Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2013 22:06 - САМОУБИВАЛ ЛИ СИ БЪЛГАРИН? (3)
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 1586 Коментари: 0 Гласове:
25

Последна промяна: 07.03.2013 08:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

11. Омразата е много важна и необходима, но за да е винаги налична, трабва да бъде ангажирана с непреходна причина. Етносите са идеални за целта, особено евреите и най-вече турците. Циганите не са подходящи за акумулиране на омраза за прилагането й на политическо ниво, защото нямат собствена политика, която да бъде ползвана като “доказателство”. След като се увериш, че си разпалил омразата към турците, представяй деянията си за продължение на борбата за национално освобождение, за да пренесеш най-лесно разпалената омраза срещу българското правителство.

За да не се възмутят от манипулациите ти, никога не споменавай, че борбата за национално освобождение е борба за правото на българите да имат българско правителство, а за да обезсмислиш максимално саможертвите за тази кауза, приравни собствените си мотиви с тези на героите, а българското правителство приравни с турската власт. За да затрудниш максимално разобличаването на хитрината си, обвинявай българското правителство в национално предателство не само към Турция, но и към всяка друга държава, според случая и целесъобразността. Колкото и елементарна да изглежда за разсъдливите тази измама, лековерните, самоокайващите, умствено ленивите и хората без самоосъзнати нравствени устои, ще бъдат силно изкушени да привидят в българската власт основната причина за всичките си несбъднати намерения и неосъществени начинания. 

12. Ругай неудържимо и просташки всеки опит за осмисляне положението на българите в рамките на Османската империя, и откланяй вниманието от фактите като например, че ръководните постове в империята са били достъпни за българите до самия връх на управленската пирамида. Че правителството на империята е било оглавявано от множество велики везири (министър-председатели) от български произход. Навикът да се игнорира българския дял и отговорност към управлението на империята, лесно се прилага и спрямо настоящото управление на българската държава. Този партизански подход не трябва да се подценява, защото спомага неимоверно много за партизанското самосъзнание на българина, партизанското отношение към управляващите и спомага извънредно много за податливостта му към призиви към сваляне на правителства, неудобни за някого, без особено значение кой точно.

13. Използвай тарикатски постиженията на другите народи, за да възпрепятстваш позитивните начинания на сънародниците си и да предизвикваш съпротива и неприязън срещу осъществяването им. Повтаряй, че това нашето не е държава, нищо не се прави както трябва и “цитирай” как това уж се прави по света. Блъфирай агресивно, за да не те разкрият, а ако те уличат в далавери или, че си гледаш работата през пръсти викай, че нямаш европейска заплата, за да работиш по европейски и даже едва свързваш двата края. Така не само ще се измъкваш безнаказано, но и ще получаваш повече пари за по-малко работа, ще изглеждаш по-умен и ще спомогнеш съществено за отчаянието на българите, които работят добросъвестно.

14.  Поддържай, че самоубийствата са най-неопровержимото доказателство за престъпността на властта. Ако достатъчно хора ти се вържат, конкретните причини и евентуалните персонални приноси за самоубийствата ще останат на заден план, а евентуалните виновници – ненаказани. Това ще окаже благоприятно въдействие върху всички клеветници, подстрекатели и онези, които користно въздействат върху по-чувствителните хора, за да ги използват като изразители на собствените си обяснения или намерения и интереси. Като бонус, ще допринесеш за беззаконието и чрез потъпкване на презумпцията за невиновност и подмяната й с очевиднавина по примера на непогрешимитеполиткомисари от предишни времена.А това е мечтата на ловците на риба в мътни води, които ще застанат зад теб.

15. Изливай сквернословия върху всяка защита или защитник на исторически събития, представляващи злощастен опит за отстояване на български национален интерес. Злорадствай над провалите на България и ги обяснявяй с неблагодарност и мерзост спрямо освободителите си. Така ще погазваш и днес поруганите след ВСВ светли българските идеали за обединена, силна и просперираща Бълтария на свободни и благородни хора и ще предотвратяваш възможността повалената заради идеалите си България да се изправи някога на крака или да има достойни граждани. Днес тези български идеали, които някога вдъхновяваха българските ученици с думите върху тетрадките им: “Който учи, той ще сполучи продължават да гният на бунището на историята. Днес те нямат място в България, за да не смущават криминални стопански и “културни” мрежи и структури на мимикриращи общности, вречени в продължаване изграждането на световна комунистическа нация, заради създаването на която бяха потъпкани българските национални идеали. Използвай русофилството като доказано оръжие срещу всеки реален опит за осмисляне или съживяване важността и състоянието на българския национален идеал и разобличавай като русофоб всеки, който не споделя, че без освобождението от османско владичество от Русия, днес българите щяха да пишат и говорят на турски, както и да бъдат роби.

Някой може да възрази, че настоящите 15 точки не гарантират сигурното самоубиване на конкретен човек. Да, не всеки може да бъде самоубит с тях, признавам. Даже изключително малко конкретни хора могат да бъдат самоубити с тях. Но случайни хора на предела на силите и възможностите си, или чувствителни, състрадателни и съпричастни хора могат, и още как. Самото физическо оцеляване на тези хора предполага отказ от съпричастността и ценностите на човечността, както и безразличие към ставащото. А това е близко, ако не и равносилно понякога на духовно самоубийство. Ако и това ви се види недостатъчно, можете да се успокоите с това, че придържайки се към тези точки, вероятно ще научите някои от околните или поне децата си как да самоубиват себе си или други вместо вас, или поне да ги накарат да потърсят щастието си в друга държава.  

Бог да прости онези, които малко или много са те вземали насериозно за сметка на здравето и живота си, вместо да те заплюят или ошамарят, както Левски е постъпил с един подлец. 


Край ...

 




Гласувай:
26



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092944
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54869
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031