Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2012 19:09 - САГА ЗА ПОДЛОСТТА, КОЯТО ФАЛИРА ДЪРЖАВИ (3)
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 887 Коментари: 0 Гласове:
13

Последна промяна: 09.12.2012 12:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Далеч съм от мисълта да твърдя, че насилственото завземане на властта е цел на Станишев или на когото и да било у нас. Точно обратното – приказките и призивите за революция у нас никога не са имали и няма да имат друга цел, освен да оправдават беззакония. Повечето хора у нас са наясно, че тази мантра нито е работила, нито някога ще проработи, а т.н. социалистическа революцияу нас щеше да бъде АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНА без окупацията на България от съветските войски.

Наясно с това са политиците, включително и онези от тях, които не са способни да провеждат каквато и да било политика, без да прибягват до опората на мантрите и постулатите на тоталитаризма ПОНЕ в неофициалните си вътрешнопартийни контакти, поддържайки в съпартийците си заблуждението, че един ден и те ще решават съдбите на други. Дори повече – те лично ще имат възможността да решават дали да живеят или умират най-лошите измежду всички лоши хора, да станат спасители на света и гаранти за светлото бъдеще на човечеството. ЗАЩОТО: И най-големите техни кражби, престъпления и злоупотреби според тях били нищо, или най-много капка в морето в сравнение с кражбите на онези, от които ги пазели верните им другари, кражбите и престъпленията на които са като на невинни младенци в сравнение с кражбите на техните врагове, затова трябва да се мобилизират и подкрепят партийно за увеличаване и прикриване на кражбите и престъпленията до равнището, необходимо за победата на соцпартията.

Ето защо, от тледна точка на явно или тайно гравитиращите около БСП е необходимо постоянно и повсеместно винаги да се съдейства за обезсмисляне на реда, законността и порядъчността, да се демонстрира неуязвимост и успехи в погазване нормите на законността, порядъчността и най-вече морала.

Настоящите декламации на мантрите за нови кланета и насилия са открити уверения към изпълнителите на стопански престъпления, че могат да продължат да престъпват безнаказано законите, защото вниманието и гнева на обществото са забутани в път без изход на разтегливи и общи понятия като партии, политици и политически образи.  Осъзнаването, че при демокрацията те не могат да бъдат субекти на наказателно преследване, ги превръща в ИДЕАЛНО УСЛОВИЕ носталгията по тоталитаризма да бъде използвана за привличане на слабо образовани, социално слаби и криминални контингенти като електорат на соцпартията, демонстрираща, че ще бъде крило за всеки, за когото редът, законността, почтеността и моралът не говорят нищо повече от известната мафиотска максима: “Нищо лично, просто бизнес”.

Казаното ми дава основание да направя извода, че БСП и свързаните с нея надпартийникриминални общности, са заинтересовани от разрастване на беззаконието и деморализацията, за задълбочаването на които е създаден и ревниво поддържан функциониращ социален модел. Този модел отрежда място на социално антагонистични групи, обединени от идеята за взаимодействие срещу законността и морала с цел домогване до националните богатства и преразпределението им в изгода на вътрешнопартийното им обединение според заслугите към целите и усилията за постигането им.

Декларациите на Станишев за насилственото вземане на властта не са са нищо повече от напомняне към съпартийците му, че където е текло, пак ще течеСАМО, ако мобилизират усилията си да продължават да пречат на реда, законността и морала, като продължават с неотслабваща сила да клеветят, мамят, лъжат и крадат, колкото е възможно по-нагло и безцеремонно, за да не оставят надежда, че България може да стане някога правова държава, в която да може да се живее почтено и спокойно.   

 

(Край)


Тагове:   подлостта,


Гласувай:
14


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4103760
Постинги: 673
Коментари: 10309
Гласове: 54893
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930