Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2012 11:35 - ЗАЩО НЕ ПОНАСЯМ ЛЕВАЦИ
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2184 Коментари: 0 Гласове:
19

Последна промяна: 11.07.2012 13:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Левашката същност приема за нормални множество изяви, които в очите на нормалните хора биха били укорими. Само левашко хюмне съм виждал например, с рамене широки колкото задника му, да приписва по самоинициатива собствените си женски пропорции на мъже с нормално телосложение.  Също, само такова хюмне съм виждал, да отправя сексуални закани към мъже, които с един удар могат да го проснат мъртво на земята. Пак, само такова хюмне е способно да се самоназове Икономиста, и едновременно да прокламира премъдростиза икономиката от арсенала на циганския бизнес – кодекс, обогатен с икономическите представи и бизнес-консултации на Айшето.

 

Да беше до тук – с мед да го нахраниш такова левашко хюмне. Ама тя леващината затова е противна, защото няма мяра на лакомията. Клепа хюмнето, а вика помощ, клепат ме!”  - Че съм му сложил снимката, която сам е предоставил за обществен достъп. На която не съм пипнал и пиксел и, за да не се сети някой какво само прави хюмнето вика, че аз го доноснича. За какво, бе хюмне, смотано те доноснича – че съм ти напомнил публично наглата лъжлива мутра, която само си публикувало ли бе?

 

За това, че според хюмнето съм джудже, е излишно да коментирам, защото щеше да бъде чудо, ако хюмнето беше пропуснало ръста ми като повод да напомни за левашката си лъжливост и преднамерена наглост. Или, че нямало да трие коментари, въпреки, че непрекъснато трие такива.  И бил нежна душа - простакът, който изкара простак самия Платон, защото бил видите ли, чистофайник! Защото не конкретното хюмне в случая е важно, а левашките маниери, които доста хюмнета днес се опитват да наложат като норми на поведение.

 

Господи, моля те прибери си вересиите, ама най-вече левашките хюмнета, които са си плюли в устите да лъжат до сетния си дъх, че щом са ни ги пробутали за капиталисти, значи наистина трябва да ги приемаме за такива. Все едно стадо маймуни да окупират бананите за децата ни и да претендират, че това им дава правото да управляват и нас. След като преди това не са искали нищо повече от бананче за всяка маймунка.

Трето десетилетие отявлени фашаги нарочват нормалните хора за фашисти, за да се чувстват недосегаеми, крадци набеждават други за собствените си кражби, за да продължават да крадат необезспокоявани, най-отявлените мошеници викат, че всички са маскари, за да оправдаят собствените си мошеничества, затънали до гуша в злоупотреби клеветят други, за да отвлекат вниманието от себе си. Измамници неуморно тръбят, че цялата тази мръсотия била атрибут не на техните лични маниери, а на демокрацията или капитализма. Същите измамници  тиражират безсрамните лъжи, че измамите им били тяхно неприкосновено право,  били дори борба за свобода на словото, което те защитавали. Цялата тази леващина, насочена към саботирането на всяка евентуална порядъчност и кадърност, се разиграва около нас вече трето десетилетие. Под баналните претексти, че  или искали само по бананче за маймунка или, че хюмнетата не са хюмнета, а всезнайковци по всички въпроси. Аман!  




Тагове:   леващина,


Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4093143
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54870
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031