Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2012 11:19 - КАК “ЦИТИРА” СТОПАНСКИ ПРЕСТЪПНИК
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 1499 Коментари: 0 Гласове:
16

Последна промяна: 07.12.2012 13:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Отдавна тръбя, че стопански престъпник в блога се представя за икономист  като  опит да замете и отвлече вниманието от далаверите си и тези на верните си другари бандюги поне от минало време. Разбирам, че когато държавата се завръща към реда и законността, общности от подобни криминални екземпляри се чувстват смъртно застрашени и са готови на всевъзможни подлости и измами, за да възпрепятстват нормализирането на държавността по-дълго и да изсмучат възможно най-много средства от онези, които в случай на добре функционираща държава и гражданско общество, биха служили за укрепване на държавата или повишаване благосъстоянието на гражданите й.


Ето как подобен тип, мотивиран от гореспонатите съображения цитира” текущите фрази и събития:

 

 "Mr.Obama :

"Бойко Борисов / без господин / е един ефективен европейски лидер и 
          
                            


има черен колан по карате, за това , внимавайте около него!"" -
това е написал в блога си престъпникът, обявявайки го за цитат.

Измамникът не само цитира”, но и прави извод от цитата СИ, който ще спестя, за да не подценямам интелигентността на читателите.

 

Ето го и оригиналния цитат преди изопачаването му от измамника:

Аз искам да приветствам Премиер-министъра г-н Борисов с добре дошъл в Белия Дом... Аз също съм обсъждал проблеми с Премиера в миналото и той винаги е бил много ефективен лидер на световната сцена и мисля, че е много важно всеки да знае, че той има черен колан по карате и затова трябва да бъдете много внимателни когато пресичате пътя му.


Сега, някой може да запита имам ли  доказателства, че въпросният екземпляр е престъпник. Да, имам. Такова е въпросният съзнанелно изопачен цитат, за да се заблуди читателят, че с Премиер-министъра на България се отнасят с лицемерна подигравка. Въвеждането в тази заблуда служи да оправдае практиката на злоупотребите, беззаконието и измамите, които от няколко десетилетия са питателната среда за легиони стопански престъпници и паразити, жизнено заинтересовани от запазването й. Дори само въвеждането в заблуда, по Наказателния Кодекс на България и наказателните закони в цивилизования свят, когато е с цел набавяне на облага, е инкриминирано и се категоризира като престъпление. Засега от всички страни в Европа, България вероятно е единствената, в която мнозинство от подобни престъпници все още успява да си има партия, чрез която да натрапва като норма на политика беззакония, клевети и шантажи, като мами редовите избиратели, че политиката не е нищо повече от умение да мамиш, маскариш и крадеш, без да те хванат.




Тагове:   борисов,   Обама,


Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4098686
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54884
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930