Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2014 04:55 - ИЗМАМНИЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МАМЯТ
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2104 Коментари: 1 Гласове:
56

Последна промяна: 01.07.2014 15:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В предишния си постинг цитирах набеждаването на Б. Борисов за банковата криза още  с публикуване на призивите за ликвидиране на левовите спестявания от банките на 20 и на 21 юли.

 Тази нощ ми беше изпратен следният доказателственматериал, че Бойко Борисов е предизвикал кризата:

  "Здравейте Скъпи Приятели...!!! Бъдете Всички Вие и Вашите семейства живи и здрави...!!! Изслушайте какво говори един самозабравил се човешки хуманоид , доскорошен министър Председател - Бойко Борисов....!! Трябва да вземем нови.....................5 000 000 000 евро кредит от Международния Валутен Фонд ....!! И тези изявления , той прави след като беше на спявка една седмица в САЩ , след като се видя с МАСОНИ и ИЛЮМИНАТИ, слугите на РЕПТИЛИТЕ -Бзежински , Маккейн и други...!!! Идва новото икономическо робство, под Икономическата диктатура на Международния Валутен Фонд.......!!!
Всичко вече е ясно....!! САЩ , Ционисти , МАСОНИ и всички други като тях са толкова смешни, че няма на къде...!! Вход е задействан проекта СИНА ЛУНА...!!!....... / и Космическа ИЗМАМА....!!!!"


И това било документирано изказване, което доказвало вината на Борисов!!!

 

Хахаха!

 

Защото предложението на Борисов е с цяла седмица по-късно от призивите за ликвидиране на лева, както се вижда от публикациите по въпроса:

 http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/27/2332466_borisov_zagovori_za_goliam_zaem_ot_mvf_ubeden_e_che/  

 Нима има нужда от коментари или от мозък, за да се види, че по стар навик крадецът вика дръжте крадеца? По същия начин онези, които разграбиха или доведоха до фалит предприятията още преди приватизацията им, приписаха разграбването им на други, защото са ги продали за лев. И като мамеха, че дълговете на фалиралите предприятия не са повече от стойността им, оклеветиха за собствените си кражби онези, които прекратиха пладнешкото им разбойничество. (Ама, за какви заеми изобщо говоря аз, кой ли не знае, че тези предприятия няма как да са имали заеми, защото бяха образец за технологично и организационно съвършенство? Кой не познава безукорната честност и мениджърски гений на директорите им, върховното качество и количество на производството ни тогава, нищожната му себестойност и недостижимата му конкурентоспособност, пред която всяка конкурентна стока залежаваше и биваше отпращана за преработка? Кой не помни как наводнихме света с високотехнологични джаджи,  как за българските айфони келешчетата по цял свят бяха така луднали, че убиваха бабите си, за да им задигнат пенсията за айфон... Който не вярва, да пита блогърът vencivaleri1951, който ще ви докаже, че тогавашната ни 20 милиардна икономика не е била по-малка от 250 милиардна, обаче ние не знаем това, защото рептилите ни лъжат както за икономиката ни, така и за всичко останало, например, че инфлацията от падането на комунизма насам е не някакви си осемдесетина процента, като я изчисляват в най-голямата банка в света, а поне 800, и това ще бъде категорично потвърдено от всеки средностатистически селски идиот у нас, броят на които е предостатъчен за спечелването на избори и ограбването на държавата според теорията, че селският идиот знае за парите повече от банкерите, защото банкерите служат на рептилите и юдеите.) Ето така принципът: "Крадецът вика "дръжте крадеца"" стана основа не само на политиката, но и на битието ни, подчинено на идеята да се елиминира или прогони всичко читаво и умно, да се оклевети и сатанизира всеки, който се опита да попречи на дирижираното грабителство, за да благоденстват престъпниците.

И кой можеше да спре измамниците поне от атаките им срещу банките, ако Борисов не беше предложил спешните мерки? Кой щеше да разгони апашите, нападнали селската мера, ако пъдарят не беше гръмнал предупредително? Който не вярва, да им погледне сметките в блога колко лесно им изглеждаше сриването на банките. А сега вече МВФ знае за проблема, благодарение на което може да съкрати процедурата по отпускане на заема, ако на бандитите отново им наредят да подстрекават хората към ликвидиране на банковата система. Ако "вярващите" в рептили и световни заговори бяха малко по-грамотни и по-малко алчни, вместо да се вживяват в ролята на велики финансисти, щяха да знаят, че с бързата си и адекватна реакция Борисов успя да предотврати планираният нов пладнешки грабеж на населението.  Вместо това те се държат като цигански апаши, хванати на селска мера, които се кълнат, че пъдарят им гърмял да ги изгони, за да открадне той добичетата на хората.

А кога ще бъдат арестувани престъпниците в блога???


p.s. Ето защо престъпниците не искат България в ЕC, а само те да са там:

ЕК одобри заем от 3.3 млрд. лв. в подкрепа на българските банки
(Бандитите ще трябва да се понапрегнат доста повече, за да ни крадат при това положение)




Гласувай:
61



1. vmir - по изключение публикувам коментар от sestra:
01.07.2014 14:42
Тези безсъвестни личности пишат такива нагли небивалици и с толкова позорно пошла реч на всичкото отгоре, че е повече от лесно да попаднат в режим на съдебна отговорност за клевета срещу други български граждани, в случая - Борисов. Всеки от нас може да ги постави на точните им места.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092619
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54868
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031