Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2011 09:14 - ЕЛЕКТРОМОБИЛЪТ НЕ Е ЗА ВСЕЗНАЙКОВЦИ (3)
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 1558 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 15.02.2011 10:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

(продължение)
Не само в ДПС продължават тържествата по случай освобождаването на Доган от съда. Царя и Станишев също са извънредно щастливи, и не е изключено, също още да празнуват. Причината едва ли е убедеността им в безпристрастността на българския съд,  видно от факта, че противно на всякакви законови изисквания да не се влияе на безпристрастността на съда, и Царя, и Станишев държаха много да покажат личните си пристрастия в сградата на съда преди съда да се произнесе по случая с Цанков Камък”.

Разбира се, верноподаническите инстинкти в никакъв случай няма да позволят височайшите присъствия да бъдат изтълкувани като неправомерна намеса и упражняване на влияние върху работата на съда о, не!!! Свободолюбието на роба не се простира оттатък презрението му към неукрепналите в политиката фигури като Цъцко физкултурника или Боко пожарникаря”, в следствие на което, наглото и противозаконно присъствие на Царя и на Станишев в сградата на съда ще бъде възприето с умиление и като израз на тяхната сромност,  дори израз на уважителното им отношение към съда!!!

 Енергийната интрига обаче е скрита от очите на публиката. Така и трябва защото, едно е да заведеш Царя и Станишев в съда, съвсем друго е да разкриеш как ти се е удало да го сториш. Е, добре, ще го кажа, за да не ми се сърдите, че съм скрил нещо, когато му е било времето да го кажа. Да, ще ви го кажа още сега, слушайтe: Голямата интрига, всъщност се базира на една голяма и уж добре пазена тайна, която сега ще ви разкрия.

Тайната се пази не по други причини, а за да не се смущават и притесняват хората, които държат в ръцете си бъдещето на България. Безпристрастно и безкористно, разбира се! Пропуснах да кажа още скромно и всеотдайно. А това всеобщо наше бъдеще, съвсем кротко и безметежно се спотайва в настоящия момент не къде да е, а в Сараите на Доган. Съдбата му е съвсем тясно свързана със съдбата на Доган, толкова тясно, че без Доган е свършено с нас. Само не мислете, че това е някакъв словесен каламбур, метафора, недай Боже, алегория – не, не и не!!!  

 Пазената единствено от скромност тайна на Доган е изобретението, което ще задвижи колите ни не с електричество, а с вода. Демек - Перпетуум мобиленце.  Какво е БАН с нейните стотина милиончета пред това изобретение”, за което в зората на демокрацията палещия водата Стефан Найденов с възмущение се провикна по единствения тиви канал, че милиардите външен дълг на България представляват джобни стотинки в сравнение с цената на неговото изобретение”. Случая с Доган е аналогичен, само дето последния е скромен. И няма никакво значение какво ще научат по него Царя и Станишев в бъдеще... А БАН нека продължават да си мрънкат, щом едно нищо и никакво перпетуум мобиленце не могат да си спретнат ...

 Да отдадем необходимото внимание и на демократичнатаопозиция. Кога тя ще намери по-блогоприятни условия за изява и натриване носа на Цъцко милиционерчето”, освен в сянката на великия благодетел и скромен спасител на България – Ахмед Доган? В Сараите на когото "загрижени" за всички ни хора, работят "неуморно" колите ни да тръгнат сimage вода....

(следва)



Гласувай:
11



1. vmir - Малиии, цял ден никой да не изкоментира, не е за верване!!!
15.02.2011 15:27
Сякаш всички сте се втрещили от перспективата Доган да ни подкара колите с чешмяна водичка. Споко, бе хора, ако имаше такива изгледи дори за каквато и да било водичка, досега да съм изтърчал да му целувам разните му там работи. Царът и Станишев са друга работа. Ако не ми вервате сега, погледнете ми сметката от втория абзац на предишния постинг да видите, че и една стотна заслуга към електромобила, е достатъчна за Доган да заеме позата на енергиен Патриарх на България. А вие се опасявате да не ви задвижи колите с чешмяна водичка... А стегнете се, де!!!
цитирай
2. vmir - Бреййй, никой не смее да мръкне вече цяло денонощие...
16.02.2011 06:46
Ама то било голяма работа тва да ти обещаят да си пълниш колата с чешмяна водичка, бе! Е, айде от Цанков Камък да е, кво толкоз... Почвам да разбирам Цара, Станишев, че и съда даже.

Ще трябва да спретна и аз едно перпетуум мобиленце. Бах мааму, кво пък толкоз...
цитирай
3. vmir - А, стига мълчахте, бе хора,
16.02.2011 16:45
как не се намери един да изпсува, поне. Не, че нямаше да го изтрия, ама нека да си кажа, че не е имало дори такъв... Доган ще трябва да ме черпи за този постинг, май...
цитирай
4. vmir - Мисля, че мълчанието на деликатните го разбирам.
16.02.2011 21:28
Мълчанието на псувачите обаче ме кара да мисля, че те най-сериозно очакват да им тръгнат колите с вода. Е, ще им се наложи да почакат още поне стотина години. Щом за последните 100 години около 60 "изобретателя" са успели да подкарат коли с вода, но "забравили" за "незначителните подробности", че трябват още и някои съвсем не евтини дреболийки като енергия за разлагането или консумативи като платина и прочие... Сигурно са чакали да поевтинее платината... Има да чакат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4098158
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54882
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930