Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2017 15:53 - Невчесани мисли за едни предсрочни избори
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 1543 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

     

          До тях - изборите,- остават едва шест дни и скандалът, картонената драма, зле маскираната лъжа, потресаващата посредственост  са единствените етюди по медиите (наред с турските и индийски сериали, плюс Делянпеевата „лотария“). Те пък - медиите, - от своя страна, се опитват да внушат на народонаселението „значимостта“ от масовото пускане на бюлетини на двадесет и шести март. Видите ли, че ако не бъде избран „правилният“ политически субект ( в България е по-правилно да се назоват криминални, а не политически) следва крах, колапс и въобще пандемониумът ще отвори портите си и ще погълне България...
Мда, плашат народонаселението. Тъй както „мъдрецът“ от Банкя „загрижено“ и логорично избълва пред подмокрените журналистки и замечтаните фризьорки, че: „ако не съм аз, ще дойдат „Б“СП“, и тълпи „десни“ се хвърлят да задраскват квадратчета с неговия номер. А че това си е номер, така е... Да не мислите, че доган, местан, корнелия (известна и като хорни-корни), пеевски и т.н. не са част от сценката? Но какво променя поредният антракт и поредното „първо действие“ от абсурдния гротеско-бурлесков псевдополитически театър у нас? Най-общо казано - нищо.

 

          Така е, нищо не се променя: пеевски ще продължава да дебелее...Е, и неговата, ще е до време, както и на неговия предшественик Илия Павлов беше до време. Съдебната система ще е все така неработеща и илюзията за държава все по-избледняваща... Каква е фундаменталната разлика, питам аз, между другарката корнелия и другаря борисов? Да оставим фактът, че и двамата са резултат на „Б“КП, тоест имат еднакъв генезис, но с какво се различават сега? Казвам направо – с нищо! Колкото ченгета, комунисти, партийни секретари, мутри и човешки брак има в „Б“СП, толкова е и в ГЕРБ. И това не го казвам за да преутвърдя нихилистичната мантра „и едните маскари, и другите маскари“, не! Това е просто констатация на факти.

          Та, нима не беше борисов този, който назначи абсолютният руски агент румен овчаров в „лукоил нефтохим бургас“? Или не беше същият борисов, който направи мая манолова омбудсман? Че по време на второто му правителство (особено второто) „Б“СП преживя ренесанс. Борисов е сиамският близнак на корнелия, а герб - огледален образ на „Б“СП. И за да не ме заподозре някой в скрита симпатия към някакви други „политически“ партии, то нека изясня, че триото руски патриоти: агент „Иван“, валери и сидеров, плюс някакви РБ-та, НРБ-та, магарешки воли-неволи, клептоманите около копанарина първанов, изобщо не намирам за по-различни от флагманите на престъпността и корупцията „Б“СП-ГЕРБ. С всички тези нещо по-различно освен „още от същото“ не очаквайте. Просто, обикновен комунизъм, тоест – престъпност.

         Има обаче едно НО, то е неизбежно, защото знаем, че в природата всичко е динамика, а вторият закон на термодинамиката е неумолим и неотменим. Та, какво е движението, което ще срине и без това умиращият, ако не и вече умрял, луканов политически – прости Боже – „елит“ на България? Ами това е рухването на русия. Да, преди има - няма двадесет и седем години под напора на редица фактори рухна СССР. А той, СССР, не беше нищо друго освен максимално окрупнено издание на руската империя. Е, с това рухване, се наложи и тодоржвковите цървули да слезнат от полит.сцената и да съборят сами, под външен натиск, милиционер-мизерния си цоциализъм. Да, разбира се, те си подготвиха теляците, шофьорите, любовниците, проститутите и проституките, келнерите разни леки момичета, слабоумни синчета и палави дъщерички, за „демократичен“- „нов“ „елит“ на България. Престъплението на Запада е, че ги прие за такива. И настана един живот...Знаем. 

