Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2012 02:13 - НЯКОИ АТРИБУТИ НА ЛЕВИЧАРСТВОТО
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 1740 Коментари: 0 Гласове:
26

Последна промяна: 12.07.2012 09:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Разрухата и беззаконието са атрибути на разюзданото левичарство. Сълзливото пропагандно искане на бананче за всяко маймунче е само претекста, който прикрива най-низки страсти, пороци и намерения. Защо левичарите никога не се задоволяват с подаденото бананче, а веднага без всякакво угризение, подават ръка за друго? При тях благодарността никога не е за милостиня и няма как да е, защото според тях всичко се прави за изгода и следователно, милостинята е попска измислица за заблуда на глупавите.

Затова и по правило левичарите не дават милостиня, а в редките случаи, когато го правят, използват формата на благодеянието, за да заплатят поръчение, което така или иначе, трябва да платят. Това двуличие заради изгодата е основата на левичарството и то е оправдано от убеждението на левичарите, че без лъжа и измама не е възможен личния просперитет.

Според левичарите, останалите са им винаги длъжни, а колкото повече им даваш милостиня, толкова повече те намразват заради неудобството да им даваш на части, а не навъднъж. Сгрешиш ли да отслабиш собствената си защита за да укрепиш тяхната, не очаквай пощада от левичари, освен ако не се подчиниш на идеята им да отслабите защитата и на други благодетели.

Най-безскрупулни са левичарите, на които най-много е помагано или съдействано. Когато укрепнат достатъчно с чуждата помощ, левичарите свикват с нея дотолкова, че я приемат за задължение на останалите, спазването на което те ще гарантират лично, стига да им се плаща добре. И започват да отстояват професията революционер”, съчетавайки функциите на рекетьор и шантажист.

Ето защо, левичар никога не спира по собствена воля да клевети, лъже и да се представя за какъвто сметне за целесъобразно, защото всичко това за него е съвсем естествено, нормално и правилно. Левичарят няма как самостоятелно да се откаже от всичко това, защото за него истина е само и единствено онова, което му гарантира безнаказаност или поне заплащане за лъжите и беззаконията, с помощта на които е свикнал да се препитава.

Левичарите се опитват да превърнат злините спрямо останалите в средство за собственото си препитание.  Претекстът, че се борели да има по бананче за всяка маймунка е доста несъстоятелно алиби за престъпните им намерения и наклонности.



Тагове:   левичарство,


Гласувай:
28



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4103053
Постинги: 673
Коментари: 10309
Гласове: 54892
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930