Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2013 15:04 - ЖАЛБА ЗА ОВАЦИИ
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 3353 Коментари: 0 Гласове:
35

Последна промяна: 05.08.2013 16:03


Благодари журналистката Пискова на читавите блогъри и изреди няколко имена с пояснението, че не може да включи всички, които са защитили достойнството й, когато е трябвало. Нормално, но за нормални хора. Всеки нормален човек се радва, когато се защити нечие достойнство. Защото знае, че това е необходимо по ред причини. И се чувства доста по-добре, когато тържествува достойнството а не  простащината.

Вместо обаче като повод за радост, блогът прие благодарността на нож и тутакси беше обхванат от хленч, самоокайвания и възмущение. Откъде накъде, Пискова ще пропуска останалите блогъри??? Що за журналистка е тая, щом не зачита всички еднакво??? Нима не е чувала, че широките блогови маси трябва да се уважават???

Дори блоговата сескбомба Никита6568 не издържа на безпрецедентната журналистическа грубост и вместо да си търси чичко-Паричко, който да оцени прелестите й подобаващо, напрегна хубавата си руса главица в опит за решаване на проблема, който надвисна над блога като градоносен облак.

 

Досущ по маниера на някогашните ОФ – събрания, духът на хленчещите моментално е въздигнат от решителни другари, демонстриращи непоколебимата си воля да докарат борбата за равенство до победен край. И досущ като някогашните момченца от село, мобилизираха неотразимото очарование на неподражаемото си чувство за хумор, култивирано някога в краварника под съпровода на говеждото интелектуално поощрение. 

Ето така се появи и остроумното О-пулицърпо повод журналистическия успех на Пискова. Досущ като в онези времена, където знатните доячки трябваше да бъдат окрилени в епичната им борба срещу капитала с бойки лозунги като: “Във всеки дом – говедо”, “Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите! или: “Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система!”. Нежните души на които биваха омайвани с романтични копнежи и пърхане на пеперуди в стомаха с наелектризиращи лозунги като да покрием навреме младите кобилкиили да не оставим нито една слива неодрусана”...  

Ето така, статията на журналистката Пискова в най-популярният ирландски вестник, в нашенския блог беше завряна в кучи задник, за да не пречи на пърхането на пеперудите в стомасите и на романтиката в очите на някои мнооо кОлтурни блогърки и блогъри, които нема да се дадат на некой си Пулицър, я!


Затова:

1. Всяко кебапче - куршум в сражението срещу световния империализъм!!!

2. Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две!

3. Повече кожи за Партията!

4. Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма!

5. Вечен позор за Пискова, че пропусна да включи в благодарностите си широките трудови слоеве!

Венсеремос! Пабеда будет за нами! Съветските болни - най-здравите болни в света!


Тагове:   жалба,   овации,   пискова,


Гласувай:
42



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4103077
Постинги: 673
Коментари: 10309
Гласове: 54892
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930