Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2013 07:34 - ДПС – ИЗВЪН ЗАКОНА!
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 1382 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 22.01.2013 07:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

С демонстрациите на специални привилегии и недосегаемост от закона, ДПС е генератор на практики за непрекъснато нарушаване на закона, а действията и изявленията на прокуратурата показват, че  ДПС активистите отдавна са над закона, и държавата служи на демонстрациите на всемогъщество и недосегаемост на хора, способни пред очите на цял свят да превърнат закона от средство за защита на права и свободи, в средство за репресия и потисничество на всеки опит за ефективен граждански протест.

Недопустимо е, че прокуратурата се обвърза с обещание за търсене на по-тежко обвинение за Октай Енимехмедов, заради недоказуемата заплаха над живота на Доган и заради интелигентния начин за изразяване на гражданска позиция! Недопустимо е точно прокуратурата да угажда на хора, поставящи се пред всички над закона! Обществения интерес няма как да бъде удовлетворен с поставяне на закона в услуга на хора, държащи като заложник самия граждански мир.

Общественият интерес може да бъде защитен с адекватни мерки за поставяне на закона НАД всякакви местни феодали и бейове, които зад паравана на приказки за права и свободи, тероризират държавата и налагат техни правила, подиграващи се непрекъснато със законите, важащи за всички останали хора.

Първата стъпка от защитата на обществения интерес е връщане към Конституцията на Република България, забраняваща партии на етническа основа. Ако това не се направи, и държавата продължава да гарантира на ДПС недосегаемост от закона, авантюризма на ДПС актива НЕМИНУЕМО ще стигне до момента, в който провокация ще бъде извършена от етнически българин и самото повтаряне на всичко заявено тези дни от ДПС, ще потопи България в кръв.

Поставянето на ДПС извън закона без предизвикване на ексцесии може да стане с решителни, точни и адекватни мерки. Необходимо е Главната Прокуратура да инициира молба за съдействие до главните Прокуратури и съответните институции на всички държави – членки на ЕС и нечленуващата, но имаща отношение към стабилността в региона Турция. Едновременно с това, трябва да отправи молба до ДПС да се саморазпусне поради недопустимо разминаване на програмните й изявления с практиките, които реално утвърждава пред очите на всички. Да се извърши безпристрастно и национално отговорно допитване до партиите за ролята на ДПС в политическия живот на България и да се очертаят онези действия на ДПС, с които активът около Доган в качеството си на политически балансьор е преобръщал политическия и обществен живот у нас, както това се случи за първи път през периода 1992 – 1997 година, когато след депесарските шутовепо правителството на СДС, вълна от неконтролируема улична и стопанска престъпност заля България и доведе икономиката до истински колапс.

 ... 



Тагове:   ДПС,


Гласувай:
6



1. cornflower - Съгласна съм
22.01.2013 09:29
дпс не е партия, а мафиотска структура, както я определи г-н Валери Симеонов.
Твърдя, че аз като българка съм дискриминирана. Когато се жалвах в комисията на НС, чийто председател, представете си, беше Кемал Еюп /щото трябва да се защитават само правата на турците/, ме пратиха в съда... а оттам знае се, изход няма!
цитирай
2. vmir - 1. cornflower,
22.01.2013 09:45
cornflower написа:
дпс не е партия, а мафиотска структура, както я определи г-н Валери Симеонов.
Твърдя, че аз като българка съм дискриминирана. Когато се жалвах в комисията на НС, чийто председател, представете си, беше Кемал Еюп /щото трябва да се защитават само правата на турците/, ме пратиха в съда... а оттам знае се, изход няма!


ДПС е структура за организирано обезсмисляне на законите и използването им срещу правата и свободите на гражданите. Това е държава в държавата, която държи като заложница държавата на гражданите извън нея.
цитирай
3. kostadin - ДПС е един от участниците в парла...
25.01.2013 13:52
ДПС е един от участниците в парламента и носи същата отговорност ,както и всички други партии за антиконституционната си дейност.Много закони са приете в разрез с изискванията на конституцията и изискванията на нар. събрание ,в която са поставени крайни срокове за приемане на нови закони,както и указанията ,кога един закон се счита за приет .Това означава ,че ако това не е направено, то няма как да се приемат нови закони.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4093030
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54869
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031