Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2010 07:25 - ЦЕНАТА НА “КОСТОВ Е ВИНОВЕН!”
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 16870 Коментари: 84 Гласове:
21

Последна промяна: 26.04.2010 20:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Нека първо да се разберем: Не съм нито костовист, нито десебар. Ако понякога изглеждам като симпатизант на Костов и поддръжниците му то е, защото досега не съм срещал нито един сериозен аргумент, който да оправдае омразата към тях. Обратното - вглеждането в обвиненията срещу тях ми разкрива, че те разполагат с много повече причини да бъдат уважавани, отколкото мразени. Но това е мое предположение, което няма как да проверя, защото намирам, че у нас политически дебат практически не съществува, или е изтласкан в ъгъла от централно дирижирано клеветничество, което поне от 20 години прави всичко по силите си да обезсмисли всеки политически дебат.

Да се върна на най-мразения политик – Костов, търсенето на смислен аргумент срещу когото е затруднено от крайно затъпяващите повторения на едни и същи твърдения срещу него, авторите и разпространителите на които не са мръднали и пръстчето си да докажат. Доказуеми ли са обаче обвиненията срещу Костов? Според мен, дори и да има такива, те са капка в морето, сравнени с размерите на всички злодеяния, които му се приписват като пряка или косвена последица от управлението му.

Крайно време е да се запитаме за цената на маниера да се изтласква или саботира политиката чрез замяната й с централно дирижирано клеветничество или тиражиране на измислици, имащи твърде малко общо с истината. Отговорът минава през естеството на обвиненията и причините за тяхната недоказуемост. Ще откроя най-често повтаряните от тях – че Костов е продал големи предприятия на престъпно ниска цена. За 1 долар, или на цена, многократно по-ниска от онази, на която са продадени по-късно. Упражняването на тези две твърдения започна спрямо Софиянски, който в продължение на целия си втори кметски мандат беше ежедневна мишена на бившия главен прокурор, който не успя да докаже престъпление, но преобърна обичта към софийския кмет в дива омраза и го изблъска от политическия живот с досадното преповтаряне на това просто упражнение.

Недоказуемостта на горните две обвинения срещу Софиянски и Костов произтичат от тяхната икономическа несъстоятелност като доказателство за престъпление или корупция, която няма да коментирам, защото не мога да допусна, че тя не е известна на авторите и разпространителите на тези “доказателства” за “престъпления”. Само ще напомня фундаменталните твърдения на “най-великия политик на прехода”, че от икономист бизнесмен не ставало, както и на друг, не по-малко печално известен политик, че корупцията е превърната в държавна политика.

Последствията? Първият непосредствен резултат от всичко това е върху учениците, които с познанията си по икономика откриват, че каквото пише в учебниците няма нищо общо с действителния живот, следователно, няма причина да бъде обект на тяхното внимание и усилие за научаване. Ако родителят все пак успее да отклонява вниманието им от това несъответствие, за да съхрани мотивацията им към обучение, несъответствието изплува в университета и налага отпечатъка си върху отношението им към професионализма. Наистина, къде по-сигурен изглежда просперитетът под крилото на всемогъщ политик, който предварително отхвърля смисъла и значението на главоболните изчисления или икономически анализи, и следователно, най-вероятно ще гледа с подозрение или поне досада на тях.

Превръщането в масова практика на пренебрежението към текстовете в Наказателния Кодекс с претекста, че електоратът така разбирал нещата, не поражда респект към останалите закони, а още по-малко, към качествено образование и професионализъм. А, когато се окаже, че безкрайните възможности на всемогъщия политик са все пак ограничени от съответните квоти, които от своя страна са определени от големината на електоралната подкрепа? И, когато в реалната икономика, нямаща почти нищо общо с преподаваната, критериите за професионализъм изгубят смисъл, когато икономиката и финансите станат дъвка за балончета в устите на философи и историци, когато профани от всякакъв калибър бъдат поощрени да разбират от финанси повече от професионалните финансисти и да определят финансовата политика на правителството, какво следва?

Моят отговор е: Следва масова профанизация, а крачката към миенето на чинии в чужбина става много малка и лесна за прекрачване.

Мисля да спра дотук. Според мен, само тези последствия са предостатъчни, за да оправдаят въпроса: Кой ще плаща цената на профанизиращото повтаряне “Костов е виновен!”?



Тагове:   “костов,


Гласувай:
21



1. анонимен - Добро утро,vmir!
20.04.2010 07:55
Този път,с твое позволение,бих нанесла само една лека корекцийка...."И Костов е виновен!"
Песента е да бест!
Хубав ден!
цитирай
2. vmir - 1. анонимен - Добро утро,vmir!
20.04.2010 08:01
анонимен написа:
Този път,с твое позволение,бих нанесла само една лека корекцийка...."И Костов е виновен!"
Песента е да бест!
Хубав ден!


Приемам! С твое позволение, бих добавил: "Но някои са по-виновни".

Приятен ден!
цитирай
3. анонимен - !
20.04.2010 08:51
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6240089
цитирай
4. vmir - 3. анонимен - !
20.04.2010 09:14
анонимен написа:
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6240089


Задачите на Софиянски, Костов и СДС преди дузина години бяха други, те заложиха на това да направят максималното възможно в условия на твърдоглави и дори безумни обструкции и стопанска анархия. Но Софиянски май бързо забрави защо му помръкна чаровната усмивка, с която дойде на власт. А Борисов е на власт от години и вижда както реалните последствия от подхода на Софиянски и Костов, така и тактиката, с която се използва реформаторството за подготвяне и извършване на реални престъпления. Освен това, обяснимо е да не му се иска усилията му да бъдат използвани срещу него самия, както това се случи със Софиянски и Костов. Пък и крайно време е да се прекрати практиката да се пречи на който работи.
цитирай
5. feq - Много виновни и никой ненаказан... Кому е нужна такава вина?
20.04.2010 10:07
Парадоксите и Абсурдите продължават в тази държава...
Показни задържания, публични осъждания и накрая... всички пуснати под НЯКАКВА СИ парична гаранция.
Заблуда на народа, който да вярва в "Спасителя наш - ББ"

(мини при мен да си получиш розата...)
цитирай
6. nicodima - Само едно възражение имам...
20.04.2010 10:24
Крачката не е към миене на чинии, а към практикуване на високотехнологични професии на Запад, заминават не само посредствените, заминава елита... Тук остава само калта...
цитирай
7. bowman - Извинете
20.04.2010 10:52
Костов не ми е тема на деня, малко се изненадах на темата .
цитирай
8. vmir - 5. feq - Много виновни и никой ненаказан... Кому е нужна такава вина?
20.04.2010 11:58
feq написа:
Парадоксите и Абсурдите продължават в тази държава...
Показни задържания, публични осъждания и накрая... всички пуснати под НЯКАКВА СИ парична гаранция.
Заблуда на народа, който да вярва в "Спасителя наш - ББ"

(мини при мен да си получиш розата...)


