Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2017 23:00 - НАКЪДЕ ВЪРВИ СВЕТЪТ... Вече няма да има момчета и момичета, а безполови деца. 3rm.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1798 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Западните медии с възторг пишат за чудовищния психологически експеримент. "Тези дни The Telegraph излезе със шокиращо заглавие: "Вече няма да има момчета и момичета: може ли нашите деца да станат безполови?". Там се разказва за опитите върху 7 годишни ученици, вършени от Джавид Абделмонейм.

Експериментът продължил шест седмици, с участието на ВВС и с помощта на местния учител Греъм Ендрю. Формалната цел била, да се провери, как ще се отрази «гендерно-неутралното възпитание» върху съзнанието на седем-годишни ученици.

Експериментаторите избрали деца родени 2010 година, понеже тогава Актът за равенство станал закон. Не звучи ли цинично, да се оправдават опитите с деца? Разбира се, да. Но нали това са цивилизованите британци, - за тях може...

Формално нареченото «гендерно-неутрално» възпитание, естествено, не беше такова, а ставаше дума за преобръщане половото самосъзнание на детето, на 180 градуса.

«Анкетата проведена в началото на експеримента, естествено, не устройвала, “толерантните“ организатори, – момиченцата заявили, че ги вълнува, как изглеждат, а момченцата се оказали склонни към прояви на гняв.

И за да «поправи ситуацията», Абделмонейм забранил използването на розовия и синия цвят. Те започнали да поднасят на децата информация за жени-механици и за мъже – балетисти и манекени. И в края на краищата, тестовете започнали да дават нужните на организаторите, на експеримента, резултати. Нормалното полово самоопределение на децата било унищожено.

Опитите от този род, съвсем не са първи. Не много отдавна на Запад активно се обсъждаше самоубийството на канадеца Дейвид Реймър, вследствие на неудачната промяна на пола му, довело до поредица други самоубийства... И, нормално погледнато, всичко това трябваше да сложи край на подобните опити и мераци, но не би.

Експериментът, проведен от Абделмоней, предизвика бурен възторг в британската Лезбийско-Гейско-Бисексуално-Трансгендерна общност, и сега нашироко се разгласява. А самият доктор – просто е еталонен неолиберал-глобалист... Джавид Абделмонейм участва в операцията по спасяване на африкански мигранти, прекарвани организирано (от световното еврейско задкулисие) в Европа, през Средиземно море, което предизвика грандиозен скандал, заради публичните обвинения към «хуманните общественици», сътрудничещи активно с трафикантите на хора и с Джордж Сорос.

В контекста на тази «славна» биография, експериментът на Абделмонейм, за организирано лишаване на децата от полова самоидентификация, никак не е случайност. На глобалистките световни елити, вместо хора, чувстващи се част от определен народ, култура, семейство и пол, - им трябва безволна биомаса, за чието създаване се трудят хората, стоящи зад Абделмонейм.

Съзнават ли новите «доктори Менгеле», как може да повлияят нататък, на крехката детска психика подобни експерименти? Мисля, че прекрасно съзнават. Не може да бъдат разбрани само родителите, дотолкова задърстени от тоталитаризма на толерантността, че позволяват да извършват опити над собствените им деца.

Ето това направиха от Европа (юдомасоните, основатели на ЕС и днешните им „достойни“ наследници).

 

http://3rm.info/main/68678-kuda-katitsya-mir-bolshe-ne-budet-malchikov-i-devochek-bespolye-deti.html

Превод със съкращения, Григор Симов.




Гласувай:
4



1. stariatb - Накъде се тласка света?!.
01.09.2017 17:31
"Накъде се тласка света" е по- точно заглавие на материала.
Но, нима извратяването на човечеството е неминуемо?
Нима човеколюбците, напразно напразно посвещават собствения си живот на добруването на човека?
Човеколюбците и у нас, добре познати на автора.
цитирай
2. radostinalassa - ре
05.09.2017 22:44
Левашов е прав,че богатите евреи имат ХХУ хромозомен набор,т.е. хермафродити.Те смятат,че са нормални и искат да го докажат,като превърнат колкото се може повече хора в подобни на тях с всички методи.Такива няма и да се борят срещу нищо и ще са послушни
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315120
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031