Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2014 20:58 - МАЙМУНА ПЛАШИ БЪЛГАРИЯ С АТОМНА ПОДВОДНИЦА
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 3217 Коментари: 0 Гласове:
75

Последна промяна: 28.07.2014 14:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Нито трагедията с Чернобил, нито тази с атомната подводница Курск, нито дори някогашния лозунг: “Съветския атом – най-мирния атом в светане са в състояние да охладят въодушевлението на престъпните мозъци у нас от пускането на вода на най-новата руска атомна подводница "Владимир Мономах".

Точно обратното - червената нишка ясно свързва причинно – следствената връзка, започнала от обявяване волята на украинския народ за фашизъм”, бандитското анексиране на Крим, провъзгласяване на небето над прокремълските украинциза място на птичкопад, демонстриративното илюстриране на птичкопада с пътническия Боинг 777 до еуфоричното днешно посрещане на "Владимир Мономах".

Ясно е, че няма трагедия или невинни жертви, които могат да влеят разум в главите на родените и закърмени с идеята за убийства и насилие дегенерати у нас, които си представят братството като тържество на бруталността, насилието и въоръжения терор над съзиданието и свободомислието. Напротив – свободомислието за тях е равнозначно на тържеството на терора и еднообразието над многообразието на живота и непоносимостта към ограничаването му до тесните мисловни и морални рамки на онези, за които мярката за праведност е мощта на притежаваното от тях оръжие.

За които не еволюцията, въплътена в международните закони, правила и колективни системи за сигурност е постижение на цивилизацията, а оръжията. За които извлечените от хилядолетни злочестини изстрадани и заплатени с живота на милиони жертви поуки, са нищо повече от педерастия”, плачеща за няколко атомни бомби.

Ето защо, след като маймуни с ракети успяха да птичкопаднатмалайзийския Боинг”, вдъхновена от успеха им българска маймуна, съвсем логично днес плаши българите с най-новата руска атомна подводница, пишейки в блога си:

 "Владимир Мономах" ще охлади доста горещи глави. В подходящия момент, българите като един ще се върнат при своите братя. Тогава не искам да съм на мястото на някои хора. Те си знаят кои са и какво ги чака.

Какви ли ще са следващите събития от червената нишка, започнала от обявяване свободолюбието на украинците за фашизъм?

И нима прокуратурата е забравила, че българските закони инкриминират заплахите дори, когато са лични? Какво да кажем за заплахите, които са насочени срещу суверенитета на държавата ни и за успеха си разчитат изцяло на разпалването на гражданска война както в

image

  Украйна?

Досега въпросната маймуна плашеше единствено, че ще коли седесари и американци. След като през повече от последните 137 години подобни на гореспоменатата маймуна успяват да държат България на ръба на гражданска война, не остава друго, освен да благодарим на съдбата за съществуването на САЩ, които се явяват единствената сила, възпрепятстваща маймунските амбиции за тотална маймунизация на света: Нашите естествени и единстени истински съюзници стават все по-силни. Скоро отново ще бъдем заедно в защита на човечеството от световното зло САЩ.” - пише маймуната в блога си и оченцето му не трепва, че след 137 години маймунджулъци, числеността на българите и на "единствените ни истински съюзници" е практически непроменена, докато числеността на световното население за същото време е нарастнала поне 5 пъти, а на тирана ни Турция - 10 пъти. Дано преди да започнат да ме опровергават радетелите на този "истински съюз", да отчетат не само населението на днешните руски територии, но и изгубените от Русия територии и население във всички географски посоки, в които тя не е граничила с вода. И да се огледат по-добре кои са маймуните по света, които биха пожелали хронично дестабилизираната и слаба България за свой защитник.




Гласувай:
79



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4093150
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54870
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031