Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2013 12:38 - ОПРЯЛ ПИСТОЛЕТ В ЧЕЛОТО НА ДОГАН
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 5040 Коментари: 10 Гласове:
16

Последна промяна: 19.01.2013 14:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
обаче в последния момент осъзнал, че не е хубаво да се стреля по хората.
Тези е трябвало да станат актьори.


Смех!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лелей, положението било още по-епично, отколкото си помислих - на 30-тата минута от четенето, 60-годишният Доган обезвредил двойно по-едрият от него 25 годишен въоръжен "нападател". Онези с черните колани по карате ряпа да ядат. Не мога да разбера само защо трябваше да си прекъсва речта. Без съмнение, такъв супермен спокойно можеше да се справи с всяко нападение и без да прекъсва четенето. Даже след доклада можеше да продължи с призивите за единство срещу омразата и любов към ДПС супермените.



Тагове:   Доган,


Гласувай:
16



1. kostadin - Сцената си е сцена, добре премер...
19.01.2013 14:43
Сцената си е сцена ,добре премерената реч на Местан са сигнал за затягане на редиците на ДПС
Следващият ход на Доган е да започне да създава гвардия за защита.
На нас ни трябва срочно българска власт ,която да разреши бързото приемане на българи ,които живеят по света и които от години плачат да получат български паспорт.Редно е в земите на източна -южна и северна България да действува разпореждане за качественото им настаняване ...
ако не реагираме ще ни режат кожата от пишките или вратовете.
цитирай
2. vmir - Тия двамата са за Большой Театр.
19.01.2013 16:19
Като наблюдател знам, че мнозина си представят прострелян оратор, но това е незрялата мечта на хора, непознаващи друг начин за победа над опонента. Просто човек на трибуна е като атрактивна мишена за подобни наивни мечтания.

Когато обаче се планира покушение, ситуацията е коренно различна. Тогава трибуната е интересна за снайперистите отдалеко, защото ораторът е идеалната мишена - стои си достатъчно дълга на едно място, а останалите са далеч от него.

Точно обратно е положението за стрелба от упор, каквато ни беше разиграна. В този случай се изчаква момента на краткотрайна близост, за да успее атентата. Трябва да е ужасно глупав някой, за да планира стрелба от упор след преминаване пред публика, от която някой може да го спре или гръмне, или поне да извика, докато атентаторът се приближава.

Целта на детинската постановка е да се направи нагледна демонстрация, че "демокрацията е в опасност". По-наивна сценка от тази едва ли може да се измисли. Явно е предназначена за хора с детински разбирания.
цитирай
3. born - И слепец може да види смисъла на това ...
19.01.2013 17:41
И слепец може да види смисъла на това театро. Подобни неща могат да се видят само на националната българска сцена. Мисля че режисьорът можеше да включи в сценария и обезвредяване на "нападателя" от самия Аамет, без да пострада цялостната постановка. Същото можеше да направи и Лютвито Местан, като започне да говори на нападателя, докато го приспи.
цитирай
4. vmir - 3. born,
19.01.2013 21:15
born написа:
И слепец може да види смисъла на това театро. Подобни неща могат да се видят само на националната българска сцена. Мисля че режисьорът можеше да включи в сценария и обезвредяване на "нападателя" от самия Аамет, без да пострада цялостната постановка. Същото можеше да направи и Лютвито Местан, като започне да говори на нападателя, докато го приспи.


Точно. Жена ми гледа забавените кадри и й става жал за кандидат-убиеца, че е толкова изненадан и се чуди къде да си скрие ръцете, докато Доган му налита като истински супермен. А е бил републикански шампион по бокс. Явно в уговорката не е било включено Доган да се удря в юмруците му, заради което момчето си ги дърпаше на безопасно за Доган място.
цитирай
5. kostadin - Прави сте Било е само хулиганска ...
19.01.2013 21:21
Прави сте Било е само хулиганска проява.Това е от полицията ,казаха го по новините.
А за всичко друго няма какх да се каже ,че не се е случило Доган агитира турците ,че имат право да се борят за свобода у нас????????????!!!!!!!!!!!!
цитирай
6. monaliza121 - И без това темата за референдума овехтя...
19.01.2013 23:51
Спокойно, ножът е дървен, сценката е на читалищния самодеен театър:)))
Проблемът е в продуцентите:(
цитирай
7. vencivaleri1951 - Празният пистолет/ в случая газов със сигнални патрони/ плаши понякога повече
20.01.2013 00:44
Бои се и този който е срещу цевта, и този който го държи:)
Говорите за сцена, но кой в случая има полза? Доган!? В деня на отеглянето си от председател на ДПС, да му налети етнически турчин с играчка пистолет? Ако е инсценировка , кой може да бъде сигурен, че този хлапак няма да се разприказва в следствието? А че ще говори , бъдете сигурни. Бас държа, че това е форма на някакъв протест от страна на младежа защото иначе няма никакъв смисъл от стореното. ДПС не би могло да излезе с положителен актив от случая, защото не е нито атакист, нито от ВМРО, нито дори психар. техен човек, с пропуск от Догановия комсомол. Оливане от всякъде. Колкото до "Сокола" най правилната реакция колкото и жената на Вмир да се смее. Отстраняване на ръката и падане в краката на нападетеля държейки се за тях. Вади го от равновесие и същевременно го затруднява за втора реакция с оръжието. Научил се е полковникът за сметка на гардовете от НСО. Ако например целта на "атентаторът" е била да покаже безхаберието на охраната то успехът би бил на 100%.
Помислете само наистина какво ни чака , ако Боце отново отстъпи на натиска на янките и посочи за виновник в Сарафово Хизбула. Видяхме какво плиткоумие беше на бургаската аерогара, видяхме безпомощността на охраната при уж един от най пазените хора в България. Некадърност на Нта стерен

