Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2013 08:39 - ДА ФАЛИРАМЕ, ИЛИ ДА НЕ ФАЛИРАМЕ АМЕРИКА???
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 955 Коментари: 0 Гласове:
19

Последна промяна: 03.10.2013 11:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Неслучайно, докато по нашите източни географски ширини и дължини се казва: “акъл не ща, пари ми дай”, в САЩ казват обратното, а ние си мислим: “Лелей, ма тез американци, нямали акъл, бе” и викаме: “Брей, много прости тез американци бе”. И, като сме толкова “умни” и “всезнаещи”, а нямаме пари, правим единствения логичен извод: Щом нямаме пари, значи ни ги крадат. И почваме да викаме, че американците, таковата ни биели с мокри чорапи по умните и всезнаещи глави, и така ни крадяли парите. Викаме, викаме, че хамериканците ни бият по умните и всезнаещи глави и ни крадат парите, и като виждаме, че никой не се интересува от виковете ни, правим единствения логичен извод – че хамериканците, таковата, стоят зад това грозно беззаконие.

Как ли – елементарно, Уотсън, нали вече сме европейци и следователно, всичко знаем: Първо на първо – подкупили са нашите политици, които ни крадат и делят откраднатото с алчните хамериканци. И, второ на второ – заставили са ги с бомби и газови атаки да говорят каквото те им кажат. И трето на трето, Хамерика е фалирала държава, щото нема пари, и когато не може да си ги вземе, чака другите да й дават. Нищо, че доларите си ги печата неограничено. Просто не й стигат печатниците, за да си отпечата доларите, които й трябват за купуването на всички политици по света, както и за оръжията, с които да държи човечеството в подчинение. Също така, не й стигат самолетите, корабите и влаковете, за да си разпрати прясно напечатаните долари до всички политици, кметове и племенни вождове по света.

Ето защо, утре Америка фалира. Дотогава, бъдете патриоти - оставете всяка работа, всяко друго занимание и стискайте палци, стискайте палци, американците да не се усетят, че вървят към фалита. След като фалират – може, само не и преди да са фалирали.

Като истински патриот обаче, светостта на патриотичното ми дело ме заставя да бъда откровен докрай и да призная един проблем от изчезването на Америка. Кирилицата. Вярно е, че американците почти оправиха проблемите с кирилизирането на операционните системи, обаче все още не са ги снабдили с фонетична кирилица. Очевидно, защото като виждат колко са ни ясни, и се мъчат всячески да възпрепятстват истината за тях, която ние носим и разкриваме на света, който ползва кирилица и най-вече български език – езикът на истината. Който светът все някога ще научи, за да чуе какво му казваме.

Нямам доказателства срещу това поредно американско злодейство срещу националната ни независимост и свободата на словото у нас, обаче вродената гениалност и ерудиция ми подсказват, че няма друго логично обяснение. Погледнете само десетките, а може би и стотици азбуки и речници, с които американците са снабдили Уиндоуса, само на испанския латински могат да се изброят двадесетина разновидности, да не говорим за английско,  френско говорещите, без да говорим за потребителските програми, в които десетки версии на кирилицата, има вградени езици на държави и азбуки на народи, които никога не се появават в новините, а някои от тях живеят в джунгли и откъснати, или непристъпни местности. Само българската фонетична кирилизация многозначително липсва във всичките безбройни компютърни програми. Такъв световен злодейски заговор срещу България няма как да бъде организиран без участието на САЩ...

Ако сега някой ме обвини в излишна подозрителност, или ми каже, че проблемът с кирилизацията не е важен, преди да го запитам: “О, неразумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш българин???”, нека ви кажа, че знам и съм ползвал подобни български програмки за фонетична кирилизация. Обаче те или са платени, или трудно се крадат. И, не разбирам защо трябва да плащам програмка от най-много 2-3 мегабайта, да оправя пропуските на тъпите американци, след като американците все някога ще се сетят да сложат и фонетична кирилизация на програмите си, и ако до тогава не са затворили торентите, ще можем да си ги ползваме свободно, както и досега.


Ето, само това високопатриотично и свободолюбиво съображение ме кара да се питам сега ли да стискам палци за фалирането на Америка, или да изчакам американците първо да фонетизират кирилицата, пък тогава. Засега, патриотизмът ми подсказва да изчакам. Неслучайно по нашите географски ширини се уважава поговорката, че “Времето пари не чини”. А американците казват точно обратното. Щото са тъпи. Затова. Обаче все някога, ще сложат и фонетична кирилица на програмите си.

Защото не е справедливо и честно, след като досега не съм давал и лев да пълня гушата на Бил Гейтс за уиндоусите и офис пакетите му, да плащам за някаква си програмка, дето се носи на дискетка. Защото мразя американците, но повече мразя да плащам. И тъпите американци трябва да сложат свещената фонетична кирилица, ако искат поне веднъж да постъпят като истински демократи и граждани на света. Пък след това нека да изчезват.

Сега някой да не ми каже, че така чакаме от Америка не само кирилизацията, че не само сега, а винаги сме чакали американците да комерсиализират и направят достъпни за повечето хора всички онези неща, с които се отличаваме от себеподобните и самоизтъкваме като стоящи не по-долу от тях - коли, телефони, телевизори, самолети, компютри, айфони, чорапогащници и почти всичко, каквото се сети човек... Че, ако американците не бяха създали зърнокомбайна, конвейерните линии, не бяха въвели и инициирали разпространението на високопроизводителните и високодобивни технологии, днес щяхме да се борим за свобода не на глобално, а на махаленско ниво, а български родове щяха да продължават да губят синовете си във войни за една дворищна тоалетна, отново ще му отговоря с думите на Паисий: "О, неразумний и юроде..." Защото съм патриот. И никой не може да спре непобедимият ми патриотичен устрем. Разве это не разумели???



Тагове:   Америка,


Гласувай:
20



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4102056
Постинги: 673
Коментари: 10309
Гласове: 54890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930