Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2013 13:05 - ПИША ВИ ОТ КОСМОСА
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 5122 Коментари: 0 Гласове:
33

Последна промяна: 09.04.2013 13:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

За онези, които следят блога ми, не е никаква тайна, че съм нещо като учителя Йода от "Междузвездни Войни" и подготвям млади бизнесмени от световна величина. В предишните постинги съобщих за континенталните успехи на екипа ми в производството и пласмента на свръхвисокотехнологични джаджи на стария континент. Пресищането на еропейския пазар обаче ни задължава да търсим нови пазари за индустрията, в която сме лидери. Драматично заседание на борда на директорите на BgDunkers реши, че азиатските и американските пазари на този етап са не по-малко преситени от европейските за високотехнологично производство като нашето, поради което ще насочим високотехнологичните си постижения към износ в космоса.

Немаловажен аспект на това решение е възможността да подпомогнем както технологично, така и хуманитарно събратята си по разум във вселената, които пъшкат под игото на диктатори, задушаващи възможностите за щастие, просперитет и хармония на Вселената. Като начало на нашата космическа технологична експанзия беше избрана планетата  Зуит от недалечна галактика, страдащи под жестоката диктатура на своята безжалостна Владетелка, която се държи на власт с помощта на злобни завистници, които сипят клевети срещу всеки, който изглежда по-щастлив и успешен, отколкото лично или колективно те биха могли да понесат.

Макар от европейска гледна точка страданията на зуитяните да изглеждат нечовешки, не очакваме да бъдем добре посрещнати от бедните, необразовани и наплашени до смърт обикновени зуитяни, които са безсърдечно преследвани и малтретирани заради всякакви вярвания, за които властта прецени, че подронват вярата в непогрешимостта и всемогъществото на Владетелката на Зуит.

Даваме си сметка, че ще трябва да се изправим срещу стена от неразбиране, подозрителност и омраза точно от страна на онези, които би трябвало да бъдат на наша страна. Знаем, че в първите години най-облагодетелствани ще бъдат приближените на Владетелката, които ще направят всичко възможно да запазят или увеличат властта, влиянието и благосъстоянието си. Няма съмнение, че свикналите да броят банкноти до каците с кисело зеле зуитяни няма да бъдат очаровани от възможността за навлизане на нашите информационни технологии, защото ще стане ясно, че с организирани лъжи ограбват останалите и, че не са никакви бизнесмени или икономисти, а най-долнопробни некадърници и завистливи лъжци, които вътрешно страдат от крайна непоносимост към всеки знаещ, можещ, кадърен или просто щастлив зуитянин.  

Ясно е, че тези няма да предпочетат риска на инвестирането в неманипулирани пазари пред сигурните привилегии и сигурни позиции на номенклатурата, врекла се във вечна вярност към Владетелката, ликвидирала преди десетилетия зуитянският интелектуален, духовен и културен елит и поставила на негово място овчари, свинари и говедари, които ще сочат нас за врагове, колонизатори и завоеватели, а Владетелката си – за спасителка от нас.

Въпреки очакваните горчивини, трудности и измени, нямаме друг начин да помогнем на онези, които не само страдат от диктатурата на Владетелката и подкрепящите я злобни завистници, но притежават качествата да се противопоставят със силата на волята и способностите си да следват ценностите на Свободата и да ги отстояват срещу всеки манипулатор, интригант и клеветник, готов да се продаде заради временни облаги.

Пропуснах да поясня, че освен от космоса, обаждам ви се още и от бъдещето, ето ви една от многото официални новинарски емисии, от нея ще се уверите, че ви пиша от далечната 2070 година, прилагам двете страници на новините за космическата ми бизнес мисия, за да видите, че съм в космоса и да не се чудите къде съм се дянал:

 image

 продължение на емисията:
image



Много поздрави на
Feq заедно с един голям Космически Вселенски Гуш за нея и :*, след 1 седмица, ако зуитяните не са ни ликвидирали като опасни престъпници ще значи, че мисията ни се развива imageуспешно.

 

....



Тагове:   космос,


Гласувай:
39



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4100285
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54886
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930