цитирай
8. vmir - 7. vencivaleri1951,
20.01.2013 08:17
Венци,
в твое лице най-накрая срещнах и един сериозен любител на Доган-цирк. Ама те дори от Европата не му се хванаха чак толкова, бе! Единият, даже си тръгнал веднага обратно, без да дочака възобновяването на конференцията.

На мен пък ми е ужасно смешно, кадрите направо къртят с комичност. И да наричаш смешката доказателство за диктатурата у нас е меко казано прекалено сбъркано.

Е, Доган няма как да престане да се взема насериозно. Играта му е такава - "Винаги верен на Партията", ама не на ДПС, а на партията с главно П от едно време.
цитирай
9. kamosutrov - Аз слушах и патетичното изказване на една алкохолизирана БСП журналистка в
20.01.2013 10:50
Неделя 150. Ужас! Ако я слушаш, иде по-тежката версия на Вартоломеевата нощ.
Сега, за самия атентат. Спрях да се смея та третото повторение. Какво ми направи впечатление. Пищова не е бил зареден. Ясно се чу щракането на празно. Друго, някой да е чул политически атентатор, който да няма лозунг! Нещо да изкрещя? Не... Атентаторът щеше да постигне по-голям ефект, дори само да беше наплюл Доган. И ли да го беше боднал с някоя химикалка.
Но най покъртителното от всичко беше агитката на ДПС. Скандиранията ДПС!ДПС! по време на атентат е световен принос. В другите страни се поддават на паника и гледат да се изнесат на бегом, ако не са се проснали на земята междувременно. Изобщо, трупата на ДПС си заслужава най-малкото "Аскеер".
Другари журналисти, абе намерете оня ДПС мераклия, дето смъкна гащите на атентатора и го разпитайте за подбудите му. Това е най-странния мерак за възмездие към неуспял атентатор, който съм виждал. :-)))))))))))))))))))
цитирай
10. vencivaleri1951 - Това което прогнозирах в коментара си го казаха публично и от
20.01.2013 12:16
МВР/ Това на Цветанов. Пояснението е за вмир и самурая/ В предсмъртното си писмо/допускал е и да бъде убит от гардовете/ младежът признава, че е искал да покаже на "Сокола"/а защо не и на другите политици/ че не е недосегаем. Протестира срущу Доган зарад действията на лидера и прочее. Тоест да се преписва участие на ръководството на ДПС в тази ситуация е тъпо. Тя в далечен план когато отминат емоциите не играе в тяхна полза. Лично аз, да ме прости самураят, някак си вярвам повече отколкото на неговите. При екстремни ситуации всеки реагира различно...при секса също: Едни плюят, други викат, трти дращят, а някои бутат партийните секретарки по стълбищата на Раковска 134:))) Ако някой е на загуба от случая то е Доган и ръководството на ДПС. Техен човек/ гост, или делегат/ протестира по категоричен/според мен не глупав/начин срещу начина по който стоят в политическото стопанство. В далечен план това ще играе за опонентите на Доган сред турците. То и за това те разиграха картите с насажданата омраза разделяйки за кой ли път обществото на турци и българи. То и протестът в общи лини бе за това От друга страна "покушението" показа на практика недееспособността на правоохранителните ни органи. Вижте колко адекватни бяха срещу "доматеното покушение" срещу властта на "Босия". Два взвода му скочиха и обездвижиха ...В случая пълна парализа на НСО гардовете. Само за миг си представете, че атентаторът бе истински. какво щеше да последва в етническите райони. 80те години щяха да ни се видят като нежна мелодия. Борисов като действен участник в онзи процес не за това мълчи като ням, а оставя да говорят ВМИР и самураят:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4103922
Постинги: 673
Коментари: 10309
Гласове: 54893
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930