Феичке, не знам колко ще бъдат осъдените, знаеш, че и съдебната ни система е забравила да осъжда освен за кокошка, но имам две важни съображения:
1. Докато на съда не му се даде възможност да осъди високопоставени престъпници, той няма да ги хване сам, за да ги осъди, а нали всички знаем, че почти всички горе са престъпници, значи ще видим кой крие престъпниците, стига да гледаме внимателно и да уважаваме логиката.
2. Омръзна ми да гледам наоколо хора, за които рушвета е единствения възможен начин за решаване на проблемите, омръзна ми да гледам и лъжливото им положение, което поддържат тези хора, да гледам с какви съвети възпитават децата си, да говорят възторжено за далаверите и да се наслаждават на смушението, което предижвикват, а сега ми е кеф да гледам как са се снишили и залагат на това да ги отмине бурята. Вие, учителите нямате достъп до тази страна на нещата, но на мен са ми пред очите.
цитирай
9. vmir - 6. nicodima - Само едно възражение имам...
20.04.2010 12:11
nicodima написа:
Крачката не е към миене на чинии, а към практикуване на високотехнологични професии на Запад, заминават не само посредствените, заминава елита... Тук остава само калта...


Съгласен съм, че най-предприемчивите и високообразованете трудно биха приели условията у нас, но практиката за съжаление показва, че работещите по специалността си са малка част от емигриращите. Навън не ни чакат с отворени обятия, а предубеждения повече или по-малко, навсякъде има.
цитирай
10. vmir - 7. bowman - Извинете
20.04.2010 12:19
bowman написа:
Костов не ми е тема на деня, малко се изненадах на темата .


Разбирам, на мен също не ми е любима тема, на други е любима темата, и при първа възможност натрапват всичко онова около нея, което подменя политическия дебат и го превръща в нескончаемо оплюване с надеждата, че ще научат и децата на маниерите си. Току що изхвърлих в кошчето да боклук един такъв, крайно време е политиката да стане предмет на обсъждане, стига е служила като инструмент за масова профанизация.
цитирай
11. анонимен - Костов
20.04.2010 12:32
се разсърди на ББ,че ББ не пожела да назначи за министър на здравеопазването неговия човек!Поведението на Костов,на моменти,е като на сръдливо,инатливо дете.На този човек,определено,не би трябвало да се разчита в РАЗУМНАТА политика!
цитирай
12. vmir - 11. анонимен - Костов
20.04.2010 12:53
анонимен написа:
се разсърди на ББ,че ББ не пожела да назначи за министър на здравеопазването неговия човек!Поведението на Костов,на моменти,е като на сръдливо,инатливо дете.На този човек,определено,не би трябвало да се разчита в РАЗУМНАТА политика!


Според мен, много по-страшно от сръдливостта в политиката е коварството. Моите предпочитания са към политици с последователно отстоявани възгледи и ясни аргументи, не мога да приема за сериозни политици играчи на "тука има, тука нема", каквито са голямата част от досегашните.
цитирай
13. анонимен - 11
20.04.2010 13:06
В конкретната ситуация,Костов постъпи точно коварно.При най-незначителен повод,обърна посоката на 180 градуса,пазчитайки на Мартин...Но,няма да я карат все заедно.Убеден съм!Познавам ти и двамата и знам какви ги мислят.
цитирай
14. анонимен - Уважаеми vmir
20.04.2010 13:10
Другарят Костов е една вмирисана изтривалка на цели 2 правителства, каквато ще бъде и другарят Станишев следващите 7 години.
А колкото до това виновен ли е Костов - ами всеки може да се огледа около себе си
и да си отговори сам - харесва ли му съвременна България и ако не - да пита Великия Реформатор - защо???
цитирай
15. mamkamu - +
20.04.2010 13:24
Напълно съм съгласен с всичко, което си написъл. И аз не съм фен на Костов (даже понякога ме дразни), но май засега по-добър държавник България няма. Просто материала не предлага голям избор :) Е, като намерим ... ;)

Обвиненията с-у Костов са елементарни, за да може да бъдат смлени мисловно от масовия избирател, който не е известен с мисловните си подвизи. Използват се прости асоциации като 1 лев-Кремиковци-ограбване, 150 000 долара-Балкан-далавера, циганин-черен-крадец и т. н.
цитирай
16. анонимен - На всички неудачници Костов им е виновен!
20.04.2010 14:19
Празнословията и крясъците на недорасли "политици" не ме убеждават в какво точно Костов е виновен!Като нормално мислещ гражданин, предполагам, че пречи на всички други некадърни политици, които пеят в хор "разпни го".Няма какво да спорим- Костов е най-добрият политик, който България е имала след 1990 г Така е унас, когато имаме качествена личност, го сриваме с клюки и недоказани обвинения, защото ние българите не сме свикнали да има нещо по горе от нас.Ние сме привърженици на "всички равни".Най-големите неудачници в управлението- БСП най-много се страхуват от Костов.Защо ли?!!
цитирай
17. kass - vmir
20.04.2010 14:34
ако се издразних за нещо покрай скандала с арестите, то е това, че прокурора се издъни, а след него и целия народ. Принципа на сеира никога няма да донесе нищо добро, но за жалост това е политиката у нас, дай на народа повод да си излива недоволството и работата е опечена. А защо всички се връзват... така и не мога да рзбера...
Поздрави!
цитирай
18. luben - Докато
20.04.2010 14:37
Костов според мен направи сериозни промени в политическото си мислене и поведение (запази твърдост, визия, а си доизгради диалогичност и комуникативност) и определено има политическа визия за момента (като се разбира и защо и какви компромиси прави). За разлика от него Софиянски гледа да е в медийните уста без да дава сериозни алтернативи, нито да обясни огромни негови гафове като политик от миналото. И за да не съм голословен да посоча поне 2 негови явни решения, които засегнаха цяла София и даже България - неговото бездействие години наред за завода за битови отпадъци (проблемът го имаше или по-точно се знаеше за него още в 2000-та година), който отдавна можеше да е готов - барабар с всичките дълги процедури, както и раздаването на общинска земя на парцели, където минава околовръстното (южна дъга) и където сега държавата плаща милиони за очуждаване (които идват от нашия джоб всъщност), вместо да се дават тези пари за друго. В началото Софиянски се постара и направи не лоши неща, но после наистина наложи безличен и (вероятно) корумпиран модел на управление на столицата.
цитирай
19. анонимен - ПРОЛЕТ
20.04.2010 14:38
Г-н Костов е най-великия политик в днешната ни история. Не го харесват завистниците и неразбиращите. Дано по-скоро дойде времето когато ще проумеят ,че той е единственият който може да ни издърпа напред.Свалям му шапка ,че все още милее за България след толкова убиди и се старае да помогне с ума си. Очаквам скоро да стане отново ПРЕМИЕР.
цитирай
20. анонимен - Съгласен с автора. Костов не е цв...
20.04.2010 14:39
Съгласен с автора. Костов не е цвете, но е по-малкото зло.
цитирай
21. roza17 - vmir
20.04.2010 14:43
Мисля като теб.
цитирай
22. анонимен - Костов отряза колона на който седеше.
20.04.2010 14:47
СДС имаше много членове и симпатизанти,но когато спечели изборите,Костов се обгради от хора на бившата соц.номенклатура направи ги депутати,даде им власт на ликвидатори на държавното имущество....Старите муцуни в нови кожи и техните действия отблъснаха много хора.Днес България щеше да е друга,ако тогава Костов си беше дал сметка,че по този начин губи подкрепа от народа.
цитирай
23. анонимен - елена
20.04.2010 14:52
костов и софиянски отдавна трябваше да са в затвора. разпродадоха държавата за дребни стотинки и сега искат да са отново ноа власт. ББ ДА НАПРАВИ ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ВРЕМЕТО КОЕТО ТЕ ЦАРУВАХА.
цитирай
24. анонимен - Вярно е.
20.04.2010 14:57
Костов е единственият съвременен държавник, който е успял да извади България от криза. А колкото до чужбина - истина е, че вече бягат и образованите без значение, че няма да работят по специалността си - просто тук вече е нетърпимо.
цитирай
25. vmir - 15. mamkamu,
20.04.2010 15:12
mamkamu написа:
Напълно съм съгласен с всичко, което си написъл. И аз не съм фен на Костов (даже понякога ме дразни), но май засега по-добър държавник България няма. Просто материала не предлага голям избор :) Е, като намерим ... ;)

