Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2014 08:27 - БОЙКО Е ПЪЛЕН АНТИПОД НА НЕКАДЪРНИЯ СТАНИШЕВ
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 3821 Коментари: 0 Гласове:
70

Последна промяна: 09.11.2014 22:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  За съжаление, глупакът Станишев години наред повтаряше безумните простотии за Бойко и истеризираше с тях властолюбието на заслепените от корист и алчност претенциозни бездарници. Бойко е демократ и джентълмен до мозъка на костите и дори само факта, че осигури физическа защита на бай Тошо за да бъде съден, а не разстрелян на улицата като румънския му колега по времето, когато всеки идиот и подлец можеше безнаказано да плюе по изпадналия в немилост диктатор, е върховен атестат за човешките и политическите му достойнства.

Никога не съм симпатизирал на бай Тошо, но бях горд, че се е намерил българин да спаси България от позора на най-низките и примитивни страсти.

Срамно е и отношението към Луканов, защото той беше премиер на България и разстрела му като куче на улицата с последвалото му оплюване от съпартийците му е по-недостойно от вадене нож на умряло куче, и дори само гузното мълчание по този повод е срамно петно за българския характер и липса на елементарна доблест от страна на всички онези, които преди това натрапваха Луканов на останалите.

Да е жив и здрав Бойко и всички, които не се поддадоха на клеветническите опорни точки за него, да продължава да показва, че каквито и емоции да ни владеят, ние сме граждани на тази страна и бъдещето ни зависи от нашата лична честност и гражданска доблест.

Няма да е честно ако не добавя заслугата на блога и специално на един (анти)блогър, който за да оправдае просташките клевети на некадърния Станишев, първи измисли и пусна в обръщение злобната квалификация за Бойко "мутромилиционер", след безкрайните му повтаряния на която, тя беше подета вдъхновено първо от изтрещялниците в блога, а после и от събратята им извън него. Но това е нищо в сравнение поръчковите клевети на този клеветник, който преди да стане възторжен фен на Орешарски, във форма на актуални репортажи от "очевидци" "съобщи" "описанията" на присъствали на пищно тържество, което Бойко бил дал по случай първия си милиард. Дни по-късно същия безумен клеветник "съобщи" и за "втория" милиард на Бойко, после на други клеветници дори двата милиарда им се видяха малко и скоро добавиха от себе си още 2 милиарда, като ги закръглиха на 4, които Бойко бил откраднал и носил с куфари(!?!?!?). Стигна се дотам, че дори поетът Румен Леонидов, вживял се като съвест на нацията, обсъждаше в национален ефир това безумие като реално или в краен случай възможно грабителство...

По-интересното обаче е съвпадението между тези 4 "откраднати от Бойко" милиарди и липсващите от КТБ 4 милиарда. Но най-интересното е, че въпросният блогър със сигурност първи в България около десетина дни преди арестите на подобни подстрекатели призова да се обръщат левовете в чуждестранни валути и аз писах постинги по този повод. Въпросът е на кого е пощенска кутия този злостен неуморен клеветник и (анти)блогър и чии злостни креветнически "репортажи" публикува, след като нито е журналист, нито образован, нито би трябвало да има приходите и възможностите за подобни "актуални" проучвания, защото трето десетилетие нито той, нито жена му работят нещо регистрирано официално. А както сам той заявяви, обърнал си е спестяванията в чужди валути... Не са ли въпросните "спестявания" свързани по някакъв начин с изчезналите 4 милиарда от КТБ, и по-точно с приписването им на Бойко поне за пред "народа" и най-вече пред избирателите, за които 4 милиарда са нещо, което може безследно се появяви някъде, после се взема в куфари от там и се изнасят извън граница като багаж. Кой друг има подобна представа за нещата, освен лумпените на Сидеров?



Гласувай:
76



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092816
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54869
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031