Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2014 16:57 - КАК ЕВРЕИТЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА (1)
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2876 Коментари: 0 Гласове:
42

Последна промяна: 12.09.2014 07:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Оценката за някого най-често разкрива оценяващия много повече отколкото самия оценяван. Поне у нас, поне на този етап е така. Вярвам, че това са забелязали всички наблюдателни хора, които внимават да не се увлекат след нечия злоба, изкушени от възможността да покажат способността си да изпитват благородничувства.  Защото показността не е друго, освен израз на нуждата да се прикрие или оправдае нещо нелицеприятно, нямащо нищо общо с благородството или идеалите, към които користта не пропуска възможност да предяви алчни претенции. А оцеляването заставя човек да се защитава от наглостта на претенциите, с които се опитват да го отстранят или ограбят.

Думата ми е за това как евреите управляват света, а гореказаното има сериозна връзка с него, защото тук няма да намерите потвърждение на глупостите по въпроса, които всеки трети идиот по света повтаря до безкрайност, за да направи идоитизма си по-леко поносим и по възможност необходим, доколкото това е възможно. За да скъся обяснението ще кажа, че повечето хора робуват на много примитивна представа за управлението. Смятат, че някакви злодеи със злобни пламъчета в очите непрекъснато се уговарят как да ги прецакат, изтровят, издавят, оставят без работа, взривят и т.н. В действителност някои изсичат гората не за да давят някого, а да се топлят или хранят, но точно това предизвиква пороите и удавя хората. Това, че подобни неща се случват, само по себе си не доказва, че тези събития са били нечия заветна цел, а малкото от тях, които наистина са били, обикновено са такива само в рамките на конспиративната теория, с която биват обяснявани.  

Изумително е упорството, с което се поддържат конспиративните теории. Явно доста хора се нуждаят от тях, за да просъществуват при явната нелепост на повечето от доказателствата за тях. Ще дам само един пример с еврейската конспирация за взривяването на небостъргачите в Ню Йорк”. Това, че за грамотен и свикнал да проверява човек е адски дразнещо да слуша години наред, че нямало евреи в съборените кули – близнаци, нито един евреин в тях” (за още по-въздействащо), e добра илюстрация колко силно се нуждаят от силни усещания феновете на конспирациите. Защото проверката е елементарна и спестяването й показва отсъствието на нужда от истина за немалко хора. Нужно е само да поискаш от гугъла списък на жертвите и да гледаш за еврейски имена. Причините да не го направиш вероятно ще е една от следните:

-         Не знаеш английски или го знаеш толкова добре”, че намираш подобни проверки за незначителна и незаслужаваща вниманието ти функция  на езика.

-         Не си чел Библията, защото е Опиум за народитеи затова не познаваш традиционните еврейски имена.

-         Отдавна знаеш всичко необходимо за евреите и си убеден, че пред злодействата и заговорите им всичко дори измислено за тях бледнее. 

Ако никоя от тези причини не се отнася до теб, четеш списъка на загиналите в атентата и в него виждаш стотици еврейски имена. И се питаш: “Щом ме лъжат за нещо проверимо за минута-две, какво ли ще ги спре да напишат, че са били арестувани евреи, които са празнували събарянето на кулите - близнаци? Или, че са открити плановете и заповедите за взривяване на близнаците? Какво ще ги спре да напишат, че сам Барак Обама го е съобщил в спешна извънредна емисия и каквото друго им хрумне?...

(Продължава)




Гласувай:
44



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4103339
Постинги: 673
Коментари: 10309
Гласове: 54892
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930