Обвиненията с-у Костов са елементарни, за да може да бъдат смлени мисловно от масовия избирател, който не е известен с мисловните си подвизи. Използват се прости асоциации като 1 лев-Кремиковци-ограбване, 150 000 долара-Балкан-далавера, циганин-черен-крадец и т. н.


Почти винаги съм съгласен с теб, но този път не мога да приема безрезервно където казваш да си намериме водача, дори и на майтап. Най-малкото, водач не се търси, той сам идва. Справката за успешните водачи показва, че не тълпите са ги намерили, обратното – водачите са дошли при тълпите, които са знаели какъв водач искат. Документираните случаи показват десетки предсказания или подробни описания на водача, който хората са си представяли с години, десетилетия или столетия. Ще се научим ли някога да си отглеждаме водачите? Засега сме способни единствено да си ги проваляме, и май сме от малкото народи с тази способност.

А простите асоциации, които посочваш, са основното оръжие за проваляне или унищожаване на по-изявените ни и способни на водачество сънародници. Кой ни внушава това самоубийствено поведение?
цитирай
26. анонимен - според некой комунистчета,
20.04.2010 15:15
от приватизацията в България в хазната е трябвало да влезат 30 милиарда лева,а са влезнали само 3,пита се къде са осталите.Смятам че няма партия или човек който може да прибере 27 милиарда лева и да му се размине па ако ще да е на другия край на света.Костов го каза в едно интервю,платените журналисти и червената преса създават митове и само това повтарят до втръсване,да беше ги видял Гьобелс щеше папка да им свали.След Костов имаше още две правителства идвете доминирани от БСП и ДПС те защо не го изправиха пред прокурора та да отговаря за откраднатите пари,ще се съгласите че правосъдната ни система е доминирана и дирижирана от БСП. ЗАЩО НЕ ГО ОСЪДИХА.Смятам че отговорът е ясен,а между другото не смятам че Костов е безгрешен и вината за неправилната приватизация,на някой места и направо неадекватна и недомислена е негова и на екипа му. За мен лично след приватизациония контрол никога не работил,включително и сега.Има за какво да се критукува Костов има,но мита че е символ на корупцията,много моля да се чете мадам В и социолога Андрей Райчев е просто загубено време.Доган го каза на мадам В,защото не ти плащаме вече,точно и ясно.
цитирай
27. анонимен - Костов ли? Та той е велик!!!
20.04.2010 15:21
Костов ли? Та той пое държавата когато бяхме затънали толкова, че не се виждаше изход. Той направи невъзможното, за да ни измъкне от гнусното комунистическо управление на Жан Виденов и сие. Той направи подвиг, като рискуваше да бъде омаскарен, както и стана. Той направи всичко, което бе по силите му в тези гибелни за България години.
Той бе и си остана единствен от най-интелигентните, умни и разумни, предвидливи и почтени политици, ръководили българския парламент.
Но........ние не обичаме никой, който е повече от нас, който умее сам да разсъждава и взима в екстремни ситуации правилни решения. Ние не търпим никой, който може и знае повече от нас, ние на търпим интелигентните и почтени хора и всячески искаме да ги унищожим така, както Сталин е унищожил собствената си интелигентна нация от най-добрите си учени, лекари, инженери, висши военни генерали и пр. всеки, който може да му потърси отговорност, ако сгреши. Ние ненавиждаме най-добрите и най-ценните си хора. Ние обичаме само себе си, колкото и да сме аругантни, зли, невежи и прости, алчни и злобни, защото това сме ние.
Ние не заслужаваме политици като Иван Костов. Те са от друг свят,те са от друго тесто. Нека е жив и здрав още дълги години и нека всеки, който го омаскарява, скривайки своето невежество и некадърност и намери онова, което заслужава.
Боже, пази България от нас, българите.
цитирай
28. vmir - 13. анонимен,
20.04.2010 15:24
анонимен написа:
В конкретната ситуация,Костов постъпи точно коварно.При най-незначителен повод,обърна посоката на 180 градуса,пазчитайки на Мартин...Но,няма да я карат все заедно.Убеден съм!Познавам ти и двамата и знам какви ги мислят.


Мисля, че ако приемем това за коварство, ще оставим без възможност за оценка и отношение случаите на сваляне на правителства и умопомрачителни поврати спрямо принципи, в името на които са постигнати определени резултати.
цитирай
29. vmir - 16. анонимен,
20.04.2010 15:28
анонимен написа:
Празнословията и крясъците на недорасли "политици" не ме убеждават в какво точно Костов е виновен!Като нормално мислещ гражданин, предполагам, че пречи на всички други некадърни политици, които пеят в хор "разпни го".Няма какво да спорим- Костов е най-добрият политик, който България е имала след 1990 г Така е унас, когато имаме качествена личност, го сриваме с клюки и недоказани обвинения, защото ние българите не сме свикнали да има нещо по горе от нас.Ние сме привърженици на "всички равни".Най-големите неудачници в управлението- БСП най-много се страхуват от Костов.Защо ли?!!


