Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2014 08:52 - ЗА ГЕРМАНИЯ И ГЕРМАНЦИТЕ
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 4408 Коментари: 0 Гласове:
67

Последна промяна: 10.07.2014 09:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Футболните страсти отдавна не са единствения повод за суперлативи по адрес на Германия и германците. Даже европейското правителство (ЕK) още в началото на настоящото световно се изцепи, че е против бундестима, защото му било писнало Германия да е първа във всичко. Да, ама не. Защото в Европа правителството е последното, което може да решава или да налага решения на подобни въпроси. И слава Богу!!! Защото мога да си представя какво биха представлявали Германия и германците, ако след ВСВ в Германия бяха надделели привържениците на националсоциализма и тоталитарната централна власт. Ето какво:

 

  1. Паметници на Хитлер щяха да красят градските площади и да бъдат места на ежедневно преклонение, захлас и възхвали за много престарели, оглупели, безработни, аутсайдери, далавераджии и откровени престъпници.
  2. Властта щеше да се държи от децата на хитлеристкия елит, а гьобелсовата пропаганда щеше неудържимо да громи и заклеймява като фашист всеки, който изкаже неодобрение на управлението на реформираните националсоциалисти.
  3. Канцлер нямаше да бъде жена, а доказано лоялен до смърт офицер от SS, гарантиращ ръководната роля на бившите щатни и нещатни служители на легендарната партийна полиция.
  4. Правителството щеше да обяви за хунти правителствата на държавите, които не признават или националсоциалистическата партия за демократична или не желаят да партнират на политиките и претенциите й за световно лидерство. Гражданите на същите държави щяха да бъдат третирани като фашисти, лъжци и педерасти.
  5. Индустрията (доколкото такава може да се поддържа в условията на световна изолация) щеше да бъде в ръцете на хитлеровия команден щаб, който щеше да прогонва в чужбина талантливите, както и младите образовани германци, за да не отнемат нито трошичка от хляба на бившите партайгеносета и партгаулайтери.
  6. Безработицата щеше да бъде сведена до приемливи нива чрез назначаване на всички некадърни за каквато и да било практическа дейност индивиди като интернет съветници, които да плюят, клеветят и да приписват клеветите и некадърностите си на оклеветените.
  7. За поддържане чистотата на арийската раса, германците от неарийски произход дискретно щяха да бъдат използвани като суровина за производство на сапун, което щеше да бъде приписано на останалите нации, а в Германия това щеше да бъде обявено за технологично тържество на принципите на патриотизма, братската солидарност, хуманизма и човеколюбието.

 

Разбира се, последствията няма как да се опишат на една страничка. Възражението, че частично подобно нещо се е случвало на Германия след ПСВ в лицето на Ваймарската република е вярно, но непълно. Затова оставям на въображението и интелигентността на читателите да се досетят за останалите последствия и в частност, как германският футбол шеще да олицетворява всичко гореописано.




Гласувай:
73



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092556
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54868
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031