Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2013 09:21 - БЪЛГАРСКИЯТ УОТЪРГЕЙТ ПРИКЛЮЧИ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2562 Коментари: 1 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нареченият от Сергей Станишев “български уотъргейт”, в рамките на който мастити политици с неудържим демократичен устрем се изредиха да заклеймяват бившия вицепремиер Цветанов заради сивия ван “Крайслер” модел "Вояджър" с тъмни стъкла и антени на покрива, с който ГЕРБ подслушвали гражданите на България,  приключи преждевременно поради откриване на описаната кола.

Внезапният край на набиращия скорост грандиозен скандал, който по уверенията на Станишев, предстоеше да разтърси света, не можа да бъде предотвратен дори от обезспокоителните подробности в него, които гравният прокурор на република България откри в сигнала на Станишев и спешно мобилизира за проучването му прокурори, на брой колкото малко военно подразделение.

За зла беда на държавата ни, никой от взелите отношение по случая преди да прави изявления не се запита защо е нужно да се подслушва с автомобил по улиците, както сме виждали да правят германците по филмите за шпионажа през ВСВ, след като информационните и шпионски технологии вече са на светлинни години разстояние от тогавашното им равнище.

Преждевременното приключване на българския Уотъргейт” и ретрореминисценциите, в които се опитаха да ни удавят за пореден път отново показаха, че някои от управляващите ни са безкрайно далеч от реалността и проблемите на ежедневието у нас. С подобна по размер неадекватност не бяхме облъчвани от месеци, когато ни обещаваха 200 милиарда евро чиста печалба от продажба на ел. енергия, която може да се реализира единствено, ако всички работещи електроцентрали на съседните ни държави бъдат затворени, и строителството на нови такива бъде забранено със закон, а правителствата им бъдат задължени по някакъв начин да купуват ток от нас.

Ето това е равнището на настоящата родна опозиционна политика от десетилетия у нас и тези безсъвестни "защитници", вместо да намаляват клеветите си заради бумът на самозапалванията след оставката на правителството, имаха безсрамието да ги приписват на управляващите. Станишев обаче, оставка няма как да подаде заради ретроградността, неграмотността и подстрекателствата си, защото те са крайъгълния камък на политиката, която провежда чрез наследената редом с непроменените  “идеи”, непроменена също членска маса, готова да саботира всяко неподвластно на мафията или поне на Русия правителство, особено, ако това правителство е българско. И защото, немалко мрънкачи и оплюващи всичко читаво и кадърно у нас, и оплюващи най-вече българските правителства, са превърнали мрънкането, плюенето и представянето си за икономисти или някакви специалисти в средство за препитание, без което ще трябва да стоят гладни, защото освен плюенето, лъгането и оклеветяването, други умения не притежават.

Дано някои будители” най-накрая разберат защо на много хора не ни дреме дали ще ни подслушват, и да престанат да се изживяват като факлоносци на демокрацията, след като реално са параван за лакомията на безброй некадърници, просто лишени от скрупули.

... още по темата 



Гласувай:
21



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Постингът ми е copy-paste на вчерашния ми постинг и няма нищо ново в него.
31.03.2013 09:26
Копирам го, защото забелязах, че някой си е похабил не само вечерта, но и нощта да влиза отново и отново с различни акаунти, за да ми слага минуси под него. Понеже аз самия минуси не слагам, защото ги смятам за ненужни предпоставки за поддаване на негативни настроения, а злобата и завистта за затъпяващи чувства и причини за самозабрава и деградация, копирам постинга в опит да помогна на болния от завист глупав екземпляр да проумее, че съществуват далеч по-полезни и продуктивни занимания от злобеенето и лъжите.

Ако човекът отново си похаби поне половин работен ден да сменя акаунти специално за да ми бичи минусчета, отново ще си прекопирам постинга, защото обичам, когато глупавите осъзнаят безсмислието на глупостта си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092525
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54868
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031