Нямаме адекватно отношение към способните у нас. Това отношение се насажда от определени хора, които в повечето случаи не могат да дадат смислено обяснение на злобата си, а разчитат на задкулисни въздействия.
цитирай
30. vmir - бивш 17 изтрит заради твърдението, че престъпленията нямат нужда от доказателства.
20.04.2010 15:34
Нерядко точно "очевидните" основания са се оказвали най-грешни.
цитирай
31. анонимен - стига бе:)))
20.04.2010 15:37
тоя съвсем е умрял,като политик,а вие толкова внимание му обръщате...да се неначуди човек.той се пробва в играта та Доган,да е "балансьор" и така да извива ръце.не говора за минало.говоря ви за настояще.но ,че той няма бъдеще-очевидно!
цитирай
32. анонимен - Да - съгласен
20.04.2010 15:38
съм с малко повече резерви към Софиянски. Ама да обясняваш на дъртофелниците ..просто няма смисъл. Те а и някои още шоуменчета действително едно си знаят - Костов е виновен за всичко.
цитирай
33. vmir - 17. kass,
20.04.2010 15:38
kass написа:
ако се издразних за нещо покрай скандала с арестите, то е това, че прокурора се издъни, а след него и целия народ. Принципа на сеира никога няма да донесе нищо добро, но за жалост това е политиката у нас, дай на народа повод да си излива недоволството и работата е опечена. А защо всички се връзват... така и не мога да рзбера...
Поздрави!


Докато голямо престъпление може да се оправдае с неволна грешка, така ще е.
цитирай
34. анонимен - Костов е
20.04.2010 15:40
виновен и за изригването на вулкана.
цитирай
35. анонимен - Българинът
20.04.2010 15:41
не иска и не иска да започне да мисли. Кой и как изчисли тези 30 милиарда? Българинът не може да разбере, че даден актив има определена стойсност в определен момент и тази стойност се формира от куп икономически фактори.
След Ж.В. бяхме ни живи ни умряли от глад. Затова изнесохме стария телевизор "Рубин" насред улицата, за да правим "приватизация". Не знам защо си мислим че точно тогава той струваше повече от 1 лев...
цитирай
36. vmir - 18. luben,
20.04.2010 15:43
luben написа:
Костов според мен направи сериозни промени в политическото си мислене и поведение (запази твърдост, визия, а си доизгради диалогичност и комуникативност) и определено има политическа визия за момента (като се разбира и защо и какви компромиси прави). За разлика от него Софиянски гледа да е в медийните уста без да дава сериозни алтернативи, нито да обясни огромни негови гафове като политик от миналото. И за да не съм голословен да посоча поне 2 негови явни решения, които засегнаха цяла София и даже България - неговото бездействие години наред за завода за битови отпадъци (проблемът го имаше или по-точно се знаеше за него още в 2000-та година), който отдавна можеше да е готов - барабар с всичките дълги процедури, както и раздаването на общинска земя на парцели, където минава околовръстното (южна дъга) и където сега държавата плаща милиони за очуждаване (които идват от нашия джоб всъщност), вместо да се дават тези пари за друго. В началото Софиянски се постара и направи не лоши неща, но после наистина наложи безличен и (вероятно) корумпиран модел на управление на столицата.


Възможно е и да си прав, само да напомня, че през целия си втори мандат, Софиянски беше привикван и преследван от прокуратурата. Това беше достатъчно на някои в службата ми, за да подтарят всеки ден непрекъснато, че Софиятски е за Сибир или за прасетата в Белене, и т.н.
цитирай
37. vmir - 19. анонимен - ПРОЛЕТ
20.04.2010 15:47
анонимен написа:
Г-н Костов е най-великия политик в днешната ни история. Не го харесват завистниците и неразбиращите. Дано по-скоро дойде времето когато ще проумеят ,че той е единственият който може да ни издърпа напред.Свалям му шапка ,че все още милее за България след толкова убиди и се старае да помогне с ума си. Очаквам скоро да стане отново ПРЕМИЕР.


Не знам, избягвам да се обвързвам с крайни оценки за действащи политици, но предпочитам положителните крайни оценки пред отрицателните.
цитирай
38. vmir - 20. анонимен,
20.04.2010 15:49
анонимен написа:
Съгласен с автора. Костов не е цвете, но е по-малкото зло.


Радвам се!
цитирай
39. анонимен - Пропуснах
20.04.2010 15:49
че Костов е виновен и за фалиралите по света 33 въздушни превозвача.....не го е срам.
цитирай
40. vmir - 21. roza17,
20.04.2010 15:50
roza17 написа:
Мисля като теб.


Благодаря ти!
цитирай
41. vmir - 22. анонимен - Костов отряза колона на който седеше.
20.04.2010 15:54
анонимен написа:
СДС имаше много членове и симпатизанти,но когато спечели изборите,Костов се обгради от хора на бившата соц.номенклатура направи ги депутати,даде им власт на ликвидатори на държавното имущество....Старите муцуни в нови кожи и техните действия отблъснаха много хора.Днес България щеше да е друга,ако тогава Костов си беше дал сметка,че по този начин губи подкрепа от народа.


Мисля, че това не е действено обяснение, дори и да има истини в него.
цитирай
42. vmir - 26. анонимен - според некой комунистчета,
20.04.2010 15:56
анонимен написа:
от приватизацията в България в хазната е трябвало да влезат 30 милиарда лева,а са влезнали само 3,пита се къде са осталите.Смятам че няма партия или човек който може да прибере 27 милиарда лева и да му се размине па ако ще да е на другия край на света.Костов го каза в едно интервю,платените журналисти и червената преса създават митове и само това повтарят до втръсване,да беше ги видял Гьобелс щеше папка да им свали.След Костов имаше още две правителства идвете доминирани от БСП и ДПС те защо не го изправиха пред прокурора та да отговаря за откраднатите пари,ще се съгласите че правосъдната ни система е доминирана и дирижирана от БСП. ЗАЩО НЕ ГО ОСЪДИХА.Смятам че отговорът е ясен,а между другото не смятам че Костов е безгрешен и вината за неправилната приватизация,на някой места и направо неадекватна и недомислена е негова и на екипа му. За мен лично след приватизациония контрол никога не работил,включително и сега.Има за какво да се критукува Костов има,но мита че е символ на корупцията,много моля да се чете мадам В и социолога Андрей Райчев е просто загубено време.Доган го каза на мадам В,защото не ти плащаме вече,точно и ясно.


