Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2013 07:12 - ДАЙТЕ МИ ВЛАСТТА И ЩЕ ВИ ПОЗЛАТЯ! (1)
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 1094 Коментари: 1 Гласове:
21

Последна промяна: 08.01.2013 10:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Другарки и другари,

Които са чели последните ми постинги сигурно са забелязали, че от няколкото публикувани проектни числа за АЕЦ “Белене”, направих множество конкретни изводи за икономическите представи на икономистите в БСП и в частност на икономическата им икона Р. Овч. Повечето хора мислят, че между комбинацията от цифри, които един човек приема за съвместими и останалите му вярвания няма нищо общо и са склонни да приемат за вярно онова, което им бъде представено като на приятел и съмишленик, защото приятелите се стараят да се пазят един друг. Навикът им да вярват сляпо на приятели обаче отваря приятелската вратичка на съзнанието им не само за приятели, но и за най-хитрите и лукави хора, които користно се промъкнат до техните очаквания и страхове, за да подхранват очакванията за намаляване на страховете, които сами подхранват, представяйки се за защитници от несъществуващи заплахи.  

Ето защо е полезно умението да се разпознават конкретни разбирания на хората не само по уверенията и сладостта на думите им (несигурни критерии), но и по закодираните вторични послания, които конкретните комбинации от думи представляват.  Примерът, когато думите представляват комбинации от числа е удачен, защото числата сами по себе си изглеждат неутрални към емоции и пристрастия и няма как да ги пренесат. Хората, които се занимават с математическо моделиране, добре знаят, че повечето комбинации от числа лесно могат да се опишат с математически формули. Знаеш ли формулата, само по едно, две или няколко числа, можеш да намериш неограничен брой други, подчинени на формулата числа. (Така е и с думите – знаеш ли принципа, можеш да намериш огромен брой комбинации от думи, подчинени на същия принцип). Най-лесният начин за разкодиране на мисленето зад комбинация от числа е да откриеш математическия модел на оспорвания процес и да видиш допусканията, които го правят валиден. Например, находката ми, че финансовите параметри на АЕЦ “Белене” се изчисляват точно с формулата за сложна лихва,  отнесени към инвестиционния проект разкриват, че ограниченията, налагани от пазара са тотално игнорирани.

Ето тук Р.Овч и фенове уверено ще заявят, че аз си изсмуквам обвиненията към тях от пръстите.

Другарки и другари, кълна се, че няма такова нещо. Р.Овч и феновете му не са нищо повече от ренегати, мили отрудени ми другарки и другари! И техният предводител Станишев тоже, другарки и другари!

Защото, докато пред вас на четири очи се кълнат, че най-много от всичко мразят пазара и ви се кълнат, че цел на живота им е да го унищожат, защото е срамен цирей на задника на човечеството  и източник на позорното неравенство между хората и всички злини за човечеството произтичат от него, обърнете внимание какво говорят пред враговете, скъпи мои другарки и другари! Нима вярвате на Станишев, че наистина ще обяви курс към въоръжена борба, както наскоро за да ви заблуди за пореден път публично обеща, ненагледни ми другарки и другари?

НЕ, НЕ и пак НЕ на ренегатите, другарки и другари! Нито Станишев, нито Р.Овч и феновете му ще ви поведат някога към славната революция, нито ще убият и един от слугите на нeнавистния ни пазар и капитализма, бедни ми другарки и другари! Обратното – ще се им се кълнат, че няма по-вярващи и по-зачитащи гадния пазар от тях, мили мои измамени камилчета! Ще ги уверяват, че Р.Овч. и Станишев съвсем случайно са забравили за пазара, когато са ви обещавали заслужено полагащите ви се 200 милиарда от АЕЦ “Белене”, прекрасни мои другарки и другари! С което ще ви предадат отново на контрареволюционерите, възлюбени мои другарки и другари!

Ето затова предлагам да ми дадете властта, другарки и другари. Веднага след което ще забраня със закон пазара, даже ще го залича от лицето на земята, другарки и другари. Ще изтрия всеки спомен за пазара не само като първичен инструмент на ценообразуването, но и като място, откъдето хората егоистично стават лични собственици на стоките, от които се нуждаят. И като премахна пазара с гадните му капризи и ограничения, тогава ще потекат като пълноводен поток към вас благата, които ще получавате директно в къщи с Еконтили някоя подобна фирма за куриерски услуги.

Не вярвате ли? Само вижте как ще вдъхна истински живот на системата, която Станишев, Р.Овч и фенове само ви обещават, без да имат никакво намерение реално да я въведат. А именно – икономически и стопански ренесанс, освободен от оковите на пазара. Но преди това ще елиминирам всички, които ще се възпротивят на ликвидирането на пазара. За целта ще назнача верния си другар в борбата Кушел, когото отдавна го сърбят ръцете да коли американци, седесари и вся остальтая привързана към пазара сволоч, възлюбени мои другарки и другари. Ще основа общински кланици за обезкостяване и транжиране на вярващите в пазара и ще натоваря всички старшини в блога с тази ключова и благородна задача, прекрасни мои другарки и другари. Ще пусна в действие национална кланица за производство на кайма от маскари, главно депутати, министри, политици и ятаците им, която ще поверя на най-изтъкнатите сторонници на тази мярка като съблогърът ни ОК2332 и мерлин68, които са се срастнали с мечтата за национален възход чрез изтребване на всички носители на омраза, които не разбират, че омразата им идва от западняшката измишльоотина, наречена пазар.

 (следва)




Гласувай:
21



1. kostadin - Лозунгът ти:Дайте ми властта и аз ще ...
11.01.2013 21:52
Лозунгът ти:Дайте ми властта и аз ще ви позлатя" не е верен ,а е пародия на изказването за правото да печанти банкноти ,направено от Ротшилд
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4106247
Постинги: 673
Коментари: 10309
Гласове: 54893
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930