалява и извисява още повече, че е останала верна докрай на народа си, жертвайки се за него, но и в името на бога, краля и църквата...оплетена в жалки интриги и интереси!Аз също ще се поровя в нета, да си припомня за нея!
Когато спре да люлее, аз пък това следя, казаха одеве, че били 350 труса, а се очаквала бройката да стане 1000 до края на седмицата.
Та, давайте да се обичаме, да умилостивим тази бунтуваща се зЕмя българска с любовни флуиди, песни и радост!:)

Ми не знам, ама този девиз
"Долу всички други мошеници"
ми е много смешен, като едно такова невинно самопризнание!:)))
цитирай
89. vmir - Виши, уж съм в епицентъра на трусовете, пък ти толкова надалече,
25.05.2009 21:08
а до момента не съм усетил и един от тези 350 труса, за които всички говорят и звънят да ме питат живи ли сме все още, сякаш медиите са ми отредили да загина от земетресение.

Всичко това, естествено ме изпълва с нова убеденост в мисията на НЛС/Т/, поне, защото ще мога да се явявам изневиделица и да сривам политическите конкуренти с ефекта на изненадата и подтекста, че притежадам свръхестествени или божествени способности да оцелявам в безнадеждни ситуации и дори да възкръсвам по-силен отвсякога преди това. Долу останалите мошеници, аз съм най-великия!
цитирай
90. анонимен - Добро утро!
26.05.2009 06:42
На мен единият ми крак винаги е в епицентрите, толкоз съм любопитна, любознателна ... изобщо всичко що съдържа -любо- е в моя ресор... и айде спирам да мърморя...време е разходка, че късметите ми препоръчаха за днес да съм отидела сред природата:
http://vishna4.hit.bg/fdduz9k0.gif
Лек ден, Великий!:)))
цитирай
91. inamay - ...
26.05.2009 07:10
Добро утро, съпартийци!
Протягайте по думичка с ЛЮБОвност и за мойте делници... препълнени с безлипсие на вдъхновение!
Оставам с уважение!
Спокоен и обмислящ всичката партийност ден! :)
цитирай
92. vmir - Добро утро, скъпи съпартийци! Поздравления за клипа, Виши!
26.05.2009 08:31
Ето това е предизборния ни клип, с който ще покорим милиони сърца по света! Веднага щом го качих в постинга и мургавите съседчета се преобразиха в блондита (e, може и да са го видели от коментара ти). Ето това се казва удар!

Приятен ден! :)))
цитирай
93. vmir - Привет, Ина!
26.05.2009 08:38
Партийното ръководство на НЛС/Т/ ти пожелава много любов, щастие и крепко здраве! Бъди с партията напред, за да залеем и света с любов!

Любвеобилен ден! :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4102256
Постинги: 673
Коментари: 10309
Гласове: 54890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930