Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2014 17:20 - КАКЪВ СПОР, КАКВИ 5 ЛЕВА?
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 3050 Коментари: 0 Гласове:
37

Последна промяна: 20.07.2014 07:39




Болният мозък, за който споменах в предишният си постинг, продължава с глупостите си, цитирам го по мой адрес: “Внушението което се подразбира от постинга му е, че " хунтовой самолет красиво сбит" Тази реплика е на деца , заснети над останките на самолет и според автора това е доказателство, че самолетът е свален от бунтовниците в Донецк.

 

 
Възникват очевидните въпроси:

 

  1. Как е възможно аз да внушавам нещо, което други са казали?
  2. Как болният мозък е видял цитираните деца над останки на самолет, след като аз, който ги цитирам, не съм видял изобщо подобно нещо, въпреки, че ми го приписва като "доказателство"?
  3. Как е възможно деца над останки на самолет да бъдат доказателство кой го е свалил?
  4. Как е възможно аз да доказвам онова, което се съдържа в определението на децата?

     

 


Четири въпроса, възникващи от едно - единствено (както изглежда изречение). И само още едно изречение, следващото след горното: "Децата казват и няма какво повече да се съмняваме"-е внушението на Вмир.

Което поражда основателните въпроси: 

 

1.     Чие е внушението в случая? На авторът на цитата в кавичките, който 100% е болният мозък, или мое, след като аз не съм писал такова нещо, за да бъда цитиран?

  1. Как може читателят да знае, че цитата в кавичките, които ми е приписан като внушение, няма нищо общо с писаното от мен?  

Няма да цитирам невероятните глупости, които този болен мозък е сътворил в предишния си постинг по мой адрес за същата ситуация с децата. В предишния си постинг умишлено пропуснах огромната част от тях, за да спестя на читателите усещането за дълбоко психическо разстройство на автора им.   

Смятам, че дори само това е достатъчно, за да види читателят за каква патологична пристрастеност към лъжата става дума. А човекът се кълне, че не можел да лъже по здравословни причини и едва ли не се извинява и разкайва за наложената му от съдбата
праведност”.  Което ако е вярно следва, че човекът е с дълбоко увредени мисловни функции.

И това е случай на диалогиченпредставител на група хора, за 95% от които спора се изчерпва с определението фашист, седерунгел”, явна простащина, цинизъм или открита заплаха. Ако обаче човек с такава шизофренична и лишена от каквато и да било самодисциплина мисъл е мярка за интелектуалния таван в тази група, какъв  спор е възможен с такива, изобщо?

Че тези хора остават слепи за факта, че децата намират фатален инцидент за красивговори не само за авджийската стойност на човешкия живот в очите им, но и за безразличието им към децата. В противен случай щяха да се запитат какво бъдеще ще имат деца, които се радват на чуждата смърт. И щяха да се запитат кого ли още в бъдеще ще определят като хунтовски”, след като с лекота са определили 80 свои връстници по този начин, без да чувстват за нужно да им кажат, че както тази лекомислена грешка е струвала живота на връстниците им, така може да струва и живота на други невинни.

И вместо да приписват на мен омраза, щяха да видят собственият си позорен принос в омразата, която изливат в душите на тези деца, жигосвайки уязвимото им съзнание с клеймото хунтовски, за да прикрият истинските хунтаджии узурпирали властта в донецка област. А не да пишат настоящите си идиотщини, че сваления самолет дебнел децата да ги убие, и да ги превръщат в поредните зомбита, които точно като защитницитеси първо стрелят и после гледат кого са застреляли, защото са им казали, че това е истински достойният начин на живот, и единственият им шанс да се отличат от останалите.  Или да ги провъзгласят за интелектуалцикато горния безмозъчен подстрекател, и като него на свой ред да се устройват докато на другите проповядват философията на вечния лузър и загубеняк, че всички богати са престъпници, но техните богаташи са по-малко престъпници от останалите, защото не са толкова богати като другите и следователно ще ги защитават от останалите.

За да подготвят за господарите си новата смяна зомбита, интелекта на които ще се извисява само до разпознаване на крясъка: “Бият нашитеи ще бъде напълно недостатъчен да преценят дали боя не е благословията, която да ги извади от убийствено-самоубийствената свинщина, в която господарите им се опитват да ги наврат.

...



Гласувай:
44



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4097847
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54882
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930