Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2013 08:27 - ОТНОВО СМЕ НАЙ-БЛЕСТЯЩИ В ЕВРОПА
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2980 Коментари: 1 Гласове:
46

Последна промяна: 16.03.2013 09:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Не е сарказъм, а самата истина. И няма нищо общо с простотията на Мишо Шамара в Брюксел, нито със странното въображение, което би привидяло в нея артистично превъплъщение, нито с екшъна и самоубийствените моди, които поощрявани от хора с различни намерения, вървят по улиците,  площадите и най-вече по екраните у нас.

Докато някои горят, за да светят на псуващите, а други си вярват, че първата работа на човек, след като се събуди е да се юрне по улици и площади да го виждат, че не спи, аз и моите момчета – математици и баскетболистчета, задобряваме в конкурентна борба, която се води в Европа. Борим се и горим, ама в европейското състезание по управление на виртуално предприятие, за което ви писах, когато станахме първи на първия му елиминационен кръг преди месец и нещо - http://vmir.blog.bg/politika/2013/02/09/lideri-sme-v-evropa.1051395   .

Днес завърши седмото тримесечие на втория кръг на състезинието и отново сме първи и недостижими за конкуренцията, ето единият от отчетите с данни за индустрията, ние отново сме № 1 на върха в класирането и сме с максимален индекс на пазарно представяне (P.I.), максимални продажби, максимална печалба, но този път към отличията си успяхме да добавим и максимален пазарен дял, както и минимална цена на продукта, ето вижте, ако не вярвате:

 image


Ще ви доверя още, че предприятието ни е най-голямото от всички и произвежда най-качествените и най-търсени хологенератори. Разликата от 100 бройки, с които поръчките надвишават продажбите в индустрията от горния отчет са на нашето предприятие, всичките произведени от нас хологенератори са изкупени до един, докато складовете на всички останали компании без изключение са задръстени с 5254 непродадени хологенератора, които замразяват значителна част от оборотните им средства и изправят някои от тях пред опасност от фалит. С други думи – класираме се за третия и последен кръг, след който ще останат само осемте най-добри в Европа, за да приключат конкурентната борба помежду си на евпропеския финал в края на май.

Особено сме щастливи, че бизнесът, печалбите и парите ни са само виртуални, защото иначе лъжеикономистите и лъжеборсовите “специалисти” едва ли щяха да пропуснат възможността да ни оклеветят, че ограбваме народа или перем пари, откраднати от любимата им партия, някои от хората щяха да си помислят, че щом някой вика: “дръжте крадеца!”, значи крадеца не е викащият, и някои по-чувствителни хора можеха да се запалят в знак на протест срещу нас. Момичета, които преди години подготвих и станаха шампионки в същата компютърна симулация, вече предпочетоха отличната реализация в проспериращи финансови компании в чужбина, вместо да слушат досадните нашенски истерични всезнайковци, които освен за псувни, простотии, крясъци, клевети и пуйчене, за друго явно не стават.
...




Гласувай:
51



1. vmir - Ха-ха-ха. Някой вече ми е сложил минусче.
16.03.2013 11:40
Само дето минусът му няма да му помогне нито той да придобие знанията ми и да научи дете на нещо важно за успеха му в живота, нито аз да стана завистлив като него, че да уча децата на завист, злоба, мързел и претенции.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4101811
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54887
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930