Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2014 21:52 - БЪЛГАРКА ОТ ОДЕСА ЗА РУСКАТА ПРОВОКАЦИЯ ТАМ
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2412 Коментари: 0 Гласове:
32

Последна промяна: 04.05.2014 21:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ТУК

Гневен съм. Поне дотолкова, че ми се повдига от безкрайните безмозъчни лъжи и най-вече от лицемерните вайкания, сякаш нещо друго можеше да произтече от цялата човеконенавистническа проруска пропаганда, която съвсем доскоро представяше опожаряването на Грозни с голяма част от жителите му като велико тържество на руския любвеобилен дух. От пропагандата на същите типове, в блоговете на някои от които вероятно и в момента могат да се се прочетат възхвалите им към непоколебимостта на руски убийци, разстрелващи на място мирни жители като възпитателна мярка за останалите живи аборигени в размирните райони. Макар, че в Чечня сепаратизмът беше с местен произход, а не с чуждестранен, както в Одеса.      

Видях снимките на опечените в Профсъюзния дом руснаци. Между тях имаше и снимка на бременна жена, най-вероятно доброволно изложила на риск очакваната си рожба. Заради амбициите за величие на други. Или заради клептоманията и властолюбието им. Заради изконното им правода гледат на чуждата собственост като на своя и да признават правото на собственост само ако им носи лични облаги.

Какъв позор за пропагандата, експлоатираща до подобна нечовешка степен човешките емоции. Да не виждаш бъдеще за новия живот в тялото си без посегателство над чуждия град и съдбите на гражданите му. Нечовешко както от страна на жената, така и на пропагандата, която от десетилетия всячески ни натрапва като истина, че ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ ОЗНАЧАВА НЕНОРМАЛНОСТТА ДА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТА В НОРМАЛНОСТ. Например, бременната жена, тръгнала да иска Одеса за Русия, да бъде еталон за подражание на  зомбираните мърли, които не от друго, а единствено от глупост, ограниченост и еврогейска педерастия се оставят да ги експлоатират, като принизяват ролята на жената до тази на свинята-майка, вместо да покоряват мужчините по света и да им осигуряват чудесата, на които са способни само женшчините.

Не по-малко гадно е, че проруската пропаганда и днес по същия невъзмутим и подъл начин продължава да произвежда своите заявки за нови и нови жертви. За целта активистите й не се свенят да използват дори трагични случаи като този с изгорените руснаци които, типично за фашистко свърталище като Одеса, били според пропагандата мародерствани и преджобвани... Е, малко срам поне тук е необходим. Поне заради това, че ако не бяха преджобени, нямаше сега да знаем, че граждани на Русия (вкл. бременни), са се били за освобождаването на Одеса от фашиско робство.


p.s. Умишлено съм пропуснал да сложа кавички където в текста са необходими, защото не смятам личното ми отношение за особено важно в случая. 



Гласувай:
40



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4093044
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54869
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031