Съгласен съм напълно.
цитирай
43. vmir - 27. анонимен - Костов ли? Та той е велик!!!
20.04.2010 16:00
анонимен написа:
Костов ли? Та той пое държавата когато бяхме затънали толкова, че не се виждаше изход. Той направи невъзможното, за да ни измъкне от гнусното комунистическо управление на Жан Виденов и сие. Той направи подвиг, като рискуваше да бъде омаскарен, както и стана. Той направи всичко, което бе по силите му в тези гибелни за България години.
Той бе и си остана единствен от най-интелигентните, умни и разумни, предвидливи и почтени политици, ръководили българския парламент.
Но........ние не обичаме никой, който е повече от нас, който умее сам да разсъждава и взима в екстремни ситуации правилни решения. Ние не търпим никой, който може и знае повече от нас, ние на търпим интелигентните и почтени хора и всячески искаме да ги унищожим така, както Сталин е унищожил собствената си интелигентна нация от най-добрите си учени, лекари, инженери, висши военни генерали и пр. всеки, който може да му потърси отговорност, ако сгреши. Ние ненавиждаме най-добрите и най-ценните си хора. Ние обичаме само себе си, колкото и да сме аругантни, зли, невежи и прости, алчни и злобни, защото това сме ние.
Ние не заслужаваме политици като Иван Костов. Те са от друг свят,те са от друго тесто. Нека е жив и здрав още дълги години и нека всеки, който го омаскарява, скривайки своето невежество и некадърност и намери онова, което заслужава.
Боже, пази България от нас, българите.


Не съм съгласен с всичко, но уважавам такава позиция и я смятам за достойна изява на гражданин, който търси доброто за държавата си. Почитания!
цитирай
44. анонимен - до автора
20.04.2010 16:02
какъв е хонорара от ванката? лошо е да лъжеш така, това че прокуратурата и съда не са ги погнали него и киряк стефчов не означава, че са невинни/мисли преди да пишеш, защото според думите ти ще излезе, че едва ли не в България няма престъпници, а дами и ти не си от тях/нещо като довода защо след Втората световна война се водят само студени войни/.
цитирай
45. vmir - 34. анонимен - Костов е
20.04.2010 16:05
анонимен написа:
виновен и за изригването на вулкана.


Верно!!! И аз подозирах, че единствоно той е способен на това злодеяние! ;)
цитирай
46. vmir - 32. анонимен - Да - съгласен
20.04.2010 16:08
анонимен написа:
съм с малко повече резерви към Софиянски. Ама да обясняваш на дъртофелниците ..просто няма смисъл. Те а и някои още шоуменчета действително едно си знаят - Костов е виновен за всичко.


От шоуменчетата и децата "разбраха". че Костов е виновен за всичко.
цитирай
47. анонимен - боксьора!
20.04.2010 16:08
vmir написа:
анонимен написа:
виновен и за изригването на вулкана.


Верно!!! И аз подозирах, че единствоно той е способен на това злодеяние! ;)


той вече не може да бъде виновен ,защото е господин никой!!!!
цитирай
48. vmir - 35. анонимен - Българинът
20.04.2010 16:10
анонимен написа:
не иска и не иска да започне да мисли. Кой и как изчисли тези 30 милиарда? Българинът не може да разбере, че даден актив има определена стойсност в определен момент и тази стойност се формира от куп икономически фактори.
След Ж.В. бяхме ни живи ни умряли от глад. Затова изнесохме стария телевизор "Рубин" насред улицата, за да правим "приватизация". Не знам защо си мислим че точно тогава той струваше повече от 1 лев...


Споделям напълно!
цитирай
49. анонимен - да се смееш ли.....да....
20.04.2010 16:13
Най-смешното е като кажат същите тия като ном. 31 че Симо ни е вкарал в НАТО а БСПето в Европата. Божеее .......
цитирай
50. vmir - 44. анонимен - до автора
20.04.2010 16:14
анонимен написа:
какъв е хонорара от ванката? лошо е да лъжеш така, това че прокуратурата и съда не са ги погнали него и киряк стефчов не означава, че са невинни/мисли преди да пишеш, защото според думите ти ще излезе, че едва ли не в България няма престъпници, а дами и ти не си от тях/нещо като довода защо след Втората световна война се водят само студени войни/.


Нямам навика да споря с хора, които "мислят" срещу заплащане. Досега не съм допуснал подобно нещо.
цитирай
51. vmir - 47. анонимен - боксьора!
20.04.2010 16:20
анонимен написа:
vmir написа:
анонимен написа:
виновен и за изригването на вулкана.


Верно!!! И аз подозирах, че единствоно той е способен на това злодеяние! ;)


той вече не може да бъде виновен ,защото е господин никой!!!!


Не е така, снощи бях при понтис и там един осмърдя навсякъде, не пропусна да каже, че и децата знаели за злодеянията на Костов, явно не беше убеден, че е г-н никой.
цитирай
52. анонимен - това е ЧОВЕКА!
20.04.2010 16:21
http://www.vbox7.com/play:40bcfb2a
това интервю днес,каза много неща....
цитирай
53. анонимен - СТРАХ,СТРАХ.....И ПАК СТРАХ!!!!
20.04.2010 16:25
МОЖЕТЕ ,ДА ДРЪНКАТЕ,КАКВОТО СИ ИСКАТЕ ЗА ВАНЬО КОСТОВ!!!ПЛЮЙТЕ ДАЖЕ-АКО ТОВА ВИ ХАРЕСВА!!!ИСТИНАТА ,ОБАЧЕ ,НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ:
-ТРИ ПЪТИ ,КОМУНИСТИТЕ ВЗЕХА ВЛАСТТА.....И ТРИ ПЪТИ ,ДОКАРВАТ БЪЛГАРИЯ
ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА!!!!ВАНЬО КОСТОВ Е ЕДИН ОТ ТЕЗИ,КОИТО ВИ НАХРАНИ И ВИ ИЗМЪКНА ОТ ПОМИЯТА!!!!ДОЙДЕ ЛИ НА ВЛАСТ....ЩЕ БЪДЕ МОР ЗА КОМУНЯГИЕ....
ТОМ Е ГОЛЕМИЯ,ПРОБЛЕМ:...СТРАХ,СТРАХ,И ПАК....СТРАХ!ПРОСТАЦИТЕ И ТЪПАНАРИТЕ,НАЙ МНОГО СЕ БОЯТ ОТ КАДЪРНИЯ ЧОВЕК-ТОВА Е РЕАЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ!
цитирай
54. vmir - 49. анонимен - да се смееш ли.....да....
20.04.2010 16:28
анонимен написа:
Най-смешното е като кажат същите тия като ном. 31 че Симо ни е вкарал в НАТО а БСПето в Европата. Божеее .......


О, да, но този смях е единственото спасение заради трагичното падение на подкрепящите онези, които си играят със съвестта и разума на нацията за свое забавление и наслада.
цитирай
55. анонимен - Две леки корекци
20.04.2010 16:30
1. Най-мразеният политик е Ахмед Доган, а не иван костов;
2. Статията е нагледно доказателство за късата памет на хората.

