Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2014 08:15 - ПРИВЕТ, ПИСКОВА!
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 4234 Коментари: 0 Гласове:
70


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Благодаря ти за подкрепата, групичката на магистралните мъже си заслужава вниманието, но да ти отговоря първо за Бойко, че въпросът няма как да е в това кой за кого мислел, че се бил мислел за Бог или за супермен, защото всякакви подобни твърдения говорят главно за злобното притворство и отношението на разпространителите им и много по-малко за обекта на клеветите им. Никой не живее в главата на друг, за да гарантира какво има там и затова цивилизацията е създала правовия ред, който да регламентира делата и да предпазва хората от самозвани клеветници, които уж виждали какво мислят другите. Някои клеветници като Андрей например, са толкова елементарни, че никога няма да научат, че какво хората мислят е единствено в главите им, а което им се струва, че другите мислят, е със сигурност единствено в собствените им глави, но да го признаят престъпниците е все едно да се покаят за престъпленията си. В допълнение Андрей няма нито професия, нито образование, а от десетилетия в къщи се занимават единствено с прецакване и клеветене на останалите (имат цял списък на влиятелни българи за оклеветяване). Преди 2-3 дни жена му публикува тук постинг как щели да се казват градовете, които била замислила - Намордник, Юлар, Хомот, Юзда. Няма майтап, това са имената на градовете, които щели да контролират - защото хората се били нуждаели от вразумяване и щели да си го получат!

А сега си спомни как един друг от групата им все иска да язди останалите, а друг пак от групата им иска да ги впряга като катъри в каручката на баща си, и получаваш груповият им профил на кандидат - ездачи по интереси. Май са нещо като кръжок на кандидат - "ездачите". Или може би на бившите ездачи, които не могат да преглътнат, че са ги спешили и търсят начини отново да яхнат балъците.

От там и наглостта им, както и подстрекаването на първосигналните и търсещите престъпни начини за облагодетелстване за сметка на всичко порядъчно. Прикриването на престъпленията не им позволява да признаят, че убедителността на другите идва от солидната и многократно проверена аргументация и затова не престават да лъжат и клеветят останалите, когато виждат, че някой застрашава неприкосновеността на лъжите им. Затова и няма как да признаят или да си обяснят успеха на другите освен с престъпления като техните, затова по цял ден се чудят на кого каква гадост да припишат извратените им мозъци и да лъжат балъците, че това е светата истина.

По същата причина са изгубили способността да разграничават истина от лъжа и се ръководят само по спуснати указания и поръчки, което толкова силно ги гнети, че за да се разтоварят от усещането, че от поръчкови "истини" са пропуснали живота си, задължително си приписват гадостите на другите и даже обявяват това за хумор.

Виж им само хумора - да се съберат няколко застаряващи мошеника и да злорадстват цял ден, че още ги бива във фабрикуването на клевети и, че не свършват будалите, които ще им повярват на гадостите за другите! Да не виждаш друг смисъл на живота си, освен превръщането на клеветите, измамите и наглостта в норма за съществуване! Това им е и радостта и хумора на тези бивши и настоящи хрантутници, които имат да бранят единствено престъпни придобивки и сън не ги хваща от страх да не станем правова и цивилизована държава.

Исках просто да кажа, че важно е не за какъв се мислел човека, не дори какво точно обещава, а дали следва ангажиментите си. Лъжците нямат във фундамента на представите си понятието “ангажимент” и понеже никой лъжец не пропуска възможност да си припише нечии заслуги, ограничават смисъла на ангажимента до уговорките по далаверата. Затова лъжците са винаги и крадци.




Гласувай:
80



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4100215
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54886
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930