         Сега, това ще се повтри отново: с колапсът на русия, тия изброени шофьори, пазванти, крупиета, цигани-философи от дръндар ще трябва да си ходят. Някои от тях го усещат с кожата си, поради доминиращиия  животински инстинкт. Сега, друг е въпросът кога ще се случи руският – пореден – колапс. Дали след година, две, три или пет (много са пет, но нейсе...), но това е обозримият политически (поне политически) живот на настоящите най-лоши политици сред актьорите и най-лоши актьори сред политиците.

       Това е, промяна, истинска промяна, а не преустройство (по марксиста желев) ще има, когато колабира русия, защото с нея е свързана тукашната политико-икономическа мафия. Това тук е само едно пипало, чиято глава, мозък и воля е в кремъл. Умре ли главата – умира и пипалото. Тука много моля, руслюбците да не скачат първосигнално с пяна на уста и хули, за да обясняват как русия ще победи накуп и ЕС, и САЩ, и Канада, и Япония, и Австралия, и ако се наложи - и Турция и как русия е непобедима, и как била набила Наполеон (лъжа), и Хитлер и това пак ще се случи и дъра-бъра сто чадъра глупости. Дори за средно тъп негър е ясно, че русия отива по дяволите и е минала точкат, от която няма връщане назад и, че джуджето-милиционер вовка, което има греховни страсти към малки момченца, играе за другия отбор.

       И накрая, малък десерт: преди няколко месеца (девет, ако трябва да съм точен), в една моя тема, посветена на тогава предстоящите президентски избори казах, че  вероятността бойко да загуби изборите за президентството – и то до голяма степен  нарочно – е голяма. Е, това се случи, загуби ги и хвърли оставка. Ето тук цялата статия

http://nkf.blog.bg/politika/2016/07/16/prezidentskite-izbori-noviiat-politicheski-sezon-i-vse-po-ob.1464990  ( признавам си, че с клинтъновица сгреших, поръсвам си главата с пепел)

      Сега, на тези избори, парламентарни, смятам, че вероятността ГЕРБ да съберат по-малко гласове от „Б“СП е напълно мислима. Дори заплахата на бойко, че ще стане за трети път премиер, всъщност ще се претвори в повече бюлетини за другите партии. Не знам дали го прави нарочно или просто от тъпота, но е факт, че това работи срещу него. Истината е, че масово неговата фигура е станала омерзителна и масово хората не могат да го понасят. Това обаче ще се отрази на броя на мандатите за партията му. Какво следва? – Или кратка политическа криза, поради невъзможност на „Б“СП да състави кабинет, или: все пак съставя и следва тотален провал, толкова характерен за тая партия. Има и друг вариант: събират се в един кабинет герб и разни воли-неволи, съветски националисти и какви ли не още и правят кабинет оглавен от някоя по-приемлива фигура, а бойко си отива в Банкя да играе белот и да „цъка“ мачлета. Това обаче не е толкова важно, важното, защото и такъв кабинет би изкарал година-две максимум. След това следват нови предсрочни избори. 

 



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. batogo - !!!:))) Добър анализ, приятелю!
20.03.2017 19:56
Скапе ли се варовиковият мозък на кремъл, пипалата на октопода навсякъде бързичко ще изсъхнат. А нещата необратимо вървят натам. Но все пак, за да се ускори процеса на агония и ние е време да се поразбудим и да станем катализатори на този процес... Така мисля аз, дано да съм прав. :)
цитирай
2. nkf - Трябва критична маса от около 30 % от ...
21.03.2017 13:42
Трябва критична маса от около 30 % от Българите не само да осъзнаят реалното състояние на България, причината поради която то е именно такова, но и да пожелаят излизане от мафиотския глух коловоз. Освен това трябва да поискат промяната да се осъществи на основата на морала. И така, не съм убеден, че еволюцията в душите и умовете е достигнал критичния минимум. Ето защо смятам,ч е тези избори са без никакво значение: избор между "Б"КП 1,2,3,4, какъв е смисълът?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2523476
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031