цитирай
56. анонимен - 1
20.04.2010 17:08
При теб е имало днес голям екшън:)))!
Само не става ясно "кой е по-виновен"...затова пък ще послушам отново хубавата песен.
Хубава вечер на всички-в личен план!
цитирай
57. zaw12929 - Има за какво да го обвиняваме и за ...
20.04.2010 17:21
Има за какво да го обвиняваме и за какво да му издигнем паметник
Вече го казах: Трябва Костов да заеме мястото на Дянков , а това е ГЛАВНОТО СЕГА!
ПОЛИТИЦИТЕ СА МРАЗЕНИ, ЗАЩОТО СРЕЩУ ТЯХ СЕ ВОДЯТ КАМПАНИИ, А ТОВА НЕ Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ. НЕ МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ И НАЙ МАЛКОТО ДА ГИ ПРИЗНАЕМ ЗА НАЦИОНАЛЕН КАПИТАЛ!

НЕ Е ВЕРНО АБСОЛюТНО ГЛУПАВОТО ТВЪРДЕНИЕ
"ТРИ ПЪТИ ,КОМУНИСТИТЕ ВЗЕХА ВЛАСТТА.....И ТРИ ПЪТИ ,ДОКАРВАТ БЪЛГАРИЯ
ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА!!! иКОНОМИКАТА ИМАШЕ РЪСТ НАЙ ВИСОК В Европа и финансовите ни изституции не се сринаха
Поличиците ни са добри, Не сме в предизборна кампания, нито коне с капаци, нито простаци, да отричаме истината. Те не са провалили България. Виденов подаде молбата за ЕС, а при тройната Коалиция се извърши присъединяването. Факт, който няма как да се отрича. То е заслуга на всичките ни политици- на Иван КОСТОВ също!
Такива са правилата на демокрацията. Всички управляват едни с правителство, други с конртол
Не е пропадала България при социалистите!!
ЗАЩОТО УДВОИХА ПЕНСИИ, УТРОИХА ЗАПЛАТИ И КОЙТО ГО ОТРИЧА Е ГЛУПАК, КАКТО НЕ РАЗБИРА, ЧЕ СЕГА НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ, АКО Е СИНЬО МУ ТРЯБВА ИВАН КОСТОВ и колкото това се бави, затъваме в световната криза, а Бойко все по вече се оплита в прищявките на АТАКА
АЗ НЕ СЕ КРИЯ ЗАД АНОНИМЕН И НЯМАМ ПАРТИЙНО ПЕРДЕ, А БОЛКА ЗА БЪЛГАРИЯ, ОТ ТЪПИТЕ АНОНИМНИ КОМЕНТАТОРИ!
Не разбирам защо насаждат омраза в момент, когато трябва единение и подкрепа на управлението срещу световната криза!

Ако КОСТОВ се "разсърди на ББ,че ББ не пожела да назначи за министър на здравеопазването"
аз съм на страната на Костов! И това е поведение на стабилен политик, който не понася издънки на управлението, което подкрепя безусловно!
цитирай
58. edinman - За мен -това бе целта!
20.04.2010 17:21
vmir написа:
анонимен написа:
съм с малко повече резерви към Софиянски. Ама да обясняваш на дъртофелниците ..просто няма смисъл. Те а и някои още шоуменчета действително едно си знаят - Костов е виновен за всичко.


От шоуменчетата и децата "разбраха". че Костов е виновен за всичко.

****************************************************************
Погледите трябваше да се изместят към него,за да не може да се наблюдава
какви ги върши бясната крадлива Троица!
цитирай
59. vmir - 52. анонимен - това е ЧОВЕКА!
20.04.2010 17:22
анонимен написа:
http://www.vbox7.com/play:40bcfb2a
това интервю днес,каза много неща....


Да, само не можах да разбера защо след това интервю някои изреваха като ранени в сърцето пантери...
цитирай
60. анонимен - виновен и за изригването на вулк...
20.04.2010 19:14
vmir написа:
анонимен написа:
vmir написа:
анонимен написа:
виновен и за изригването на вулкана.


Верно!!! И аз подозирах, че единствоно той е способен на това злодеяние! ;)


той вече не може да бъде виновен ,защото е господин никой!!!!


Не е така, снощи бях при понтис и там един осмърдя навсякъде, не пропусна да каже, че и децата знаели за злодеянията на Костов, явно не беше убеден, че е г-н никой.

така както е господин никой, така не спира да е в устите на хората. Що не говорят за Жан- ман, там Поповци разни, даже и Симето го забравихме, освен ако не видя някое хубаво дръвче, се сещам за него. Що плашат хората с брадвите като е умрял и господин никой. Напротив - още върви неговата здравна, пенсионна, социална реформа. Що не ги зачертаха и да въведат нещо ново по-хубаво по-модерно, а? З 8 години след Костов нищо смислено не доразвиха или смениха. Само лаят като кучета колко бил лош. Ми като вие сте добрите направете нещо , бе , ало, гьонсурати. Що не направихте пенсиите 300 евро , а? А карате още по неговата система. Как да не ви напсува човек. То да бактанясаш от дървени философи и промити мозъци.
цитирай
61. анонимен - Човек или народ което сам си го на...
20.04.2010 19:23
Човек или народ което сам си го направи , никой друг не може. Мноого още народа ни ще си плаща за грешката си на изборите през 2001. А демагозите и шоуменчетата ще са си добре за жалост. И най жалното е че хем си вижда голия задник нашия избирател и хем пак - давай за наште, да не е лошия чичко с брадвата дето ни взе пенсиите.
цитирай
62. ko642 - Според мен Костов и останалита като ...
20.04.2010 20:24
Според мен Костов и останалита като него са виновни България да е в положението в което е. За мен - без да изпадам в подробности (защото на са ми известни) от двете управления на СДС резултата е следния - в резултата на правителството Ф. Димитров - България загуби каквото имаше в земеделието. Правителство на И. Костов - България загуби каквото бе останало от промишлеността. Какво се създаде в резултат, оставям въпроса отворен.
Поздрави! ВВ
цитирай
63. vmir - 62. ko642 - Според мен Костов и останалита като ...
20.04.2010 20:59
ko642 написа:
Според мен Костов и останалита като него са виновни България да е в положението в което е. За мен - без да изпадам в подробности (защото на са ми известни) от двете управления на СДС резултата е следния - в резултата на правителството Ф. Димитров - България загуби каквото имаше в земеделието. Правителство на И. Костов - България загуби каквото бе останало от промишлеността. Какво се създаде в резултат, оставям въпроса отворен.
Поздрави! ВВ


А да знаеш случайно как се е променил брутния национален продукт след изгубеното земеделие и изгубената промишленост? Да не се окаже, че без тях той се е увеличил, а? Защо ли?
Поздрави!
цитирай
64. raders - амнезия
20.04.2010 21:25
анонимен написа:
костов и софиянски отдавна трябваше да са в затвора. разпродадоха държавата за дребни стотинки и сега искат да са отново ноа власт. ББ ДА НАПРАВИ ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ВРЕМЕТО КОЕТО ТЕ ЦАРУВАХА.


