Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2014 09:50 - ПОДГОТВЯ СЕ МОЩЕН РУСОФИЛСКИ РЕВ ЗА "ОТКРИТИЕТО" НА РОСИ
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 3027 Коментари: 0 Гласове:
37

Последна промяна: 09.12.2014 09:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Как създават и поддържат теориите за световните заговори? Отговорът е съвсем прост: като се подхранват очаквания за събития, които е невъзможно да се случат, а след време споменът за тях се обслужва с обясненияза заговорници или други удобни за създателите извършители на злодеянието”. Явлението никак не е ново. От незапомнени времена племенни шамани са го прилагали за укрепване на властта, влиянието и ролята си. Казва например шаманът на евентуалният си възможен критик Х, че Y му е направил магия и само му се прави на пръв приятел. Х е изумен, че Y, който уж е готов да умре за него, му прави такива гадни номера и пита шаманът какво доказателство ще му даде. Шаманът му посочва като доказателство здравословни или телесни проблеми, които е научил за него от жената на Х и казва, че до шест месеца или година, един от тези проблеми може да го убие. Х е изумен от неопровержимите свръхсетивни способности на шамана и започва да се придържа към наставленията му да гладува 40 дни, за да се отърве от магията и болестта. След 40 дни Х или умира от глад, или оцелява, защото е послушал шамана...

Наскоро се натъкнах на изумителни статистически данни – около 50% от висшистите в Русия вярвали съвсем не на шега, че светът се управлява от заговорници, които са решили да го унищожат. Не подозирах, че шаманизмът е пуснал толкова дълбоки корени там. А когато за кой ли път тези дни срещнах уверенията, че цената на нефта паднала заради генератора на Роси, последвани от уверението, че до броени месеци светът ще изостави нефта и газта, не можех да подмина без внимание парадокса, че източниците са изцяло руски. Тук не ми се коментират невероятните подробности представени за факти, защото са обида за всеки човек, запознат поне донякъде  с практиките в областта на технологиите, изследванията и международните политики.

Можете ли да обясните защо именно руснаците, бъдещето на които повече от на всички други зависи от нефта и газта, приемат предизвеститето за близката си гибел толкова бъбриво и дори хвалят западните учени, както и заслугите на ненавистните им американци и британци? Щом аз мога, значи и вие можете и едва ли ще са особено необходими моите доказателства, че след няколко месеца ще избухне мощен русофилски рев за Роси, който може да бъде дори убит. Познайте от кого и защо? Ако не го убият, ще доказват до безкрайност как са му попречили злодеите-капиталисти. И дори да остане жив и здрав, тайнатаму необяснимо ще остане неразкрита. Обаче твърденията за глобални измами или блъфове в областта на енергетиката ще продължат да бъдат подхранвани с името на Роси, поне докато свършат парите и по този проект.

Само да припомня, че последните две десетилетия преминаха под знака на абсурдните руски уверения, че в противоречие с натрупаните почти двувековни метеорологични данни, планетата ни не се затопля, а изстива. Паралелно с това твърдение бяха  лансирани образът и представата за злодеят, контролиращ климата и предизвикващ климатичните катаклизми по света, за да тормози народите. Марксизмът учеше, че само капитализмът унищожава природата и хората, появи се теорията за злодеите с кемтрейлс, които дежурни по идиотизъм сочат едва сега, макар, че кемтрейлс съпътстват самолетите от раждането на реактивната авиация. Същото е положението и със светлото комунистическо бъдеще на човечеството – дойдоха злодеите от Запада и ни лишиха от червения рай. И даже ни накараха да си унищожим промишлеността и икономиката, за да им купуваме "боклуците". Как се купува при липса на икономика, приеха за незначителна подробност, назаслужаваща вниманието им.

Елементарно. Почти толкова елементарно, колкото и нуждата да се оплаква "честния" учен Роси, продал апартамента си за да спаси човечеството от руския енергиен гнет.  От който още по-честните руснаци са готови с радост да се откажат, за да разобличат гадните капиталисти, които унищожават освободителите на човечеството от гнета на капитала.




Гласувай:
42



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4085784
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54858
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031