Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2014 23:27 - СБИТ ХУНТОВСКИЙ САМОЛЁТ В ТОРЕЗЕ КРАСИВО БЫЛ СБИТ
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2746 Коментари: 0 Гласове:
68

Последна промяна: 18.07.2014 13:04


Заглавието е на днешно любителско филмче в ютюба, в което руски деца обсъждат красивотосваляне на хунтовскиясамолет. Деца, на които пропагандата е отнела шанса да живеят с украинските си връстници като братя. Защото отсега ги е научила, че всичко извън тях и познатите им е хунтовско”, заради което трябва да бъде убито. И ще живеят с най-висшата си ценност” – да убият своите връстници от Украйна. Или приятелите им. Или гостите им. Или онези, на които просто се налага да преминат през територията им както на злополучния малайзийски самолет днес. Защото всичко извън тези деца е хунтовскои трябва да умре.

 

Както в момента умират стотици украинските войничета, разстрелвани от ничията земя на изток от тях, защото им е забранено да отвръщат на смъртоносния огън от изток. Защото са граждани на държава, която копнее за правов ред и спазване на законите. И плаща за тази голяма цел с кръвта на синовете си. А бандитите, които безнаказано ги разстрелват отвъд граничната бразда, нагло се кичат с нелепото определение опълченци”.

 

Не ми говорете, че украинци може да са свалили пътническия самолет. Защото няма дори теоретична възможност хора, на които искат с измама да откраднат държавата като оклеветят всичко в нея като хунтовско, да посягат на оклеветените като тях от престъпниците. Търсете убийците между клеветниците и измамниците, готови да мамят, зомбират и лишават от бъдеще дори собствените си деца.  Децата, за които убийството е толкова "красиво", че е без значение под какъв претекст ще бъде извършено. Които първо ще стрелят, а после ще гледат кого са застреляли, ако изобщо им се наложи подобно ненужно любопитство. Децата, които ако след години няма кого да убиват, ще се избиват едни други, защото убийството ще бъде първостепенна тяхна жизнена необходимост.

Там ще откриете убийците на 295 - те днешни невинни жертви, които ще отричат до дупка престъплението си по съвсем прозаичната причина, че само обезщетенията, които дължат за живота на жертвите са над 1 милиард долара, а товарищ Путин смята за глупост и слабост да плаща за последствията от подстрекателствата си ...

Слава Богу, истината вече започна да излиза наяве, затова добавям пресен линк от друг блогър:

Истината за Боинга от устата на екзекуторите

добавям и още един блогър:

Сепаратистите съобщават за свален самолет




Гласувай:
82



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4099178
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54884
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930