То май нямаше нищо за разпродаване. Помня, че доларът беше стигнал до три хиляди лева. Ти помниш ли?



цитирай
65. анонимен - ХАЙДЕ ,ОБЯСНИ ...57
20.04.2010 21:42
Та,... я ми разкажи №57,как така "...нашета икономика,имала най-голям ръст в Европа"
а,....Луканов ,обяви фалита, на Държавата!Да не би държавата ,да не е могла да си издържи на високия си ръст....щото краката и били къси и глинени!
ЩОТО И НА ЛЪЖАТА,КРАКАТА СА КЪСИ ....И НЕ ИЗДЪРЖА ,ЗА ДЪЛГО.....!
А..И ДА МИ ОБЯСНИШ,...КОГА ВИДЕНОВ Е ПОДАВАЛ МОЛБА ЗА ЕС,...ЩОТО НЕЩО НЕ СИ СПОМНЯМ!...ДА НАПРАВИМЕ СПРАВКА....РАЗБИРАШ,ЛИ?
цитирай
66. vmir - 56. анонимен - 1
20.04.2010 21:47
анонимен написа:
При теб е имало днес голям екшън:)))!
Само не става ясно "кой е по-виновен"...затова пък ще послушам отново хубавата песен.
Хубава вечер на всички-в личен план!


Кой е по-виновен ли? Каквото и да кажа, все някой ще изреве накаква нелепост. По добре да припомня, че през последните години на комунизЪма, с всичките му прехвалени индустриални, интелектуални, културни, аграрни, космически и епохални постижения, брутният ни вътрешен продукт с 300 зора едва прехвърляше 30 милиарда долара, а сега, след като сме разрушили великите постижения, брутният ни вътрешен продукт вместо да падне, той пък взел, че се увеличил, и то доста!

Да не се окаже, че Костов е трябвало не да иска, а да дава пари на купувачите, за да ни отърве от толкова печелившите ни промишленост и земеделие...
Хубава вечер!
цитирай
67. анонимен - Ще изтрезнеем ли някога
20.04.2010 22:03
Защо господа забравяте масовата приватизация,когато комунистическите фондове получиха предприятия за милиарди срещу хартийки наречени-бонове.Та нали тя
роди днешните олигарси.Костов пое една съсипана и фалирала държава и ако не бяха реализирали бърза приватизация нямаше да се вземе даже и това което се взе.РМД да ,но от тях поне влязоха някакви пари,а не хартийки.Разби "мултаците"
и други комунистически пиявици,затова се запоцхна мощна кампания против него,защото ако беше останал осте един мандат България сега щеше да е просперираща страна без олигарси.Ако имаха доказателства поне за част от това,за което ръсят лъжи до сега щяха да го вкарат 100 пъти в затвора.Нали целият корумпиран и подкупен съд е техен - комунистически,нали той съда им осигури безнаказаното ограбване на страната и не Костов е виновен за това дървени глави.
цитирай
68. zaw12929 - КЪМ 65
20.04.2010 22:13
я ми разкажи №57,как така "...нашета икономика,имала най-голям ръст в Европа"
а,....Луканов ,обяви фалита, на Държавата!Да не би държавата ,да не е могла да си издържи на високия си ръст....щото краката и били къси и глинени!

става въпрос за Станишев гледай напред
цитирай
69. анонимен - до 68
20.04.2010 22:35
zaw12929 написа:
я ми разкажи №57,как така "...нашета икономика,имала най-голям ръст в Европа"
а,....Луканов ,обяви фалита, на Държавата!Да не би държавата ,да не е могла да си издържи на високия си ръст....щото краката и били къси и глинени!

става въпрос за Станишев гледай напред


Със Станишев не може да има НАПРЕД!И изобщо с бабушкери се пътува към гробищата!!!
цитирай
70. анонимен - Цената е в години
21.04.2010 00:56
Съгласен съм с идеята и логиката на статията, но искам специално да подчертая отличния израз "централно дирижирано клеветничество".
Правителството на Костов зададе ясна ориентация на страната към НАТО и ЕС във външната политика и към капитализъм и правова държава във вътрешната. С това то здраво настъпи интересите на две влиятелни в обществото групи: едната - на хората обвързани със стария тоталитарен и просъветски режим, които превръщаха политическата си власт в икономическа и другата - на новата борческо-мутренска квазимафиотска прослойка, разцъфтяла при правителството на Беров.
Тези две групи мобилизираха огромен ресурс от медийни и икономически влияния, чрез които успешно демонизираха Иван Костов със старите си ченгесарски методи, в които няма логика, но това не пречи на ефективността им. Резултатът беше едно огромно забавяне на развитието на държавата. Тази цена вече е платена от всички нас - хвалещи или ругаещи Костов. Ако трябва да гледаме позитивно, ползата от нанесената вреда е, че днес има по-големи шансове важни за държавата решения да се вземат от по-млади хора, необременени както с идеологическата плява на "развития социализъм", така и с бандитската героика на рязкото забогатяване, а получили някакво прилично образование.
С.
цитирай
71. ko642 - @63
21.04.2010 03:08
Това с брутния продукт - хубаво. Забелязваш ли обаче какво е разделението в него - 7.5% селско стопанство, 27.6% индустрия (тази цифра ми се струва малко оптимистична честно казано) и 64.9% услуги.
цитирай
72. gbfil2 - Костов, просто е поредният....
21.04.2010 07:23
от шайката разбойници, коитои ни управляват от дълги години и за които, разбира се, няма никакви доказателства.
Далече съм от мисълта, че той е най-виновен, защото много трудно може да се подредят, кой е по-бандит. :).
цитирай
73. vmir - 71. ko642,
21.04.2010 07:48
ko642 написа:
Това с брутния продукт - хубаво. Забелязваш ли обаче какво е разделението в него - 7.5% селско стопанство, 27.6% индустрия (тази цифра ми се струва малко оптимистична честно казано) и 64.9% услуги.


Това е така, но щом при това положение имаме удвояване на националния продукт, забелязваш ли от цифрите какви възможности се откриват, ако на мястото на ненаситните за дотации комунистическо земеделие и индустрия, построим печеливши?
цитирай
74. vmir - 72. gbfil2,
21.04.2010 08:29
gbfil2 написа:
от шайката разбойници, коитои ни управляват от дълги години и за които, разбира се, няма никакви доказателства.
Далече съм от мисълта, че той е най-виновен, защото много трудно може да се подредят, кой е по-бандит. :).


