Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2017 11:19 - ХАЙДЕ, СТИГА!
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 2211 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   
Стига са ни надували главите с жалби по “десницата”, която не била представена в 44-ия парламент. Какво видяхме от тази десница през последните десетина години?
Последния път, когато беше “автентично” представена в парламента от ДСБ с лидер Иван Костов, тази десница с неговата уста поиска оставката на Борисов, а на следващия ден след оставката го обвини, че я е подал. Със същата уста. Това ли е десница? Един ден едно, на следващия – обратното? Само пубертети се държат така. Съкровищницата с глупости на ДСБ беше усърдно пълнена през последните три години от самопредложилия се за неин лидер Раданчо “от френската”. За шизофренната му позиция на “опозиция в управлението” не остана политик, коментатор и обикновен гражданин да не му се подиграва. Срам за десните! Като депутат глупостта му стигна дотам да отиде на крака да се намесва в проблемите на старата си гимназия. Сигурно е очаквал да го посрещнат с цветя, но получи ритник. Добре, че не му хрумна да дава акъл на Юридическия факултет на СУ, че там какво ли щеше да му се случи...
Какви са тези осемдесет хиляди души, които гласуваха за трите партии в коалицията им "Нова република"? Поклонници на глупостта? Ама моля ви се, кой ще жали за липсата на представители на глупостта в парламента?
И ДСБ, и СДС, и ДБГ си правят кампаниите с говорене анти-ГЕРБ и анти Борисов, а после обясняват на избирателите си, че това било трик специално за тях. Само глупаци могат да очакват, че ще увеличат електората си по този начин.
Новата “Да, България” изобщо не е дясна партия. Какви са – и те не знаят. Но знаели, че ГЕРБ и Борисов са лоши. За разлика от кого – от БСП и Нинова?
Под предлог, че навлиза ново поколение в политиката, ръководствата на старите десни партии бяха превзети от шайки млади и невъзпитани келеши, които си играят на големи политици, но пред майките си. Някои пък по-стари десни, които са с тях, го играят млади пред младите си втори съпруги. Има и други случаи, но всички те са обединени не от политически идеи, а от някакви личностни комплекси. Никоя от набедените за десни партии не призова симпатизантите си да гласуват на балотажа на президентските избори за кандидата на ГЕРБ. И те наистина не гласуваха. А ГЕРБ е партията, неведнъж посочвана като най-предпочитан партньор от представителите на Европейския съюз на всички възможни нива. Така че тристата хиляди “десни”, останали без представителство в 44-ия парламент, очевидно НЕ СА проевропейски настроени!
Нека бъдат така добри политическите анализатори да не жалят, че десницата била останала непредставена! Ако тези хора са наистина десни, то чак пък толкова глупави десни са вредни за България!



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. newsoftheworld - да
02.04.2017 20:35
Съгласен съм с всяка дума.
цитирай
2. stariatb - Гръмки, но безполезни термини и наименования!
03.04.2017 12:41
Това е характерното за въпросните десни. И "десни" и "умни", и "красиви" и "кой" и наименованията на партиите им са такива. Термините "ляво" и "дясно" днес са остаряли и неразбираеми в политиката и са приложими само за обучение на неграмотни войници в някой страни /ако все още има такива/.
Не може, например, да се определи, кой е ляв и кой десен между Обама и Тръмп в САЩ, въпреки различията в политиката им.
Днес е демократично, избирателите да преценяват ползите за населението от дадена политическа идея, за което изискват пълна прозрачност и разяснения.
От това се нуждае и България, като цивилизована страна.
цитирай
3. zaw12929 - Очакван резултат
03.04.2017 18:26
Очакван резултат
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902034
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031