Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2016 08:51 - Известен масон описва детайлно как ще се развият двете Световни войни и предрича какво да очакваме от Третата световна война
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 9628 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Известен масон описва детайлно как ще се развият двете Световни войни и предрича какво да очакваме от Третата световна война http://www.zahariada.com/


image

Албърт Пайк е един от най-популярните масони на 19-ти век. През 1871г. той пише писмо до Джузепе Мацини, ръководителя на Илюминатите по онова време, в което описва трите световни войни, през които трябва да премине човечеството. Звучи невероятно но Албърт Пайк удивително точно описва първите две световни войни.

Писмото до Мацини е било изложено и достъпно за всеки в Британския музей в Лондон до 1977г., когато необяснимо достъпа до него е бил забранен.

Албърт Пайк е бил 33-та степен масон окултист, Велик Майстор и създател на южното подразделение на Шотландския масонски орден.

Представяме ви извадки от писмото на Пайк, които показват как трите световни войни са внимателно планирани в продължение на много поколения.

За Първата световна война Албърт Пайк пише: „Първата световна война трябва да позволи на Илюминатите да свалят царската династия в Русия и да направи тази страна крепост на атеистичния комунизъм. Агентите на Илюминатите в Британската и Германската империи, трябва да разпалят тази война. В края на войната комунистическия строй трябва да бъде създаден в Русия и да бъде използван за унищожаване на държавни правителства и отслабване влиянието на религиите.

image

Ето какво споменава Албърт Пайк за Втората световна война: Втората световна война трябва да бъде подклаждана като се възползваме от фундаменталните различия между фашистите и ционистите. Тази война трябва да доведе до пълното унищожение на нацизма, а ционизма да бъде достатъчно силен, за създаването на независима държава Израел в Палестина. По време на Втората световна война Интернационалния Комунизъм трябва да стане достатъчно силен, за да балансира християнския свят. Ще имаме нужда от комунизма, докато не дойде времето за последните социални катаклизми, които трябва да настъпят.“

image

За предстоящата Трета световна война Пайк пише следното: „Третата световна война трябва да бъде подклаждана от агентите на Илюминатите. Целта е войната да избухне между ционистите и лидерите на ислямския свят. Войната трябва да бъде проведена по такъв начин, че ислямът (мюсюлманския арабски свят) и ционизма (държавата Израел) да се унищожат взаимно. Останалите народи също ще бъдат разделени и принудени да воюват до пълно физическо, морално, духовно и икономическо изтощение. Ние трябва да отприщим нихилистите и атеистите и да провокираме грандиозни социални катаклизми, които ясно да покажат на народите всички ужаси, породени от абсолютния атеизъм. Това ще доведе до невиждана диващина и кръвопролития. Тогава навсякъде гражданите ще бъдат принудени да се защитават срещу световното малцинство от революционери. В резултат на тези социални катаклизми ще започне упадъка на християнството и хората най-накрая ще видят истинската светлина, чрез универсалната проява на чистата доктрина на Луцифер. Последвалите реакционни движения ще разрушат християнството и атеизма, като ги завладеят и унищожат по едно и също време.“

image

Дали тези мрачни прогнози на Албърт Пайк ще се сбъднат зависи от всички нас. Той успешно е прогнозирал развитието на двете световни войни, повече от 40 години преди започването на Първата световна война. Очертаващата се Трета световна война може да бъде избегната, само ако всички хора се обединят и изобличат тъмните сили, които стоят зад държавните правителства.

Повече на: Известен масон описва детайлно как ще се развият двете Световни войни и предрича какво да очакваме от Третата световна война - Любопитно - NewAge.bg 



Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. mihala - " Последвалите реакционни ...
16.02.2016 14:49
" Последвалите реакционни движения ще разрушат християнството и атеизма, като ги завладеят и унищожат по едно и също време.“ Началото на края.
цитирай
2. nikikm - През колко
16.02.2016 23:48
сайта трябва да премина приятелю,за да задоволя егото ти и да стигна до жадуваната информация? За сега сочиш един..от където трябва да премина в друг, твой...ПАРИ ЛИ ПЕЧЕЛИШ, ИЛИ СИ С БОЛНО САМОСЪЗНАНИЕ,НАРЦИСИЗЪМ? БРОЙКАТА не е качество! Уважавах те,но това което предлагаш е достойно за долнопробни и немислещи! Като даваш,давай от раз и без да търсиш облаги,като Християнин! Недей да педерасничиш,пада ти нивото! Пък както искаш!
цитирай
3. indiram - Здравей, Захариада!
17.02.2016 00:25
Трета световна война няма да има! (щото е свършила)
...
Поздрави!
цитирай
4. pvdaskalov - * ! *
21.02.2016 11:55
Не ми се вярва богатите да загробят това, което имат, тъй че Индирам е почти права в мнението си.
Само луди могат да запалят атомна война. Международна лекарска комисия би могла да се произнася кой от основните кандидат-лидери не е с всичкия си...
Поздрави, Захариада, за интересното четиво, макар, че би трябвало да има факсимиле от написаното през 19-ти век или да се цитира сериозен източник на поднесената информация (публикуван!).
Поздрави!
П и е р
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741162
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031