Доказателства има! Но ги крием, защото сe надяваме, че сме измежду малкото тарикати, които прецакват останалите. И когато повечето се вкопчат в тази "спасителна" надежда, държавата потегля към небитието.
Следователно: Бой по тарикатите, докато сами се откопчат или докато ги откопчиме от изпосталялото виме на държавата...
цитирай
75. анонимен - Как забравихте
21.04.2010 09:25
като през 1996 и 97 сутрин се събуждахте с мисълта къде да търся хляб. Какво ще дам на детето, колко е марката, в кои магазини е останало още нещо за ядене. И пак бе, пак гласуват за изедниците. Извода е един. Голяма част от нашия народ са мазохисти. Просто сме обречени на пожизнен социализъм.
цитирай
76. zaw12929 - Добра дискусия
21.04.2010 20:19
Добра дискусия
цитирай
77. vmir - 75. анонимен - Как забравихте
21.04.2010 23:27
анонимен написа:
като през 1996 и 97 сутрин се събуждахте с мисълта къде да търся хляб. Какво ще дам на детето, колко е марката, в кои магазини е останало още нещо за ядене. И пак бе, пак гласуват за изедниците. Извода е един. Голяма част от нашия народ са мазохисти. Просто сме обречени на пожизнен социализъм.


Не е много точно определението "мазохисти". Една част от тях наистина не си спомнят кошмара, било, защото са имали някаква подготвеност, било, защото са имали успокоението, че "техните" ще изморят само "гадовете" като нас, и са били по-спокойни, че тях няма да ги оставят току така, защото са си заслужили милостта на другарите, не питай как, че не е от лицеприятните неща... Просто мнозина предпочитат сигурността на познатата мизерия и старите господари пред предизвикателствата, затова и предпочитат в комбина с господаря подло да подлеят вода на кадърния, отколкото да го признаят за по-способен от тях.
цитирай
78. vmir - 76. zaw12929 - Добра дискусия
21.04.2010 23:39
zaw12929 написа:
Добра дискусия


Благодаря ти!
цитирай
79. анонимен - по темата
30.04.2010 17:39
Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна.
ДС и КГБ мразят Костов;
Президента мрази Костов;
Комунистите мразят Костов;
За Доган Костов е Врагът;
Царя измами Костов;
Волен съска срещу Костов;
Янето лае срещу Костов;
Кошлуков мрази Костов;
Явор Дачков храчи по Костов;
Стефан Гамизов лае по Костов;
Мафията ръмжи срещу Костов;
Ченгетата слагат капани на Костов;
Пресата на Тошо хули Костов;
Телевизиите очернят Костов;
Божидар Димитров мрази Костов;
Баба ми не обича Костов;
Дядо ти фъфли срещу Костов;
Питах един циганин, и той мрази Костов...
И Бойко не харесва Костов...
Всички по-горе, мразят Костов...?
До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял глупак.
цитирай
80. анонимен - "Костов е виновен"
30.04.2010 17:45
ВСЕКИ СЛУЧАЙ,КОСТОВ НЕ Е ЧЛЕН НА АЛКАЙДА, A И в Иран безредиците също не ги организира Костов.НИТО ИМА НЕРЕГЛАМЕНТИРАН КОНТАКТ СЪС СОМАЛИЙСКИТЕ ПИРАТИ,ЗА ДА ГО МРАЗЯТ ТОЛКОВА НЯКОИ БЪЛГАРИ...МИСЛЯ,ЧЕ ТЕ НАЙ-ВЕЧЕ МУ ЗАВИЖДАТ,А И СЕ МАНИПУЛИРАТ ОТ КОМУНИСТИТЕ, КОИТО СЕ Н.....Т,САМО КАТО ЧУЯТ ИМЕТО МУ!?
цитирай
81. vmir - 79. анонимен - по темата
01.05.2010 02:24
анонимен написа:
Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна.
ДС и КГБ мразят Костов;
Президента мрази Костов;
Комунистите мразят Костов;
За Доган Костов е Врагът;
Царя измами Костов;
Волен съска срещу Костов;
Янето лае срещу Костов;
Кошлуков мрази Костов;
Явор Дачков храчи по Костов;
Стефан Гамизов лае по Костов;
Мафията ръмжи срещу Костов;
Ченгетата слагат капани на Костов;
Пресата на Тошо хули Костов;
Телевизиите очернят Костов;
Божидар Димитров мрази Костов;
Баба ми не обича Костов;
Дядо ти фъфли срещу Костов;
Питах един циганин, и той мрази Костов...
И Бойко не харесва Костов...
Всички по-горе, мразят Костов...?
До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял глупак.


Съгласен съм.
цитирай
82. vmir - 80. анонимен - "Костов е виновен"
01.05.2010 02:31
анонимен написа:
ВСЕКИ СЛУЧАЙ,КОСТОВ НЕ Е ЧЛЕН НА АЛКАЙДА, A И в Иран безредиците също не ги организира Костов.НИТО ИМА НЕРЕГЛАМЕНТИРАН КОНТАКТ СЪС СОМАЛИЙСКИТЕ ПИРАТИ,ЗА ДА ГО МРАЗЯТ ТОЛКОВА НЯКОИ БЪЛГАРИ...МИСЛЯ,ЧЕ ТЕ НАЙ-ВЕЧЕ МУ ЗАВИЖДАТ,А И СЕ МАНИПУЛИРАТ ОТ КОМУНИСТИТЕ, КОИТО СЕ Н.....Т,САМО КАТО ЧУЯТ ИМЕТО МУ!?


А ти откъде си толкова сигурен, че Костов не е организирал безредиците в Иран? Как можеш да бъдеш сигурен, че такъв човек като Костов не дърпа конците на сомалийските пирати? И това, че цяла Европа остана без авиотранспорт за седмица, пак ли според теб няма връзка с Костов? Засрами се!
цитирай
83. анонимен - оставете костов,той е вчерашния ден
04.05.2010 16:53
Костов не е политик,а икономист!Вярно е,че той самия се смята за политик,но това не променя нещата!Всеки човек си има своята преценка и своите причини да харесва или не този или онзи!Хората отсвириха Костов така,както направиха и с горския от Мадрид!Явно са имали нещо предвид,нали!?И не е нужно да си "изкуфял глупак",за да не харесваш Костов или Гейзера!Нека престанем да ровим в купа с употребени политици за "някой по-така",с изгорели главни огън да не палим,ами просто по-внимателно да ги избираме!Не съм фен и на Бойко(пази Боже!),но той е единствения,който върши НЯКАКВА работа!Просто нямаме избор,а това ми навява определени подозрения,въпреки че не си падам по конспирациите!Живи и здрави!:)
цитирай
84. demograph - Съгласен съм с тезата ти
20.07.2010 16:53
Разсъдливият анализ показва колко си прав!
Антикостовизма е организирана дезинформация с цел отдалячаване на нормализацията на икономиката и живота в България. Крайната цел е трансформирането на България в нещо "друго".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092499
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54868
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031