Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2014 12:00 - МАЙМУНИЗАЦИЯТА Е КАТО СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХА
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 7783 Коментари: 0 Гласове:
58


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Блогър с интелект на примат, който плашеше опонентите си в България с руска ядрена подводница, вече откровеничи, че новият български премиер му бил изключително противени олицетворение на всичко най-осъдително в човешкия характер”. “Отвращава ме” – завършва приматът.

Няма да питам къде и кога човекоподобният е изял една торба сол заедно с невстъпилия още в длъжност премиер на България, за да му приписва изброената поредица от близо дузина пороци, които е изредил. Защото ще си навлека на главата единствено планини от маймунски лъжи, които са плод или на патологично безделие, или на извънредно усилие за запазване на безгрижието, необходимо на маймуната, за да натрупа такова огромно количество безсмислени лъжи на едно място.

Работата всъщност е в това, че въпросната маймуна е измежду онези новоизлюпеникапиталисти, които не спират да плюят капитализма, но не им минава и през ум да си мръднат пръстчето за подобряването му. Да организират производство или да инвестират в иновативен продукт, който да пести енергия или средства на потребителите, например. Или да създава удобство, да подобри качество, надеждност, да внедри ноу-хау за сваляне на производствените разходи, за да направи и купувачите, и работниците си, пък и себе си едновременно по-богати и доволни от живота.

Някой не без основание може да ме упрекне, че съм се увлякъл във фантазии, защото маймуни – капиталисти в природата не съществуват и както капитализирането на маймуните, така и омаймунчването на капитализма са си чисто човешки феномени и постижения.

Затова, и да назначиш маймуна за капиталист, тя ще гледа на капитала като на връзка банани, до която да се добере и след това да я пази от всеки, който очаква тя да използва капитала по друг начин, освен като средство за лична консумация, което трябва да се брани без оглед на средствата и начините. Защото в маймунските представи бананите просто съществуват и следователно, трябва да се докопаш до тях. Маймуните не се интересуват и никога няма да се заинтересуват от отглеждане на бананите. Никой не е видял, няма и да види маймуна с лопата.

Ето защо, да очакваш от една маймуна да копае, да плеви, да полива и от резултатите на този труд да зависи нейната окончателна оценка за другите е крайно отвратително, противно и най-остро осъдително за всяка истинска маймуна. Затова всяка маймуна, отделила се от стадото, става обект на най-дълбоко възмущение, отвращение и омраза от страна на старите маймуни. Нещо повече – тя става олицетворение на всичко най-осъдително - конформизъм, предателство, нагаждачество, самолюбие, нарцизъм, лукавство, лецемерие, демагогия, сметкаджийство и всички подобни. Да не говорим, че цялата й физиономия за тях започва да излъчва раболепие и готовност да ближе задници. Затова истинските маймуни плюят на маймуната, желаеща да стане човек. Затова настоящата човещина на бившата маймуна отвращава настоящите маймуни, за които маймунджулъците са като слънцето и въздуха. ...




Гласувай:
64



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4098565
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54883
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930