Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2015 08:28 - КОГА КУШЕЛИТЕ ЩЕ ОБЪРНАТ ЛЕВОВЕТЕ СИ В РУБЛИ?
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2982 Коментари: 0 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

От моя приятел Слави научавам, че Кушела агитирал в полза на руската рубла. Което ми припомни призивите Дайте да дадеми Напред другари (и аз след вас)”, които направиха претенциите на комунизма за посмешище.

Излишно е да питам кога Кушелите ще си сложат парите на рубли, за да подкрепят руската икономика. Дори когато потекат ДОСТАТЪЧНО американски долари към Раша тези типове ще се ослушват като свине в кочини и ще чакат омразния долар (който трепетно кътат) да вдигне ДОСТАТЪЧНО рублата, за да са сигурни, че няма да споделят загубите на уж превъзлюбените си руснаци.

Кушелоподобните са онези, заради които все повече руснаци напоследък казват, че българите сме хитри, злобни и лицемерни. Отдавна повтарям, че представящите се за русофили са най-големите русофоби и имат най-голяма заслуга за изострянето на отношенията между българи и руснаци.

Точно същите хартиени тигри, замазващи всички безумия и престъпления, които не са им изгодни, изразяват най-нечистоплътната част от българския национален характер. Готови да набедят всеки за фашист, за престъпник да му измислят биография, да платят на лумпени за кошаревски свидетели, да предизвикат политически интриги, гражданска война и безразборни убийства,  и всяко друго най-гнусно дело, за да се издокарат и заявят като русофили чрез истеричното пропагандиране на безумните кремълски опорни точки.

Същите някога пращаха платените си лумпени пред президенството да горят Фашизмъти да викат Да ти умре и другото дете”. Същите създадоха и дивият антикомунизъм и до днес всячески поддържат, че проблемът с комунизма не бил в делата (о, те се гордеят и днес с тях!), а в членството в БКП на онези, които дори навремето не са били горди от делата на Партията.   

С извратеното си съзнание тези мърши в българското стадо виждат достойнствов присъствието на Земан в Москва и гъзоблизанев отсъствието от Кремъл. Но се правят на разсеяни, когато Земан заявява в Кремъл, че чехите няма как да одобрят кремълската политика и той е там не в нейна подкрепа. И най-просташки плюят и клеветят българския президент, че не подкрепя кръвожадната кремълска политика.

Е, кой ако не тези типове без какъвто и да било друг ориентир освен Кремъл, непрекъснато предизвиква българите да си припомнят нелицеприятни истини за кремълската политика, които без агресивното и просташко слагачество, българите дипломатично биха премълчали заради близките ни корени и история?

Кой българин не би изпитвал респект към РЕАЛНИТЕ постижения на руснаците, ако тези постижения не бяха така неграмотно и досадно хиперболизирани и представяни за нещо едва ли не чутовто, несравнимо и невъобразимо? Нима опроверженията на всички тези примитивни пропагандни балони не става желязна необходимост пред спомена за терора, наложен и дирижиран от същата тази пропаганда?

Българския народ има поговорката: “В къщата на обесения не се говори за въже”. А тези низки човекоподобия зад маската на русофилството не само не познават мъдростта на народа си, но и продължават да се прехласват по бесилките и да славословят превръщането им в политика и практика.  ...




Гласувай:
24



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4098303
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54883
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930