Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2015 21:41 - ШЕЙТАНЪТ СЕ “БОРИ” С ИСЛЯМОФОБИЯТА И С ЛИЦЕМЕРИЕТО
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2026 Коментари: 0 Гласове:
14

Последна промяна: 01.10.2015 13:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За да отвлече вниманието от опита си да прикрие терориста, който се опита да се измъкне от проверка с дете на ръце, шейтанът използва блога си, за да осъди ислямофобията. Разбира се, в коментарите си отново говореше за толерантност, но този път осъждаше наглостта и нападките, както и нравите в блога, оплакваше се, че е бъкан с комунистчета, които пишат отвратителни коментари”, забравяйки призива си, че Който вярва във Всевишния и в Съдния ден да говори добро или да замълчи!.

Това му трябваше, за да замаже положението около коментарите, по които беше решен да не допусне дискусия като ги беше определил като нечовешкии настоя несъгласията с призивите му да не бъдат повтаряни или пояснявани. Даже, за да подведе читателя още по-успешно, приплака, че чуждото мнение в блога вече не се приема.В един момент шейтанът се сети, че мотото на блога му е ПРОТЕГНАТА РЪКА КЪМ ВСЕКИ, но в следващия момент реши, че това противоречие с настоящата му позиция е добре дошло за да пробута по-успешно лукавите си внушения.

Не щеш ли, на призивите му срещу ислямофобията се появи следният коментар:

“ 29.09 16:50 - Ключът към ислямофобията е в ръцете на ислямските учители. Досега не съм видял някой от тях да е порицал и да се е разграничил от ислямски терорист. Но почти всеки от тях осъжда хората или правителствата, които са засегнати от последствията на ислямския тероризъм. Кой ще повярва на такива, които използват невинните, добри и заблудени мюсюлмани, за да омаловажават престъпления и да разпространяват омразата на ислямските главорези?  

 Това си е баш така” – каза си шейтанът, след като прочете коментара. Но по какво ще се различават ислямските от християнските учители, ако започнат като тях да порицават терора и убийствата?  Че как от добрите и мирни мюсюлмани ще направя непоколебими войни на Аллаха, ако допусна заклеймяване на убийствата в името на Аллах?"

 И шейтанът изтри въпросния коментар.

После доволно си спомни как преди векове мирните и кротки мюсюлмани наводниха първо Мала Азия, после Балканите и как едва след като се видяха достатъчно много, развъртяха ятаганите върху неверниците. И как с изконната си доброта те не стъпиха повече да колят неверници само на онези места, от които бяха върнати с меч или където недемократичния Дракулеску им прикова чалмите с пирони към главите. 

А после пусна постинг срещу лицемерието и привидното приятелство, за да продължи да  играе ролята на жертва и да си има оправдание за изтриването на неудобния коментар.  ...

Аз пък се питам каква е разликата между ислямистите и болшевиките, след като и едните и другите са мирни, кротки и човеколюбиви само докато водачът не ги призове към унищожаване на "врага" който им посочи, след като неизменно им е повтарял, че смисъла на живота им е да наложат своята вяра на неверниците? 




Гласувай:
14



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4093223
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54870
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031