Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2013 09:59 - ЗАД ВОЛАНА – САМО НЕДОКОСВАЛИТЕ ВОЛАН
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 3693 Коментари: 0 Гласове:
22

Последна промяна: 12.03.2013 19:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Призива в заглавието е пряко следствие от масовия вопъл, властта да се дава само на хора, които до момента не са имали нищо общо с управлението. Ето защо, крайно актуално и необходимо е да си представим предимствата, ако управляват онези, които не са управлявали никога. Едва тогава автомобилният трафик ще се облекчи, защото шофьорите няма да робуват на ограниченията на скоростта, нито ще подминават затворените за движение улици, а ще минават по тях напряко. Оромни резерви за ефективността на придвижването ще бъдат разкрити чрез оползотворяването на тротоарите, парковете и детските площадки за преминаване първо на личните превозни средства, а впоследствие и на обществения транспорт. Придвижващите се вече няма да си губят времето по светофари и изчакване на измислени предимства.

Естествено, важните законодателни инициативи са от особено значение. Една от първите законодателни мерки на новите народни избраници трябва да бъде суспендирането на Закона за Движение по Улиците и Пътищата и злокобният Правилник за Приложението му. Веднага след отпадането на тези тоталитарни комунистически манифести, корупцията ще изчезне напълно, защото пътните мутромилиционери  няма да има за какво да рекетират и тероризират почтените водачи.

Благосъстоянието на народа ще се вдигне моментално, защото мутромилиционерите няма повече да източват доходите на водачите и семействата ще разполагат с 3 пъти повече пари за лични нужди. Националният бюджет ще се увеличи 6 пъти, защото станалите излишни мутромилиционери ще бъдат съкратени и няма да харчат повече парите на дънъкоплатците  за заплати. Обратното – мутромилиционерите ще бъдат накарани да копаят и да гледат овце, с което в хазната ще заприиждат нови и нови парични потоци.

Друга важна законодателна инициатива в същата посока е да се забранят законите за застраховането и задължителните автомобилни прегледи. Това ще увеличи доходите с оше 223%. Съкратените застрахователи и автомонтьори ще бъдат настанени в запустяващите селца и така животът там ще се възроди, а детски гласове и блеене на агънца ще огласи тъжно онемелите днес дворове.

Опитът в транспортния сектор ще бъде приложен навсякъде, за да се осигурят предимствата на  някошния мултиплициращ и мумтипликационен ефект от 80-те години. Много естествено, логично и близко до ума е, че щом до управлението на колите не трябва да бъдат допускани хора, чието съзнание е развратено от изучаване на Закона за Движение по улиците и Пътищата и авторитарният Правилник за Приложението му, както и всички онези, които са управлявали по улиците в угода на мутромилиционерите и техните интереси, същото важи за всички останали дейности.

На първо място, трябва да се закрият университетите, за да не превръщат никога повече студентите в послушни придатъци на мутромилиционерската власт. Банките - тоже. Студентите и банкерите ще бъдат върнати в родните си села, за да садят високорентабилни култури като ряпа, моркови и зеле, а не скапаните картофи, както каза муромилиционерът Борисов. Родените в градовете студенти ще бъдат изселени със закон по селата, за да не се разцепват студентските компании и да не се натъжават младите хора от разделите след университета. Това ще разпали младежка жизнерадост в селата и ще преодолее пораженческия дух на провинцията. Земеделското производство ще процъфти, хлябът пак ще стане 26 стотинки и проблемът с изхранването ще бъде решен веднъж завинаги.

Театри, кина и болници също ще бъдат преобразени до основи, първо – за да не учат хората на западняшки глупости и второ – за да се справим с неправилните диагнози и досадните грешки в лечението на болните.

Когато постигнем всичко това,  няма да имаме каквато и да било нужда от ЕС и съюзник като САЩ, ще бъдем независими от правилата и законите им, и ще бъдем напълно готови да бъдем възнаградени с евтин нефт и газ от Русия, а може да ги комплектоват с модерни Лади, руски телевизори и автомати “Калашников”, за да прогоним окончателно и завинаги западните колонизатори и да се наречем официално руска махала с настоящи русские мужчины, женщины и ребята с бездънни славянски душички, а несъгласните да пратим при колонизаторите.

Постигнем ли всичко това, само 20-30 години по-късно, ще можем да приемем и официалната руска власт над нас, откъдето да ни наредят да
си препишем и приемем законните им за движение по улиците и пътищата, университетите, болниците и банките, и всички останали, както и да ни пратят просветители да ни учат и убеждават, че ако искаме да престанем да сме на опашката по жизнен стандарт ще трябва да се учим от руснаците да си ценим държавата и да бъдем толерантни и търпими към етносите и вероизповеданията и преди всичко към турците, както са толерантни руснаците към техните мюсюлмани и десетките етноси от неславянски произход. За целта от Москва ще подменят онези деятели на българската любов към Русия, които днес правят всичко по силите си да се подозираме и мразим у нас, но най-силно да мразим турците, както  и българската власт, която има нахалството да третира България като европейска държава. На тяхно място ще ни изпратят радетели на толерантността и търпимостта, които ще ни открехнат, че междуетническите кланета на Балканите са били като боричкане на деца в детска градина в сравнение с милионните им жертви в Русия...   



Тагове:   управление,   волан,


Гласувай:
24



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4102637
Постинги: 673
Коментари: 10309
Гласове: 54892
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930