Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2012 00:29 - МИТКО Е БЪЛГАРИЯ 3
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 1694 Коментари: 0 Гласове:
46

Последна промяна: 04.09.2012 10:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

“Два месеца не бях влизал в блога и си бях деактивирал акаунта. Също и във Фейсбук. Да кажем че се лекувах от интернет зависимост и воня на помияри и загнили глисти.” – e написал Митко в постинг от 27.08.2012 в 10:55. Немалко хора говорят за непоносима воня в държавата ни, и констатацията на Митко се припокрива напълно с техните впечатления. Но Митко винаги е говорил добре за Кипър, за да подозираме въпросната воня там. Явно става дума за вонята у нас, която той усеща чрез общуването си в нета. Явно тази воня за него се поражда от маниерите в блога.

 Няма как да ухае на пролет Рустам, който дебне всеки удобен случай, за да влезе в ролята на ментор и морален коректив, което безгрижно съвместява с некадърността си да види разликата между нарушение и престъпление. Нито Гробаря ще ухае на теменужки, когато е готов плиткоумно да сипе баналности, а му липсва капацитет да проумее, че провокирания пиперливив език на Митко няма как да премине границата на  хулиганството. Или, че пишейки от името на Митко, Гробаря е навлязъл в зоната на криминалните деяния, а незабележимата разлика в имената не промена факта, че повтаря деянието на престъпниците, действащи без позволение от името на друг.

 Няма как около Кушел да се носи аромата на момина сълза, когато плаче безутешно за похтения според него невинен като младенец, при това и цъфтящ от благоденствие комунизъм. Нито може да упойва блажено убеждението на повечето от нашенските капиталисти, че капитализма е състезание по надлъгване и разграбване, съгласно което което те, като всички порядъчни хора, са отвратени от това непоносимо състояние на нещата. Защото тази умиляваща бабите версия, е на светлинни години далеч от истината.

Няма как да ухае на прясно окосена ливада, след като нашите червени капиталисти се скъсват от смях и поучения когато чуят, че може да е печеливш бинеса ти, ако не си уредил под масата да си недосегаемия, единствения, подставения, или пробутания, а си ПРОСТО един измежду добрите в съответната индустрия. Затова капиталистаКушел пише за проклетия загнил капитализъм, че капиталиста произвежда налъмите и чак на гадния пазар разбира, че не са били необходими на никого.

 Защото като типичен червен бизнесмен, Кушел явно е свикнал да влага пари, които не произхождат от бизнеса му, че да има идея как да ги вложи, за да заздрави позицията си на пазара. Защото Кушел явно не знае, че където има пазар, там едва ли някой ще му повери и лев за производство на налъми, докато не представи подробна справка за всички конкурентни налъми, качеството, цената им, пазарните им дялове и не гарантира качество и цена, с които да посрещне изискванията на потребителите. И не знае най-важното – че излъже ли за качеството и цената, не потребителя, а Кушел ще бъде потърпевшия, защото тогава потребителя (т.е –народа, за който на думи е толкова загрижен Кушел) ще му диктува цената, която ще остане висока ЕДИНСТВЕНО И САМО в сънищата на Кушел,

Няма как да ухае, освен на невежа парвенющина и цървули, когато някой се представя за ИКОНОМИСТА, а представите му за икономика повтарят твърденията, че който давал заемите, той е гарантирано печелившия, а който плащал лихвите, е губещият по дефиниция. Защото непоносимо мирише на далавераджия, който фанатично и безусловно си вярва, че без далавера или снесени наготово пари, няма как да се развива бизнес, и разкрива некадърността му да пресметне или поне да съобрази кога един заем е успешна част или условие за успех на бизнеса. Няма как да е приятно и когато уж от позиция на икономист и капацитет ти доказва, че било невъзможно да съшествува заем с лихва под 3% и така, по тертипа на Кушела, преднамерено и целенасочено те поставя в категорията на лъжците заедно с всеки, който казва истината. А възразиш ли, започват провокациите и просташките коментари за личния ти живот, точно както ставаше и с Митко. А това откланя вниманието от истината, което не променя факта, че невъзможната според “Икономиста” лихва по заема на щерка ми в САЩ е вече под 2% без каквито и да било демонстрации и тръшканици на когото и да било, по простата причина, която нашите назначени “капиталисти” няма да проумеят до края на дните си.

Затова казах, и ще повторя, че Митко е България, защото няма разлика в отношението към Митко и отношението към България в лицето на хората, които в нея държат на истината, защото държава без истина и справедливост изпада под робството на клеветите и измамите, губи хора, жизненост и сили, докато накрая безславно изчезне, въпреки славата на някои от гражданите си. 
ПОЧИВАЙ  В  МИР,  МИТКО!

...

Успях да открия и последните редове на Митко:

30.08 23:20 - СВИЛЕН ЦЪГОВ (RUSTAM, KETCALKOATL И МН. ДР.) – МАНИАКАЛНИЯ ПОДЛЕЦ Автор: ketcakuatl Категория: Други   image

  За някои подлоста е призвание, начин на живот, вопиюща нужда. Та така и със старшинка Цъгов. Повечето психиатри твърдят че психическите отклонения се крият във детството и понякога се отключват на много по- късен етап. Сигурно са прави. Защото милиционера-старшина, сигурен в своята значимост и светло бъдеще бива уволнен през демокрацията. Междувпрочем заедно с много армейски офицери, политапаратчици и мн.др. Но комунонанистите се поддържат и той взема че става някакъв даскал, защото нищо не може да прави и ще умре от глад иначе. Накратко - семейния му живот е развалина. Поради гадния си характер е парясан от жена си и впоследствие намразен и от сина си. Професионалните (даскал с малка заплата) и семейни неудачи ожесточават жалкото му его на мръсник по рождение. Но тъй като е некадърен неудачник (ако за злоба даваха пари - ехей...) той, както и много други, се преместват в единственото възможно място където да се изживеят като значими - виртуала! Бие се по гърдите че е от седем години в блога, раздава уроци по правопис, казва от последна инстанция кое е право и кое не, абе пътя, истината и живота! Ако пък попадне на някой по беззащитен, който по някаква причина не му харесва - направо го размазва. Типично за страхливите подлеци е да тормозят слабите. Но постепенно личноста му се разкрива и лека-полека става низвергнат. Не може да се въздържи от двуличието, безпричинната злоба и коварство, а и среща отпор. Ника RUSTAM e вече компрометиран. Но коварния подлец почва да се клонира (като другите си събратя) и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Последното му "постижение", с което много се гордее е че ми е откраднал снимки от netlog, съставил е блог който ме наподобява и цитира КETCALKOATL. Дребната му душичка трепти от щастие. В нормален сайт това не може да стане, нали! А сега ми кажете как най-малко да не ги псуваш такива потребители и модератори!? Ама имал съм лош език. Като видите змия какво правите? Викате ли и гъди-гъди, какая же красавица, или се оглеждате за дърво или камък? Псувам и ругая заслужени отрепки и слуз, злобни хайванчета и луди като лидис. Никой нормален! И само глистите вият и скимтят защото не са свикнали някой да ги сритва докато въртят педераските си номера. Толкоз!

 




Гласувай:
51



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4098529
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54883
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930